• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar nasılsınız dünden belli pek giremiyorum dün test günümdü dünden belli bi ağırlık halsizlik var üstüm de 😔🍀

Aslında iki katının da üstüne çıkmış hep ama senin de aynı benim gibi. 13.gün değerin 5.7 değil mi? Benimki de 9 ama günü için çokdüşük değerler bunlar🤷🏻‍♀️
Evet çok duşuk ama hemşire doktor ihtimal var daha once 5 ile başlayıp doğum yapanlar var dedi yarın bir test daha istedi

Arkadaşlar, göbekten yaptığımız pıhtı önleyici iğneleri başka yerden yapan var mı? Varsa nereye nasıl yaptınız?
Kan sulandırıcı değil mı? Ben göbekten 2 tana prolutex yapıyorum. Kam sukamdiriciyi da bacagimdan yapıyorum . Göbekte yer kalmadı bacaklar da mosmor oldu daha şimdiden. Birde koldan yapılıyor kan sulandırıcı

Fark eder mi dersiniz? Subkutan uygulanır deyince şansımı denemek istedim. Semsert oldu göbeğim ve her gün daha da çok yakıyor 😔
Oğlumda da kullandım bi zman sonra göbekten yapmayı bıraktım çünkü karnıma dokunup sevemiyordum. Bacaktan yaptım hep şimdide hep bacaktan yapıyorum doktorum kol göbek bacak demişti

Kızlar nörolojiden geldim . Geçmeyen baş ağrısı için kronikleşmiş migren dedi doktor endol kullanıcam birkaç gün sonra kontrole çağırdı . Şu an bu ağrıyla yaşayabilirim ama transfer sonrası ağrının şiddetleceginden ve ilaç kullanamayacağımdam korkuyorum dedim . Doktor çok rahatlattı beni merak etme hepsini kontrol altına alırız bir şey olmaz dedi . Diyeceğim o ki baş ağrınız varsa nörolojiye gitmekten çekinmeyin . Sırf beni bu alanda eş zamanlı takip eden başka bir doktorun olması hissi bile beni sakinleştirdi huzur verdi 🥰

Kızlar nörolojiden geldim . Geçmeyen baş ağrısı için kronikleşmiş migren dedi doktor endol kullanıcam birkaç gün sonra kontrole çağırdı . Şu an bu ağrıyla yaşayabilirim ama transfer sonrası ağrının şiddetleceginden ve ilaç kullanamayacağımdam korkuyorum dedim . Doktor çok rahatlattı beni merak etme hepsini kontrol altına alırız bir şey olmaz dedi . Diyeceğim o ki baş ağrınız varsa nörolojiye gitmekten çekinmeyin . Sırf beni bu alanda eş zamanlı takip eden başka bir doktorun olması hissi bile beni sakinleştirdi huzur verdi 🥰
Çok sevindim🙏 içiniz rahatlamıştır. Geçmiş olsun🥳

Back
X