• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Prolutex acı veriyor mu? Ben oksapar kullanıyorum çok yakıyor. Dün bir tane oldum, bgn baktım vurulan yer hemen kızarmış 🤦‍♀️
Prolutex progestan içeriyor anı kan sulandırıcı değil farklı bi ilaç ama hiç morarma olmuyor gayet rahat. Oksapar da çok morarma olmaz aslında ben onun muadili olan enox kullanıyorum çok yakıyor ve daha büyük morluk yapıyor. Bide iğneyi yaptıktan sonra bikaç dakika pamukla bastırın o zman daha a morarma olur

Pazartesi transfer oldum, dondurulmuş. İlacın içeriği aynı tabii, aynı yere enjeksiyon uyguladıkça sertleşiyor.
Hemşirenin numarası yok maalesef, çok iletişim odaklı değiller o yüzden sormak istemedim.
Opudan sonra bende de şişkinlik oldu, gayet normal. Sertlik dediğim derinin sertliği😊
O sertlik içinde kolonyalı pamukla ovun daire şeklinde hemen dağılıyor sertlik. Ben artık uzman oldum kan sulandırıcı konusunda 🙄

Prolutex acı veriyor mu? Ben oksapar kullanıyorum çok yakıyor. Dün bir tane oldum, bgn baktım vurulan yer hemen kızarmış 🤦‍♀️
Oksaparı buz dolabı dan çıkarıyorum yerini güzelce kolonyalı pamuk ile siliyorum elim sıkıp batırıyorum sonra da birden vermiyorum ilacı yavaş yavaş veriyorum yaklaşık olarak 25 tane falan kullandım bir kez kendim 1 kez de hemşire morartı ayrıca göbeğinden günde 2 tane de progestan atıyorum yani 3 iğne canım korkmadan yap tedirgin olmadan zaten sonra hemencik alıcan🤗

Oksaparı buz dolabı dan çıkarıyorum yerini güzelce kolonyalı pamuk ile siliyorum elim sıkıp batırıyorum sonra da birden vermiyorum ilacı yavaş yavaş veriyorum yaklaşık olarak 25 tane falan kullandım bir kez kendim 1 kez de hemşire morartı ayrıca göbeğinden günde 2 tane de progestan atıyorum yani 3 iğne canım korkmadan yap tedirgin olmadan zaten sonra hemencik alıcan🤗
Canım, oksaparı buz dolabında mı saklıyorsun? Benimkisi dışarda duruyor.

Pazartesi randevu alacağım canım, benim değerlerim de şu şekilde, tek embriyo ama acaba diyorum..İkiz olmuş olabilir mi..
25.05= 335
01.06= 4033
Allah gönlünde ne varsa onu versin canım benim ♥️
bendeki şöyleydi
4mayıs transfer
15mayıs 479
17mayıs911
21mayıs 6900.
En garantisi kalp atışında anlaşılıyormuş, keseyi bile tek görmüştü doktor benim ama çok güzel sürpriz oldu♥️🤲🏼🧿

Merhaba arkadaşlar,dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün bugün zaman geçmiyor maalesef.. Bu sabah kafama birşey takıldı, pozitif sonuç alan arkadaşlar akıntı durumunuz nasıldı? Benim sanki hiç akıntım yok gibi, korktum biraz.. Sizde durumlar nasıl

Normal o zaman canım ikiz olması 😊 ben tekti bölündü sandım. Allah kucağına da almayı nasip etsin 🤗
Ben kese için gittiğimde tek kese görmüştü doktor. Israrla çift dememe rağmen hayır biri tutmuş demişti. O yüzden bizim için sürpriz oldu, doktor öyle söylediği için normal olarak teki tuttu demiştik. Amin hepimize inşallah🤲🏼

Merhaba arkadaşlar,dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer sonrası 5.gün bugün zaman geçmiyor maalesef.. Bu sabah kafama birşey takıldı, pozitif sonuç alan arkadaşlar akıntı durumunuz nasıldı? Benim sanki hiç akıntım yok gibi, korktum biraz.. Sizde durumlar nasıl
Benim akıntım var ama progestan fitilden diye tahmin ediyorum. Ben de pazartesi transfer oldum

Back
X