- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.021
31 mayisHangi gün transfer oldunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 mayisHangi gün transfer oldunuz?
TeşekkürlerHibor da aynı şekilde canım25 derecenin altında olması yeterli.
![]()
Yaşasın transferdaşımı buldum31 mayis![]()
Bende de oldu canım, fitil artığını kahverengiye boyadı. Ama çok nadir peceteye de geldi . Şimdi 6 tane Progestan fitil + gün de bir tane Progestan iğne vuruluyorum kalçadan. Leke de olsa kan kandır olmamasını tercih ederiz dedi doktorumKızlar birşey sormak istiyorum 6+3 üz bugün yarın doktora gidicem ama yaa kahve akıntım var fakat anlamsız yaa sadece fitil ile bir oluyor yada sadece nokta kadar oluyor wc de siliyorum hiç birşey yok anlamsız geliyor böyle olunca neden olur sizde de var mı böyle lekelenme
Yaşasın transferdaşımı buldumbenim de pazartesi. Akıntım ve kasıklarımda çekme var
![]()
bende aynı şeyi düşünüyorum inanın yarın 7 günüm transfer gününü sayarsam 8 aluyor ama dayanamıycam vericem kan 5. gün embriyosuysa 5-7 günler arası yükseliyormuş beta zatenMerhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. Transferin 7. Günü kan testinde sonucun doğru çıkma ihtimali nedir? Mesela 7. Gün test yaptırıp negatif alıp sonra kan değeri yükselen oldumu onu da merak ediyorum. Hastaneden 11. Günü test yaptırmamızı istediler ama sabırsızlanıyoruz bide İstanbul’da otelde kalıyoruz cumartesi 7. Günüm kan versem doğru sonuç çıkarmı acaba![]()
Bilmiyorum ki ama baştan düşük olması sıkıntılı bir başlangıç oluyor galibaBöyle yükselirken niye kimyasal olur ki yavaş geliştiği anlamına mı geliyor
Allah emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin inşallahHaklısın canım :)) baksana sende tek kese görmüşler, ama sonradan ikiz çıkmış :)) Olsun da teki çifti geçtim :)))
Amin canım. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin t. Allah bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, ben progestan ı günde bir kez iğne olarak alıyorum belki de ondandır
Progestani dolaba koymuyorum, gunes gormeyen karanlik ve serin bir yerde tutuyorumkızlar peki progestan iğneyi dolaba koyuyomusunuz üzerinde sogutmayın oda sıcaklığında saklayın diyo ama yanlış yapmıyorum inşallah
Evet burda 7. Gün yaptırıp pozitifi gören arkadaşlarda çok var aslında ama bi yandan da korkuyorum. İnşallah güzel haberlerinizi alırız lütfen sonucu yazınbende aynı şeyi düşünüyorum inanın yarın 7 günüm transfer gününü sayarsam 8 aluyor ama dayanamıycam vericem kan 5. gün embriyosuysa 5-7 günler arası yükseliyormuş beta zaten
Avokadoyu sarimsak tuz ve zeytinyagi ile ezerek yiyebilirsin, cok lezzetli bir hale gelir.Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Önceden bende yiyemiyordum alıştım şimdi. Üzerine hafiften bal dökerek yemiştim ben öyle alışmıştım. Bu arada iştah durumunuz nasıl sizin?Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun :)Allah emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin inşallah![]()
Eğer 5.gün embriyosu ise kesin çıkar.Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. Transferin 7. Günü kan testinde sonucun doğru çıkma ihtimali nedir? Mesela 7. Gün test yaptırıp negatif alıp sonra kan değeri yükselen oldumu onu da merak ediyorum. Hastaneden 11. Günü test yaptırmamızı istediler ama sabırsızlanıyoruz bide İstanbul’da otelde kalıyoruz cumartesi 7. Günüm kan versem doğru sonuç çıkarmı acaba![]()
Transferden once ovitrelle kullanmis miydin? Ovitrellede de hcg hormonu oldugu icin etkisi 12 gunde geciyormus. Ben o yuzden yalanci pozitif gorecegimi bildigim icin simdilik yapmayacagimbende aynı şeyi düşünüyorum inanın yarın 7 günüm transfer gününü sayarsam 8 aluyor ama dayanamıycam vericem kan 5. gün embriyosuysa 5-7 günler arası yükseliyormuş beta zaten
Ben 7. Gün 44 ile öğrendim sonucu canımMerhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. Transferin 7. Günü kan testinde sonucun doğru çıkma ihtimali nedir? Mesela 7. Gün test yaptırıp negatif alıp sonra kan değeri yükselen oldumu onu da merak ediyorum. Hastaneden 11. Günü test yaptırmamızı istediler ama sabırsızlanıyoruz bide İstanbul’da otelde kalıyoruz cumartesi 7. Günüm kan versem doğru sonuç çıkarmı acaba![]()
Çatalla ez yarım limon bi sarımsak tuz karıştır harika oluyor yemeğin yanında yiyorum öyle de yiyemiyorsan sarımsaklı yoğurda karıştır ya da humusaHanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.