- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.041
Evet 5. Gün ve iki embriyo idiEğer 5.gün embriyosu ise kesin çıkar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 5. Gün ve iki embriyo idiEğer 5.gün embriyosu ise kesin çıkar.![]()
Haşlanmış ve kızarmış yumurta ile beraber yiyebilirsin canım... Ekmek üstüne de sürebilirsin, üstüne peynir dilimle veya kaşar rendele az çörekotu serp, zeytinyağı da gezdir 1 tatlı kaşığı üstünde ... veya tost yapabilirsin, ekmek yüzüne sürüp kaşar da koyarsan ekmek arasına veya salata yaparken içine dilim dilim koyabilirsin...güzel oluyor :)Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Ben bekledim canım sana da bunu öneririm erken öğrensen bile yine stresli olacaksın yükseldi mi sonra kese görünür mü sonra kalbi atar mı? 4 güncük bekleyiverinEvet 5. Gün ve iki embriyo idicesaretimi toplarsam yaptırcam inş
![]()
Yaa öyle mi değerinizde çok güzelmiş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah darısı da bizlere olsunBen 7. Gün 44 ile öğrendim sonucu canım
Yarısını yedim yarısı kaldi vallahi ama yemekte istiyorum Rabbim Insallah nimetlerini vesile kılar tutunması içinÖnceden bende yiyemiyordum alıştım şimdi. Üzerine hafiften bal dökerek yemiştim ben öyle alışmıştım. Bu arada iştah durumunuz nasıl sizin?![]()
Ben dışarıda saklıyorum, vurulmaya gitmeden önce de avucumda ısıtıyorum sonrasındaki ağrıyı azaltmak için :) biraz şey bir iğne:) soğuk olduğunda iğneden bile geçmiyor gecen enjektörün ucunda tıkandı bir arkadaşta ilaçkızlar peki progestan iğneyi dolaba koyuyomusunuz üzerinde sogutmayın oda sıcaklığında saklayın diyo ama yanlış yapmıyorum inşallah
Insallahhhh bu yolda emek veren tüm kardeşlerime nasip olsun , her birimiz sağlıkla kucagimiza alalım ❤❤Yaa öyle mi değerinizde çok güzelmiş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah darısı da bizlere olsun![]()
Deneyeceğim teşekkürlerÇatalla ez yarım limon bi sarımsak tuz karıştır harika oluyor yemeğin yanında yiyorum öyle de yiyemiyorsan sarımsaklı yoğurda karıştır ya da humusao da güzel olur
![]()
Sonrasını beklemek daha kolay gibi geliyo bana yeterki o güzel haberi alalımBen bekledim canım sana da bunu öneririm erken öğrensen bile yine stresli olacaksın yükseldi mi sonra kese görünür mü sonra kalbi atar mı? 4 güncük bekleyiverin![]()
Ben de 2 sene boyunca her ay baktırıp negatifi görüyordumSonrasını beklemek daha kolay gibi geliyo bana yeterki o güzel haberi alalım4 kez negatif alınca pozitifi görmekte benim için mucize hiç hamile kalamadım çünkü sabırsızlığım birazda o yüzden galiba
![]()
Ayyy ben bu gidişle 100 kilo olurum burda okurken canım cekti hepsindenHaşlanmış ve kızarmış yumurta ile beraber yiyebilirsin canım... Ekmek üstüne de sürebilirsin, üstüne peynir dilimle veya kaşar rendele az çörekotu serp, zeytinyağı da gezdir 1 tatlı kaşığı üstünde ... veya tost yapabilirsin, ekmek yüzüne sürüp kaşar da koyarsan ekmek arasına veya salata yaparken içine dilim dilim koyabilirsin...güzel oluyor :)
Bende de oldu canım, fitil artığını kahverengiye boyadı. Ama çok nadir peceteye de geldi . Şimdi 6 tane Progestan fitil + gün de bir tane Progestan iğne vuruluyorum kalçadan. Leke de olsa kan kandır olmamasını tercih ederiz dedi doktorum
Avokadolu puding yapabilirsiniz çok basit ve lezzetli.Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Bende ilk transferlerimde faydalı diye yemeye çalışıp çok zorlanmıştım bal sayesinde alıştım şimdi sade bile çok lezzetli geliyoYarısını yedim yarısı kaldi vallahi ama yemekte istiyorum Rabbim Insallah nimetlerini vesile kılar tutunması içiniştah durumum gayet iyi aklım şimdiden akşam yemeğinde
sizde durumlar nasil
test için sabirsizlaniyorsunuz
![]()
TeşekkürlerAvokadolu puding yapabilirsiniz çok basit ve lezzetli.
Sabah ekmeğe sürmelik ezme şeklinde. Tuz, limon, sarımsak, zeytinyağı şeklinde de tüketebilirsiniz![]()
dolaba koymayın, güneşte bırakmayın.. Avokado seçerken elinizle sıktığınızda çok hafif ezilmeli.. dışı yemyeşil olanlar ise hamdır, en az 4-5 gün sonra yumuşar...Teşekkürlerbirde tam olgunlaşmamış birkaç tanesi bir iki gün bekletsem yumuşar herhalde
![]()
Doktorum transfer günü dahil 8.günü çağırdı beni test de yapılacak diye tahmin ediyorum. Çıkar yani benceBende ilk transferlerimde faydalı diye yemeye çalışıp çok zorlanmıştım bal sayesinde alıştım şimdi sade bile çok lezzetli geliyobenimde iştahım çok açıldı o yüzden merak ettim
evet sanırım erken yaptırcaz ama cumartesi mi kan verelim pazartesi mi karar veremiyoruz bir türlü
![]()
Amin inşallahBen de 2 sene boyunca her ay baktırıp negatifi görüyordumAllah bu kez nasip etti işte. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin
![]()
Ben bugün birşey yaptim. Evde gecen seneden kalma gebelik testi vardı tarihi de geçmiş. Dedim zaten çıkmaz ama şansımı deniyeyim. O da çıkmadı zaten negatifBende ilk transferlerimde faydalı diye yemeye çalışıp çok zorlanmıştım bal sayesinde alıştım şimdi sade bile çok lezzetli geliyobenimde iştahım çok açıldı o yüzden merak ettim
evet sanırım erken yaptırcaz ama cumartesi mi kan verelim pazartesi mi karar veremiyoruz bir türlü
![]()
Cumartesi benimde transferde dahil 8 oluyorDoktorum transfer günü dahil 8.günü çağırdı beni test de yapılacak diye tahmin ediyorum. Çıkar yani bence
İnşallah, sağ olun. Hepimiz birbirimize güzel haberler verelimCumartesi benimde transferde dahil 8 oluyorinşallah güzel haberler alırsınız
![]()