• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba iyi akşamlar bende 28 mayıs cuma günü embriyo transferi oldum 5. gün embriyosu taze transfer inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız 🙏🏻
Ben de öyle birieyler hissediyorum. Karnımdaki şişkinlik geçti gibi son 2 haftadır kendimi çok şiş ve ağır hissediyordum. 3-4 gündür vücudumun hafiflediiğini hissediyorum.
Aynen bende otırunca duz sırt ıstu yatınca alt karmında rahmımde bısey vardı bı hıs anlatamıyorum gebısleme sıslık gbı ama artık yok gelısımı durdu ona gore dıyorum

kızlarrr ben evde test yaptım negatif çıktı bu benim okadar moralımı bozduki yarını bkleyemedim hemen gidip kan verdim öğreneyim diye . beta 32.68 çıktı 6. günde 😊😊😊 biliyorum çok erken ama dayanamadımmm
Maşallah inşallah güzel ilerler Bende 7. Günde idrarda yaptım çift çizgi çıktı, 😊🧿inşallah pazartesi günü test günüm çok merak ediyorum kaç çıkıcak çift emriyo transferi olmuştum.

Bende pko var. Yumurtlama oluyor normalde ama geç oluyor. Eşimde de hareketli sperm sayısı düşük. 45-50 günde bir regl oluyorum normalde. Pko’nun diğer semptomları yok bende. Ünsülin direnci obezite kıllanma vs. Yalnızca adet döngüm normale göre daha uzun.
Anladım canım derecesını ben bilmiyorum ama kıllanma sorunum var bıraz asırı olmasada insülin dırencide var kılom orta cok zayıf sayılmam 1.53boyum 58kıloyum

Bizim ilk denemeydi sen denemişsin daha önce tüp bebek. Neden tutmadığı konusunda doktorlar bir şey söylediler mi.
Ben 6kez denedım bunu ılk kez yasadım ılk tup bebegım taze transferdı kımyasal oldu ıkıncı tuttu fakar erken dogum oldu ardından ıkı kez daha denedım tutmadı ıkısıde merkez degıstırdım sonrasında o merkezde ılk denememde yıne hamıle kaldım fakat yine erken dogum oldu tekrar sımdı denedım bu tuttu fakat gelısımı durdu bunu ılk kez yasadım neden boyle oldugu konusunda gorusmedık daha gorusmeye cagırınca soracagım doktora

Bizim ilk denemeydi sen denemişsin daha önce tüp bebek. Neden tutmadığı konusunda doktorlar bir şey söylediler mi.
Benim kuzenimde vardı pko ayrıca tiroit sorunu da vardı tüp bebekle ikiz doğurdu. Teyzemde de pko vardı tüp bebeksiz normal yolla 4 çocuk sahibi oldu kilosu ve kullanması ünsülin direnci de olmasına rağmen. Neye göre oluyor bilmiyorum. Nasip kısmet ama stresin çok etkilediğini düşünüyorum. Stres yapmamak lazım. Tüp bebek yaptığını unutup test günü gidip test yapmak lazım. Ben bir sonraki denemede öyle yapacağım.

Back
X