• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sizin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insllah 🙏😊
Transferin 6. 7. Günlerinde rahim de anlik bir aciniz agriniz oluyor muydu ?
Kaçıncı gündü bilmiyorum ama oturarak namaz kılıyordum bi anda kalktım ki inanılmaz bi acı saplandı nefesim kesildi . Yani olabiliyor canım

Qhahah koptumm aynen ben de oyle diyorumm yatiyo cocuklarimiz orda diorum 😂 simdi iki gundur de diorum ki ben hamileyim bana iyi davran sonucta son adet tarihimizden hesaplarsak su an iki haftalik hamileyim deli diyodur bana 😂🤷🏻‍♀️
Ben deli sen benden daha deli 🤣 ne zamandı canım senin transfer tarihi ? Dondurulmuş embriyo transferinde de adetin ilk gününü mü baz alıyorlar tarih hesaplamak için kac haftalık kac günlük diye ?

Rica ederim canım 🌿 valla oksaparı bana transferden sonra hemşire vurdu, o kadar cok canım yandı ki ertesi gün eşimin vuracağı sırada "dur, vurma, bekle iğne fobisi oluştu bende" diye zar zor cesaretimi toplayıp vurdurttum. Vurdurturken de o stresle eline koluna müdahale etmemeyim diye rulo peceteligi ısırdım acırsa tüm stresimi o şekil atayım diye 😅 Ama inan hiç acımadı, eşim internette yavaş enjekte edilince acımıyor diye bir yazı okuyunca onu denedi. İyi ki denemiş valla yoksa bu 10 gün kabusa dönecekti benim için. Sadece iğneyi cikarttiktan sonra 1 dakika kadar ilaç yakıyor o kadar, o da tolere edilemeyecek bir acı değil 😊 bu arada igneden önce ve sonra oranın uyuşması için buzla kompress yapanlar da varmış; ben, atletim azıcık açık kaldığında bile hemen üşüten bir insan oldugum icin ona cesaret edemedim ama senin aklında olsun.
Benim ağrı eşiğim de çok düşük bitanem, belki ondan fazla acıyor. Dediğin gibi çok yavaş deneyelim, artık olduğu kadar ne yapalım. "Küçük damarlarda pıhtı oluşumu olabiliyor, sonradan keşke yapsaydık dememek için yapalım dedi doktorum". Öyle olunca mecbur yapıcaz seve seve:))

2 kere verdim ben hastanenin dediği tarih be 2 gün sonrası artış güzelse bir daha istemiyor doktor keseye çağırıyor canım

Tahlil günü ve iki gün sonra yaptırdım. 4 mayıs transfer 15 mayıs ilk
17 mayıs ikinci tahlil 21 mayıs kese

Sağolun kizlar iyi test gününe kadar bekleyebilmissiniz tebrik ederim 😊 ben 7. Günden başladım yapmaya yarın 3. Defa ama ilk kez tüp bebek merkezinde vereceğim. 12. Gün çünkü . Pozitif çıkarsa 2 gün sonra yeniden istiyormuş doktor katladı mi diye. Başka yerde yapılan testi kabul etmiyormuş. Bende ister istemez geriliyorum değer düşmeye başlayacak gibi geliyor vallahi kurtulamadım şu stresten
Kızlar bu tahlili sağlık ocağında yaptırabilir miyiz? Ben de bekleyemicem galiba. 7.gün gidip yaptırsam mı diye düşünüyorum. Siz merkezde mi yaptırdınız. Sağlık ocakları yapıyor mu 😇

Kızlar:KK43: bugün tekrar kan verdim. Malesef değerim katlamadı. 7. Gün 44,42 9. Gün 129,11 bugün yani 11. Gün 166,35... pazartes tekrar kan vereceğim . Ama galiba umudum kalmadı. Böyle olup sonradan değeri normale dönen oldu mu aranizda, etrafınızda ?
Ah bu deger katlamaması cok cok üzüldğm cnm bende yasadım cok üGunum

Kuzum korkma bak benim de baya gelmişti 1 gün sürdü ama çok şükür birşey olmadı telaş etmeden stres olmadan kontrollü davran eğer bir sorun olduğunu anlarsan hemen acile git muhakkak fotoğraf çek olur mu doktoruna atmak için inşallah gerek kalmaz canım 🤲🤲
İyi ki söyledin, foto hiç aklıma gelmedi.tamam ben bekleyeyim biraz. Çok sağ ol 🙏😔

O zaman bayağı yavaş yapalım. Progestan popomu delik deşik etti, şimdi oksapar da göbeğimi kevgire çevirecek, ah ah ah 🙈
Vallahi iki konuda zorlanıyorum bir tek. 1.Sigara canım çok istiyor ama hiç içmiyorum, hatta onu istetmesin diye çay kahve de içmiyorum. 20 yıllık iciciyim, hiç bilmiyorum sigara icmeyince ne yapılır, zaman nasıl geçer,. İkincisi de bu iğneler.
Çok teşekkürler bitanem 🙏
Ben daha önce sigarayı bıraktığımda onun yerine su ve sakız koymuştum. Canım istediğinde ya su içiyordum ya sakız çiğniyordjm bi süre sonra baya baya alışıyorsun dene istersen canım♥️

Kızlar bu tahlili sağlık ocağında yaptırabilir miyiz? Ben de bekleyemicem galiba. 7.gün gidip yaptırsam mı diye düşünüyorum. Siz merkezde mi yaptırdınız. Sağlık ocakları yapıyor mu 😇
Benim bildiğim yapılmıyor ama acilde yaptırırsan bi saate çıkıyor

Back
X