- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.481
Gecer gecer Allahin izniyle bak opu gecti adet gecti sonuc geldi bi de transfer oldun16 haziran canım. Zaman nasıl geçer bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecer gecer Allahin izniyle bak opu gecti adet gecti sonuc geldi bi de transfer oldun16 haziran canım. Zaman nasıl geçer bilmiyorum![]()
Canim benim cok sevindim hadi hayirlisiyla olsun insallah@FlyingHummingbird H Hazel9 kızlarrr hastaneden aradılar değerim normale dönmüş e2 değerim... direk salı günü kontrole gel dediler büyük ihtimalle de cuma yani 11 haziranda transferim olacak :) sizin rahim kalınlığınız nasıl? Bana 8 mm olduğunda transfer yapıyoruz dedi her doktorda değişkenlik gösteriyor sanırım
Kizlar bu arada dün yavru kedi sahiplendim. O kadar minnoş ve o kadar tatlı ki yanından ayrılamıyorum sürekli dokunmak istiyorum. Resmen sevgimden ölüyorum. Acaba bebek doğunca da aynı duygular mi olacaktırÇok fenaymış ya çok sevmek de yorucu
bnde valla ilk kez yüksek çıkıyor neden oluyor anlamadım ilaçlardanmı nedir inşallah düşer degerlerimiz pek iyi demiyorlarHayatimda hiç tiroidi anmamıştım ama transfer öncesi benim 3.5tu, sonrasinda ilaç yazmadan önce test yapalım dedi doktor bu sefer 5.4 cıktı. Euthyrox 25 mg yazdı. 1 ay sonra dozu yükseltir diye düşünüyorum.
Gözün aydın canım çok iyi bnce değerinSonucum çıkmış kızlar 90.72 çıkmış 2 embriyo transfer edilmişti. 8. Gün için düşük değer mi
çok güzel çıkmış cnm suan zaten çift mi tekmi zor blli olur ancan keseyi görünce anlarız sanırım benimde çift transfer 7. gün 51 cıktıSonucum çıkmış kızlar 90.72 çıkmış 2 embriyo transfer edilmişti. 8. Gün için düşük değer mi
İkisi de tutunmuş mudur bu deger de anlaşılmıyor değil miçok güzel çıkmış cnm suan zaten çift mi tekmi zor blli olur ancan keseyi görünce anlarız sanırım benimde çift transfer 7. gün 51 cıktı
Sağol canım inşallah artarak ilerlerGözün aydın canım çok iyi bnce değerin![]()
Hayırlı olsunSonucum çıkmış kızlar 90.72 çıkmış 2 embriyo transfer edilmişti. 8. Gün için düşük değer mi
Aa düşmezse riskleri nelermiş?bnde valla ilk kez yüksek çıkıyor neden oluyor anlamadım ilaçlardanmı nedir inşallah düşer degerlerimiz pek iyi demiyorlar
Evet seninde 7. Gün için iyi çıkmışçok güzel çıkmış cnm suan zaten çift mi tekmi zor blli olur ancan keseyi görünce anlarız sanırım benimde çift transfer 7. gün 51 cıktı
bana doktorum 7. gün için yüksek tutmuş gibi dedi ama seninkide yüksek cnm önmli olan gün sayısı zatenİkisi de tutunmuş mudur bu deger de anlaşılmıyor değil mi
Sağol canımHayırlı olsun![]()
bu degerlerde bişey olmaz ama 10 un üzerinde olunca gelişimini engelliyormuşAa düşmezse riskleri nelermiş?
Ay çok sevindim ya inşallah ikizlerimix tutunmuştur, saglıklı dır sende çif transfer yaptırmıştı değil mibana doktorum 7. gün için yüksek tutmuş gibi dedi ama seninkide yüksek cnm önmli olan gün sayısı zaten
Ah yarabbim bir de niye bu kadar hızla artıyor ki inşallah ilaçların etkisini görürüzbu degerlerde bişey olmaz ama 10 un üzerinde olunca gelişimini engelliyormuş
Hayırlı olsun Canım. Gayet güzel değerin. Ben de kese gormeye gidene kadar çift hayal ediyordum çift transferdi ama tek kese göründüAy çok sevindim ya inşallah ikizlerimix tutunmuştur, saglıklı dır sende çif transfer yaptırmıştı değil mi