• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

@FlyingHummingbird H Hazel9 kızlarrr hastaneden aradılar değerim normale dönmüş e2 değerim... direk salı günü kontrole gel dediler büyük ihtimalle de cuma yani 11 haziranda transferim olacak :) sizin rahim kalınlığınız nasıl? Bana 8 mm olduğunda transfer yapıyoruz dedi her doktorda değişkenlik gösteriyor sanırım
Canim benim cok sevindim hadi hayirlisiyla olsun insallah 🤲 kuzum benim ilk kontrolde 6,5 dedi , sonra ki kontrol de yukselmisti ama soylemedi bende heyecandan hatirlamiyorum progestan ignelere basladik iste hayirlisiyla 8 haziranda da benim ki 🤲😇 arka arkaya ogrencez Allah in izniyle 🥰

Hayatimda hiç tiroidi anmamıştım ama transfer öncesi benim 3.5tu, sonrasinda ilaç yazmadan önce test yapalım dedi doktor bu sefer 5.4 cıktı. Euthyrox 25 mg yazdı. 1 ay sonra dozu yükseltir diye düşünüyorum.
bnde valla ilk kez yüksek çıkıyor neden oluyor anlamadım ilaçlardanmı nedir inşallah düşer degerlerimiz pek iyi demiyorlar

Merhaba arkadaslar .. bi sorum olucak rahim dinlendirmesi yaptiran varmi dondurulmus embryo transferi nasil bi sürec igne hap olarak ne aliniyor ??

Back
X