• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bitanem dur, telaş yapma. Sonucun pozitif çıkmış, sadece çok erken yaptığın için değer biraz düşük ama bu gebelik saglikliysa o zaten katlana katlana artacak canım benim. Sana düşen birkaç gün sonra tekrar test yapmak ve lütfen beklerken kendini de bebişi de strese sokmamaya çalış.
Suan gebe kabul ediliyor muyum ?

Ya ben ne hissedicem gerçekten bilmiyorum 😞 çok düşük deger 7. Günüm çift embiryo transfer edildi geç tutunma dedikleri bu mu ? Lütfen bana yardımcı olun 😞
Canım dur bi sakin ol. Gebeliğin çok yeni başlamış tutunmaya çalışıyor zaten daha çok erken sende biliyorsun. 2 gün sonra tekrarla o zaman net belli olur. Değer 100 de çıksa katlamasını bekleyecektin öyle değil mi? Ee şimdi de aynı şey üzme tatlı canını şimdiden 💛

Suan gebe kabul ediliyor muyum ?
E tabii, hemsiren de öyle demiş ya, şimdi artış değeri önemli, normal test günündeki değere bakılacak şimdi. Yani erken test yapınca değer tatmin edici olmuyor, sen test gününe kadar lütfen sakin kalmaya çalış. Kendini meşgul edecek birşeyler bul, zor biliyorum ama bu kadar sabrettin, birkaç gün daha bitanem.😘

Canım dur bi sakin ol. Gebeliğin çok yeni başlamış tutunmaya çalışıyor zaten daha çok erken sende biliyorsun. 2 gün sonra tekrarla o zaman net belli olur. Değer 100 de çıksa katlamasını bekleyecektin öyle değil mi? Ee şimdi de aynı şey üzme tatlı canını şimdiden 💛
Sizin ne demek istediğinizi suan daha iyi anladım cok haklıymıssınız :)
Insallah ben inanıyorum bebegim benimle nasip etti Allahım 🙏🙏 inşallah sağlıkla katlanacak değer 😊🙏🌸

E tabii, hemsiren de öyle demiş ya, şimdi artış değeri önemli, normal test günündeki değere bakılacak şimdi. Yani erken test yapınca değer tatmin edici olmuyor, sen test gününe kadar lütfen sakin kalmaya çalış. Kendini meşgul edecek birşeyler bul, zor biliyorum ama bu kadar sabrettin, birkaç gün daha bitanem.😘
Çok tesekkur ederim :)
Rabbim evladınızı da size bağışlasın 🙏😊💕

Sizin ne demek istediğinizi suan daha iyi anladım cok haklıymıssınız :)
Insallah ben inanıyorum bebegim benimle nasip etti Allahım 🙏🙏 inşallah sağlıkla katlanacak değer 😊🙏🌸
Tabii ki katlayacak Allah'in izniyle. Şimdi hiç stres yapmamaya çalış ki sıkı sıkı tutunsun bebegin😍

Üüüğou4u1

Evet oksapar kan sulandırıcı igne ve coraspirin içiyorum, onlardan olabilir, birden bire geldi anlamadım 😮
Canım hemsirene bir danış lütfen olur mu? Belki kesmek gerekiyordur. Ben bildiğimden değil de aklımda sanki kan sulandırıcılarin öyle bi etkisi olduğu kalmış. Daha kspanmamistir merkezin, bı danış kuzum.

Back
X