• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Mayıs topiği yoktu iyi olmuş nasipse benimde 1 ile 4 mayıs arasında herşey yolunda giderse trasferim olacak gibi duruyor şuanda adet olmayı bekliyorum bugün yada yarın adet olurum inşallah 🤗 sizin içinde hayırlısı olsun inşallah 🤲
Merhaba sizin sebepsiz infertilite galiba ilk denemede tutmuş. Benim de sebepsiz ilk kez yaptıracağız tüp bebek opu oldu transfer bir bir buçuk ay sonra olacak rica etsem sürecinizden bahseder misiniz ? Bana da umut olur ☺️

Selam kizlar bende nisanda asilama yaptirdim tutmadi tup bebek yolu gözüktü 3 senelik evliyim ne esimde ne bende hicbir sorun yokken olmuyor en kotusude bu...sebebi yok yani🤷 Mayıs ayinda kontrole gidecegim ankara bahçeciye tüp bebekte tutmayacak diyr cok korkuyorum ve çok karamsarim 🙁 bazen çok isyan ediyorum elimde degil sebebi olsa sebebinden olmuyor dersin ilac kullanirsin ama sebepsiz daha kotu
Sizin sonucunuz ne oldu acaba benim de sebepsiz

Merhaba sizin sebepsiz infertilite galiba ilk denemede tutmuş. Benim de sebepsiz ilk kez yaptıracağız tüp bebek opu oldu transfer bir bir buçuk ay sonra olacak rica etsem sürecinizden bahseder misiniz ? Bana da umut olur ☺️
Hayırlısı olsun süreçte pek fark olmuyor herkesle aynı bende rahim dinlendirme yaptım martta opu oldu 8 mayısta trasferim oldu şükür herşey yolunda gitti. Herşeyden önemlisi pozitif olun oldu mu olacak mı nasıl olacak yapmayın çok şükür ki sizde güzel haberi alırsınız inşallah 🤲

Hayırlısı olsun süreçte pek fark olmuyor herkesle aynı bende rahim dinlendirme yaptım martta opu oldu 8 mayısta trasferim oldu şükür herşey yolunda gitti. Herşeyden önemlisi pozitif olun oldu mu olacak mı nasıl olacak yapmayın çok şükür ki sizde güzel haberi alırsınız inşallah 🤲
İnşallah teşekkür ederim 😊

Back
X