• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Yok canım maalesef 11.gün 17, 13.gün 18 çıktı ilaçları bıraktım adeti bekliyorum😔 sen erken yapmışsın inşallah gününde yaptığında normal çıkar🙏
Hiç üzülme diyemeyeceğim böyle durumlar da insan gerçekten yıkılıyo ama kendını toplamaya çalış 💕 Rabbim en kısa zamanda nasip etsin aratmasın 🙏 benım degerim böyle çıktı daha ne olacak belli değil. İnşallah hayırlısı ne ise o olur 🙏

Kızlar transferden kaç saat önce su içmeye başladınız ve kaç litre su içtiniz ?
Canım doktorunun düzenine bağlı biraz da. Hemen işlem saatinde yapıyorsa hastaneye varmana az bir zaman kala 3 4 bardak içmen yeter. Ben bu şekilde yaptım. Çok da sıkışık olmamak gerekiyor zaten. Eğer doktorun geç alabiliyorsa yanına su al hastanede iç.

Yok canım maalesef 11.gün 17, 13.gün 18 çıktı ilaçları bıraktım adeti bekliyorum😔 sen erken yapmışsın inşallah gününde yaptığında normal çıkar🙏
Cok üzüldüm canım bende bıraktım ılacları hala gelmedı kanama sıfırlanmadımı hcg bılmıyorum yarın kan verecegım ıns

Ah canım senin doktorunda mi öyle 😑 ama bizim morale şimdi ihtiyacımız var. Müşteri gibi gormeseler keşke çok üzücü 🙄
Malesef öyle canım. Geçen opu günümde eşimle birlikte bilgi almak icin doktorun odasına girdigimizde ikimizin de moreli bozuldu. 13 yumurta toplandı diyo ama moreli o kadar düşük söylüyor ki sanırsın tek yumurta toplanmış. Kaldı ki tedavi başında kendisi 8 ila 15 arası yumurta geliştirmeyi hedefledigini söylemişti. Hani insan ne bileyim "istedigimiz sayılarda yumurta toplandı, inşallah kaliteleri de güzel olur" fln biseyler der di mi? O gün odasına mutlu girip mutsuz çıkmıştım 🤦‍♀️ transfer günümde de olumlu şeylerden bahsedip iyi dileklerde bulunacağına transferimi başka bir hastasının dedikodusunu bana ve ordaki hemsirelere yaparak yapti. 40 yaşında bir hastası varmış, evliliğini kurtarmak için 3. Tüp bebegini yaptirmak istiyormuş, çocuk evlilik kurtarır mıymış? Nelerle uğraşıyoruz görüyor musun sadefrappe? Diyerek embryomu transfer etti. Sonrasında insallah masallah dedi ama ne önemi kaldı ki?

Hiç üzülme diyemeyeceğim böyle durumlar da insan gerçekten yıkılıyo ama kendını toplamaya çalış 💕 Rabbim en kısa zamanda nasip etsin aratmasın 🙏 benım degerim böyle çıktı daha ne olacak belli değil. İnşallah hayırlısı ne ise o olur 🙏
Valla nasıl moral bozmayayım bilmiyorum bu ikinci denemeydi ilki hiç tutmadı bu kimyasal oldu ikiside 5aa kaliteli embriyoydu. Doktorum aradı bugün konuştum kimyasalda olsa hamile kalabilmen bizim için güzel bir gelişme daha geride 14 adet çok iyi kalite embriyon var falan dedi moral vermeye çalıştı zaten tek tesellim gerideki o embriyolar... embriyolarla alakalı bir sıkıntı olabilir mi diye sordum ama doktorum çok fazla dondurulmuş embriyom olduğunu ve hepsi iyi kalite olduğu için genetiğe gönderme taraftarı değil hadi gönderdik 14 embriyodan kaç tane gönderebileceğiz kaldiki iyi diye geri gelse bile tutmayabilir dedi ve histereskopi ile bir takım tahlil test yapacağını o şekilde tekrar üçüncü denemeyi bu sefer çift embriyoyla deneyecegimizi söyledi. 2 ay dinlenmek istediğimi söyledim bu arada aşımıda olmuş olurum sonra başlarım dedim ama aşı olacaksan 2 ay geçmesini tavsiye ediyoruz dedi. Hayırlısı bakalım inşallah eylül gibi tekrar başlayacağız.

Malesef öyle canım. Geçen opu günümde eşimle birlikte bilgi almak icin doktorun odasına girdigimizde ikimizin de moreli bozuldu. 13 yumurta toplandı diyo ama moreli o kadar düşük söylüyor ki sanırsın tek yumurta toplanmış. Kaldı ki tedavi başında kendisi 8 ila 15 arası yumurta geliştirmeyi hedefledigini söylemişti. Hani insan ne bileyim "istedigimiz sayılarda yumurta toplandı, inşallah kaliteleri de güzel olur" fln biseyler der di mi? O gün odasına mutlu girip mutsuz çıkmıştım 🤦‍♀️ transfer günümde de olumlu şeylerden bahsedip iyi dileklerde bulunacağına transferimi başka bir hastasının dedikodusunu bana ve ordaki hemsirelere yaparak yapti. 40 yaşında bir hastası varmış, evliliğini kurtarmak için 3. Tüp bebegini yaptirmak istiyormuş, çocuk evlilik kurtarır mıymış? Nelerle uğraşıyoruz görüyor musun sadefrappe? Diyerek embryomu transfer etti. Sonrasında insallah masallah dedi ama ne önemi kaldı ki?
Ayy cnm ya aynı doktor mu ?bu kadar mı aynı olur. .. Tek fark benimki transferde bile benimle hiç konuşmadi işini yapıp çıktı. Sen sakın moralini bozma. Sonra test kağıdını gözüne sokarsın 😤

Cok üzüldüm canım bende bıraktım ılacları hala gelmedı kanama sıfırlanmadımı hcg bılmıyorum yarın kan verecegım ıns
Bana adetin biraz gecikebilir ama 3 haftaya kadar olman lazım olmazsan ararsın dedi bende daha bisey sormadım ama senin bilgin var mı eğer adet olmazsak nasıl bi yol izliyor doktorlar

Acaba ben fazla mı alıyorum o yüzden mi burnum kanadı
Canım ben de 11 mayıstan şimdiye kadar günde 3 tane alıyorum 08:00-16:00-24:00 saatlerinde ama bende böyle bir etkisi olmadı. Sabah 2 akşam 2 de vajinal fitil, ayrıca günde 1 coraspin, sabah ve akşam da iğnem var, sanırım akşamki kan sulandırıcı😳 sen bi doktora danışsan ya 🌼
Benim de 26 Mayıstı transfer tarihim, bugün doktorum aradı sesin çıkmıyor yaptırmadın herhalde test diye, evet dedim gününde yaptıracağım direniyorum :) Yarın test günüm, inşalla hayırlı haberler alırız hepimiz :)
Ayy inşallah canım hadi bakalım heyecanla bekliyorum güzel haberini 🤩yalnız değilmişim🙈😅🤍

Ben 8 tane alıyorum ama saatlerine hiç dikkat etmiyorum. Saati önemli mi acaba
Eğitim hemşiresi bana kesinlikle aynı saatlerde almam gerektiğini herhangi bi yanlış kullanımda tedaviyi iptal edeceklerini söylemişti transferden önce. Sonrasında yine saatlerini kendi düzenleyip verdi hemşirenize bi danışın isterseniz

Eğitim hemşiresi bana kesinlikle aynı saatlerde almam gerektiğini herhangi bi yanlış kullanımda tedaviyi iptal edeceklerini söylemişti transferden önce. Sonrasında yine saatlerini kendi düzenleyip verdi hemşirenize bi danışın isterseniz
Aaa bana hiç bişey diyen olmadi. 2 ser 3 er için kendiniz ayarlayın dediler. Bi sıkıntı yaşamadım ama yarından itibaren dikkat edeyim saatine. Teşekkür ederim

Ayy cnm ya aynı doktor mu ?bu kadar mı aynı olur. .. Tek fark benimki transferde bile benimle hiç konuşmadi işini yapıp çıktı. Sen sakın moralini bozma. Sonra test kağıdını gözüne sokarsın 😤
Bursada yaptırıyorsan aynı kişiden söz ediyor olabiliriz 😅 keşke benimkisi de sessiz sakin yapsaydı, onun yüzünden o ana hiç odaklanamadım👶

Bana adetin biraz gecikebilir ama 3 haftaya kadar olman lazım olmazsan ararsın dedi bende daha bisey sormadım ama senin bilgin var mı eğer adet olmazsak nasıl bi yol izliyor doktorlar
Bılgım yok canım kan ıstedı yıne yarın vercem yazacam ona gore sanada haber ederım kontrole cagırıp sokturucu falan verır heralde cok uzucu cook donmusun varmıydı cok kalabalıgız karıstırıyorum kısılerı

Aaa bana hiç bişey diyen olmadi. 2 ser 3 er için kendiniz ayarlayın dediler. Bi sıkıntı yaşamadım ama yarından itibaren dikkat edeyim saatine. Teşekkür ederim
Bilmiyorum belki de Bülent bey çok önem veriyodur şükür ki pozitifi gördünüz kötü bi etki yapmamıştır

Öyle mi ben değişik saatlerde alıyorum günde 3 defa alıyorum ama saatlerim düzenli değil

Tagatesia Tagatesia Canım benim İnan ki çok üzüldüm, Şu an kelimeler kifayetsiz, üzülme demek çok yersiz biliyorum. Ama geçecek. Bir sonrakinde olacak inşallah. Güzelce dinlen hem vücuduna da iyi gelir, bol bol tatil yap. Güzel haberlerini bekliyoruz. 🤲💙🌸

Back
X