- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.801
Ben de ikinci doz aşımı geçen ay oldum haftaya kısmet olursa belki transferim olacak . Benim doktorum da sakınca görmemişti hatta geçen ay transfere de ok demişti aşı konusunda ama rahim dinlendirmedi yapmak zorunda kaldıkValla nasıl moral bozmayayım bilmiyorum bu ikinci denemeydi ilki hiç tutmadı bu kimyasal oldu ikiside 5aa kaliteli embriyoydu. Doktorum aradı bugün konuştum kimyasalda olsa hamile kalabilmen bizim için güzel bir gelişme daha geride 14 adet çok iyi kalite embriyon var falan dedi moral vermeye çalıştı zaten tek tesellim gerideki o embriyolar... embriyolarla alakalı bir sıkıntı olabilir mi diye sordum ama doktorum çok fazla dondurulmuş embriyom olduğunu ve hepsi iyi kalite olduğu için genetiğe gönderme taraftarı değil hadi gönderdik 14 embriyodan kaç tane gönderebileceğiz kaldiki iyi diye geri gelse bile tutmayabilir dedi ve histereskopi ile bir takım tahlil test yapacağını o şekilde tekrar üçüncü denemeyi bu sefer çift embriyoyla deneyecegimizi söyledi. 2 ay dinlenmek istediğimi söyledim bu arada aşımıda olmuş olurum sonra başlarım dedim ama aşı olacaksan 2 ay geçmesini tavsiye ediyoruz dedi. Hayırlısı bakalım inşallah eylül gibi tekrar başlayacağız.