• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar, progestan iğne oldum. Aman yarabbi böyle bi ağrı olamaz😤
Akşam dönemedim popomun ağrısından. Var mı bu iğne sonrası ağrı için çözüm? Yürüyemiyorum bile.her gün bir de 😒
Ben artık 4. Ignemi oldum, kesinlikle iğneyi öncesinde ısıtmak ve iğne vurulunca yanınızda kim varsa masaj yaparak dağıtması, arkasından da soğuk kompres ciddi şekilde ağrıda azalma sağlıyor. Hemşire bile bu iğne normalde çok yoğun çok işe yaramış isitman dedi bana .. ağrı var yine var ama en azından dayanabilir bir ağrı:) geçmiş olsun çok

Bende öyle güldüm geçtim. Bel ağrısı bende de var ilaçlar mi yapıyor hamilelik mi bilmiyorum ama yürürkn bile ağrıyor benim. Deli gibi vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum ama korkuma yapmıyorum
Hormonlardan olabilir diyor ama ne bileyim çok şaşkınım hiç hamileler acı çekiyor gibi gözükmüyor dışarıdan😒

Hormonlardan olabilir diyor ama ne bileyim çok şaşkınım hiç hamileler acı çekiyor gibi gözükmüyor dışarıdan😒
Kardesimin hamileliği 15 gü ileride benden. O rahat rahat oturabiyor yiyor içiyor maşallah. Ben pantolon giydiysem rahat oturamıyorum mesela çünkü prolutex göbeğimi acıtıyor dokunamıyorum bile. Bacaklarım kan sulandiricidan mosmor. Estrofem midemi bulandırıyor başımı döndürüyor. Yani şu ilaçları birakirsak normale döneriz diye düşünüyorum

Kardesimin hamileliği 15 gü ileride benden. O rahat rahat oturabiyor yiyor içiyor maşallah. Ben pantolon giydiysem rahat oturamıyorum mesela çünkü prolutex göbeğimi acıtıyor dokunamıyorum bile. Bacaklarım kan sulandiricidan mosmor. Estrofem midemi bulandırıyor başımı döndürüyor. Yani şu ilaçları birakirsak normale döneriz diye düşünüyorum
Canım seninde adet olucak gibi hissediyormusun kasıklarım, Rahim agzı kısmın da sancı girip çıkıyor bugün, sanki adet olacak gibi

Temizlik yapabiliyor musun, süpürge tutmak istedim bugün sancı girince bıraktım
İkı kez yaptım ama sonrasında ağrım oldu. Bugün eşim süpürecek ben sileceğim. Artık bi süre böyle idare edeceğiz. Yapma bence bırak esin yapsın en kritik dönemdeyiz

Merhabalar arkadaşlar. Bugün 2. Testi vercem inş katlanma oluyor mu diye öncekini saat 3:20 de vermiştim yine aynı saatte mi vermem gerekir 1-2 saat önce versem çok farkeder mi sonuca?

Canım seninde adet olucak gibi hissediyormusun kasıklarım, Rahim agzı kısmın da sancı girip çıkıyor bugün, sanki adet olacak gibi
Iste o rahim ağzı sancısı bende de var böyle saniyelik sanci girip çıkıyor. Değer 5.75 de olsa sonuçta hamileyim ondandir Insallah 😔🙏 dünden beri sağlı sollu kasik ağrısı yaşıyorum bacaklarim gergin bebegim daha yeni tutunmuştur Insallah degil mi ? 🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X