• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Iste o rahim ağzı sancısı bende de var böyle saniyelik sanci girip çıkıyor. Değer 5.75 de olsa sonuçta hamileyim ondandir Insallah 😔🙏 dünden beri sağlı sollu kasik ağrısı yaşıyorum bacaklarim gergin bebegim daha yeni tutunmuştur Insallah degil mi ? 🙏🙏🙏🙏🙏
Testi iyi bi hastanede mi yaptırdınız yoksa sağlık ocağında mı? Gelinimizin normal gebelikti test verdi negatif çıktı sonra ufak lekelenmeler olunca doktora gitti kamerayla bakınca keseyi gördüler. Kan ve idrar testi negatif gelmişti sağlık ocağında.

Testi iyi bi hastanede mi yaptırdınız yoksa sağlık ocağında mı? Gelinimizin normal gebelikti test verdi negatif çıktı sonra ufak lekelenmeler olunca doktora gitti kamerayla bakınca keseyi gördüler. Kan ve idrar testi negatif gelmişti sağlık ocağında.
Acil de vermiştim 😐

Aslında o is gerçekten çok kafama takiliyo çünkü acil ya hızlı yapiyorlar falan acaba diyorum öyle ondan dolayi az cikar mi ? Dunden beri neredeyse 5 kez e nabiza girdim değer ayni mi diye 🙈 öyle kocaman duruyo orda bir anda yukselesi 😄 insallah yukselecek ben inanıyorum insallah 🙏🙏🙏 2 yle bile hamile kalanlar varmış doguranlar kii ben gunu gelmeden verdim 🙊 Nolur çokça dua edin benim için hepiniz 🙏🙏🙏

Şimdiye kadar hep yüksekti canm ne olduysa dün biraz sancım başladı kan verdim ama artış düşük geldi 2 buçukta çıkan sonuç önemliymiş 48 olacağı için inşallah güzel artmıştır 😔🤲
İçinizi ferah tutun degeriniz güzel ağrılar hemen hemen hepimizde var . Stres yapmayıp güzelce sabırla bekleyin Benim değerim 5 🙈 Ne kadar rahatim çünkü inaniyorum ki 🙏 bebegim benimle insllah 🙏sizde sabırlı olun sonucunuzun güzel olduğunu görürsünüz 😊🌸

Acil de vermiştim 😐
Bende hanileliginizin çok yeni başladığını ve sorun olmayacağını düşünüyorum içimdeki his bunu söylüyor. Bide diğerlerini donduramadik dediniz ya... Rabbim büyük güzel haberler vereceksiniz bize çok inanıyorum 💛
Öyle yapayım aklımız karışmasın. Bana da dua edin nolur inşallah değerim güzel şekilde artmıştır 10 sene sonunda ilk kez pozitifi gördük sağlıkla kavuşayım bebeğime 🥺
Sonra acaba demekten en iyisi saatinde vermeniz. İnşallah artmıştır,sağlıkla kavuşursunuz😍
Şimdiye kadar hep yüksekti canm ne olduysa dün biraz sancım başladı kan verdim ama artış düşük geldi 2 buçukta çıkan sonuç önemliymiş 48 olacağı için inşallah güzel artmıştır 😔🤲
Sizin kaçıncı gün degeriydi 600 lu sayı? Çünkü çok yüksek bence saati etken oldugu icin oyle çıktı yoksa sorun olsa o kadar da yukselmezdi

Iste o rahim ağzı sancısı bende de var böyle saniyelik sanci girip çıkıyor. Değer 5.75 de olsa sonuçta hamileyim ondandir Insallah 😔🙏 dünden beri sağlı sollu kasik ağrısı yaşıyorum bacaklarim gergin bebegim daha yeni tutunmuştur Insallah degil mi ? 🙏🙏🙏🙏🙏
Evet canım inşallah bunlar bebeğin yerleşme ağrılarıdır. Güzel bir şekilde tutunsunlar, hayırlı olsunlar 🤲

Aslında o is gerçekten çok kafama takiliyo çünkü acil ya hızlı yapiyorlar falan acaba diyorum öyle ondan dolayi az cikar mi ? Dunden beri neredeyse 5 kez e nabiza girdim değer ayni mi diye 🙈 öyle kocaman duruyo orda bir anda yukselesi 😄 insallah yukselecek ben inanıyorum insallah 🙏🙏🙏 2 yle bile hamile kalanlar varmış doguranlar kii ben gunu gelmeden verdim 🙊 Nolur çokça dua edin benim için hepiniz 🙏🙏🙏
Olabilir ki hastaneden hastaneye bile değerlerin farklı çıktığını gördük burada. Şu an sizin ki 5 in üzerinde ve gebe sayılıyorsunuz inşallah değerinizde artar. Biliyorum insanın içi içini yiyor sakin kalın demesi kolay ama sakin olmaya çalışın bebeğiniz için

Back
X