- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.001
Amin sağol canm inşallahCanım Kendini strese sokma lütfen artışın o kadar da düşük değil inşallah rabbim iyi sonuçlar almayı nasip ederdualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağol canm inşallahCanım Kendini strese sokma lütfen artışın o kadar da düşük değil inşallah rabbim iyi sonuçlar almayı nasip ederdualarım seninle
H HaneisaadetKayınvalidemle yaşıyorumsizde bu süreçte yoruluyorsaniz muhakkak yanınızda birini bulundurun
Allah yardımcınız olsun7. Denememde negetifi gördüm bugün yine Allah sabır versin bize . Pozitiflere hayırlı olsun
Annemi çağırdım canım tarım gelicekKayınvalidemle yaşıyorumsizde bu süreçte yoruluyorsaniz muhakkak yanınızda birini bulundurun
Nerede tedavi görüyorsunuz? Benzer tavırları ben d
Bitanem çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun hem maddi hem manevi çok zor, inşallah bir an önce olur, sizin problem nerde, neden olmuyor canım?7. Denememde negetifi gördüm bugün yine Allah sabır versin bize . Pozitiflere hayırlı olsun
inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruzSağoltest günü geldiginde vermemi söylediler bende hem o zamana kadar artar diye vermiyorum
Carsamba güzel haberle gelirim Insallah
![]()
Canım isim vermesem, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem inan. Sadece söyleyeceğim o doktorla ilgili ben de yorumlara aldandım gittim, anlayacağınız yorumlar çok iyiydi. Sosyal medyada da öyleydi, googleda da, İstanbul Kadıköy’de bir hastane diyeyim kabacaNerede tedavi görüyorsunuz? Benzer tavırları ben de yaşadım ve yaşıyorum onun için sordum
Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah canım7. Denememde negetifi gördüm bugün yine Allah sabır versin bize . Pozitiflere hayırlı olsun
gayet güzel artmış neden morelinizi bozuyorsun ben kızımda beta takip etmedim ilk kez bnda edeceğim ama bildiğim kadarıyla oranı iyi seninkinin boşuna stres yapıp üzülme güzel ilerlemiş cnm6.gun 15 9.gun 73 12. Gün 352 14. Gün 687 16 gün 1089 başlarda 3 kattan fazla artıyordu hep 14 gün 2 kata düştü şimdide yüzde 58 artmış![]()
Sanırım hcg herkeste farklı başlıyor önemli olan 2 günde artış göstermesi 9. Gün veya önceki gün test yapmışmıydınız kaçdı11. Gün sonucum 120.99 . Düşük mü kızlar? Doktoruma gönderdim ama daha görmedi.
Çok güzel maşallah11. Gün sonucum 120.99 . Düşük mü kızlar? Doktoruma gönderdim ama daha görmedi.
güzel cnm gününe göre iyi çıkmış tabi yine doktorunun dediği önemli ama benim 7. gün 51 di 11 i bekleseydim öyle bişey çıkardı benımde11. Gün sonucum 120.99 . Düşük mü kızlar? Doktoruma gönderdim ama daha görmedi.
Hayır ilk kez bugün yaptırdım.Sanırım hcg herkeste farklı başlıyor önemli olan 2 günde artış göstermesi 9. Gün veya önceki gün test yapmışmıydınız kaçdı
Umarım öyledirgüzel cnm gününe göre iyi çıkmış tabi yine doktorunun dediği önemli ama benim 7. gün 51 di 11 i bekleseydim öyle bişey çıkardı benımde
Canımmm hayırlı olsun11. Gün sonucum 120.99 . Düşük mü kızlar? Doktoruma gönderdim ama daha görmedi.
Öyle mi gerçekten? Çok teşekkür ederim, umarım sağlıkla devam ederCanımmm hayırlı olsunçok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bence gayet güzel sayı
![]()
İki gün sonraki değerin 2 ye katlanmış olmalıymış hayırlısı ile olur inşallahHayır ilk kez bugün yaptırdım.
İnşalla çok teşekkürlerİki gün sonraki değerin 2 ye katlanmış olmalıymış hayırlısı ile olur inşallah![]()
Benim de test günüm yarın inşallah yükselmiştirİnşalla çok teşekkürler![]()