- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.021
Umarım güzel haberler alırsınız siz deBenim de test günüm yarın inşallah yükselmiştir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım güzel haberler alırsınız siz deBenim de test günüm yarın inşallah yükselmiştir![]()
İnşallahUmarım güzel haberler alırsınız siz de![]()
Tabi kiiÖyle mi gerçekten? Çok teşekkür ederim, umarım sağlıkla devam eder![]()
Darısı başına çok daha güzel değerlerin olsun inşallaTabi kiiinşallah kuzum
Darısı başıma
ben de yarın kan vereceğim stresliyim biraz
inşallah benim de hayırlısıyla pozitif çıkar
![]()
Bende hiç bir belirti yoktu ama hamileymişim :)Iyı aksamlar kızlar burda yeniyim bende Bı sorum olucak ctesı transferi oldum 3.gunden bu yana regl agrısı gıbı bısey cekıyorum 6.gunumdeyım boyle olan varmıdır lütfen yardımcı olun
Tek istemiştik ama iki embriyo transferi yapmışlar bir taneside kendi içinde ikiye bölününce 3 oldu minikler :) inşallahsağlıkla kucagınıza alınkaç embriyo transfer edildi
Benim üçüz olan. Aslında tek embriyo transferi istemiştik. İki koymuşlar biride kendi içinde ikiye bölününce 3 oldu minikler :)Kımın ücüz canım masallah ıkı mı uc transfermıydı
Gozunuz aysın cok guzell maslhhÖyle mi gerçekten? Çok teşekkür ederim, umarım sağlıkla devam eder![]()
Hayır tek istemiştik ama iki embriyo transferi yapmışlar biride kendi içinde ikiye bölününce 3 oldu minikler :)Maşallah Üç tane mi transfer oldunuz
Çok şiddetli olmaması lazım bu tip ağrıların. Doktoruna danış bence.Çok fazla sirt ve bacak ağrısı var kramp gibi bu normal mi ? İlaçlar yapar mi bu kadarını ? agriyla beraber ateş basıyor![]()
inşallah sağlıkla kucagınıza almakta nasip olurTek istemiştik ama iki embriyo transferi yapmışlar bir taneside kendi içinde ikiye bölününce 3 oldu minikler :) inşallah![]()
Amin inşallah cümlemizininşallah sağlıkla kucagınıza almakta nasip olur![]()
Her zorlukla beraber bi kolaylık veriyor rabbim. İnsallah hüzünleriniz sevinçlere dönsün en yakın zamanda sizde hayırlı sağlıklı bir bebek haberi alırsınız7. Denememde negetifi gördüm bugün yine Allah sabır versin bize . Pozitiflere hayırlı olsun
Transferden sonra 8. Günüm benim, bu 1 haftadır daha hiç ısınamadım. Donuyorum, kışın bile giymediğim kalın pofidik sabahlıkla oturuyorum üstüme de battaniye örtüyorum yine de ısınamıyorum. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama benim pozitif sonucum, vucut dengelemeye çalışıyor diye düşünüyorum..Bu gün adet olacakmış gibi bel agrısı var ve ayaklarım çok üşüyor buz gibi ısıtamıyırun, adet olucam diye çok korkuyorum![]()
Oy maşallah 1 isterken rabbim 3 tane vermişHayır tek istemiştik ama iki embriyo transferi yapmışlar biride kendi içinde ikiye bölününce 3 oldu minikler :)
Aynen öyle bizede çok büyük bir sürpriz oldu :) Çok endişeliyim hepsine yetebilecekmiyim diye ama rabbim verdiyse vardır bir sebebi diyorumOy maşallah 1 isterken rabbim 3 tane vermiş![]()
Ben sizi takip ediyordum, yanlış hatırlamıyorsam doktorunuz ilginç bi şekilde başından beri hep olumsuzdu.. Hayırlısı olsun tabiki de biz net bilemeyiz ama başka bir doktora daha gitme şansınız yok mu acaba? Kaç gündür bu olumsuz söylemler de yıpratır insanı.. dilerim doktorunuzun kuruntusudur, bir sonraki testinizde güzel sonuç alırsınızDoktor 1374 olması lazımmış 1089 olmuş bu artış çelişkili bu sefer pek sağlıklı artmamis bekleyip göreceğiz dedi salı günü tekrar bakacak![]()