• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım isim vermesem, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem inan. Sadece söyleyeceğim o doktorla ilgili ben de yorumlara aldandım gittim, anlayacağınız yorumlar çok iyiydi. Sosyal medyada da öyleydi, googleda da, İstanbul Kadıköy’de bir hastane diyeyim kabaca
Teşekkür ederim haklısınız düşüncelerinizde yanlış yönlendirme olmasın

Transferden sonra 8. Günüm benim, bu 1 haftadır daha hiç ısınamadım. Donuyorum, kışın bile giymediğim kalın pofidik sabahlıkla oturuyorum üstüme de battaniye örtüyorum yine de ısınamıyorum. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama benim pozitif sonucum, vucut dengelemeye çalışıyor diye düşünüyorum..
İnşallah ya bende 8. Günde pozitif gördüm ama bugüne kadar üşüme olmamıştı yarın test günüm çok heyecanlıyım 🥺

Masallah canım Rabbım daım etsın ıns saglıkta kavus ıns kan degerıın senın nasıl artıs nasıldı
9. Gün kan değerim 124 dü. 2 gün sonra tekrar yaptım 225 çıkmıştı keseyi görene kadar hiç anlamadım ben çoğul olduğunu iki kese gördük ikiz dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi 3 bebek kalbi dinledik 🙈

Ben sizi takip ediyordum, yanlış hatırlamıyorsam doktorunuz ilginç bi şekilde başından beri hep olumsuzdu.. Hayırlısı olsun tabiki de biz net bilemeyiz ama başka bir doktora daha gitme şansınız yok mu acaba? Kaç gündür bu olumsuz söylemler de yıpratır insanı.. dilerim doktorunuzun kuruntusudur, bir sonraki testinizde güzel sonuç alırsınız🙏🏻
Yok canm yanlış hatırlıyorsun ilk defa böyle birşey oldu lekelenmem başladı biraz şuan hastahanedeyim zaten 😔

İnşallah ya bende 8. Günde pozitif gördüm ama bugüne kadar üşüme olmamıştı yarın test günüm çok heyecanlıyım 🥺
Benim test günüme daha çok var, perşembe.. ben dayanamayıp dün test yaptım, bugünde kan verdim 🙈 Salı tekrar vereceğim. güzel artışlı olur inşallah değerlerimiz 🙏🏻

Belirtiniz var mıydı
Hayır asla bir belirtim yoktu hatta ben 7. 8. Gün falan doktoru arayıp olmadı sanki bu biz dondurduklarımızı ne zaman transfer etsek falan demiştim 😂 sadece karnımda aşırı bir şişlik vardı hatta aradığımda enfeksiyon kapmış falan olabilir miyim demiştim o derece bir şişkinlik vardı doktorumda sen kesin hamilesin demişti inanmamıştım. Hiç kimse bir belirti aramasın her bünye farklılık gösteriyor. Hamile değilim derken 3 üz hamileymişim :)

Transferden sonra 8. Günüm benim, bu 1 haftadır daha hiç ısınamadım. Donuyorum, kışın bile giymediğim kalın pofidik sabahlıkla oturuyorum üstüme de battaniye örtüyorum yine de ısınamıyorum. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama benim pozitif sonucum, vucut dengelemeye çalışıyor diye düşünüyorum..
bende öyleyim 4 gündür donuyorum kışın giymediğim hırkalar giyiyorum vlla benimde pozitif normalde çorak giymem hiç yanarım ama çorap üstüne patik giyiyorum yinede ayaklarım buz gibi 🥶

Yok canm yanlış hatırlıyorsun ilk defa böyle birşey oldu lekelenmem başladı biraz şuan hastahanedeyim zaten 😔
Ah karıştırdım o zaman, bi arkadaş daha vardı onun da doktoru artışını bir türlü beğenmemişti güzel artmasına rağmen.. Hayırlısı olsun canım senin için, kanama yaşayan çok, inşallah tüm bu süreçleri atlatır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🙏🏻

Back
X