• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım inşallah bu kez sağlıklı güzel bi hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın. Şuanda durumun çok üzücü olduğunu biliyorum 😔 en kısa zamanda toparlan ,maalesef bu yolda güçlü olmak zorundayız 🌟
Ins canım ıns tez vakıtte nasıp olur bu sefer duanızı eksık etmeyın toparlanmak zorundayım malesef ne kadar üzülsemde canım

Sağol canım benim. Yaşım 44 ve ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Bu ikinci denemem. Daha önce de iki aşılama vardı. Hepsi negatifti. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım benim 🙏
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındım cok mutlu oldum

Canım 5+2 de kalp atışını nasıl görebildiniz vajinalde sanırım. Bana 5+0 da bakıldı vajinal ama kalp atımı için erkendi. Baya erken görmüşsünüz kalbini
Önce üstten baktı orada görünüyordu ben kanamam olduğu için acile gitmiştim hatırlarsın belkide yazmıştım keseyide böylelikle mecburi gördük doktor o gün dedi bebek olgusu var böyle ekrarda pıt pıt hareket vardı 🤗 dedi ki büyük ihtimalle bak buda kalp atışı dedi sonra birde alttan bakayım ne olur ne olmaz dedi tamam dedim bende oradan da aynı görüyordu o gün bthcg m 10.000 çıkmıştı kanama olduğu için bakalım dediler bu şekilde yani 🤲🤗

merakliblog merakliblog @Melindanaz A Asli47 Kızlar sizin de karnınızda şişlik var mı? Biliyorum çok erken ama benim karnımda şişlik var.. Acaba ilaçlardan mı?
Bana doktorum sende hala yumurtlama izleri var ohss gibi o yüzden ödemin var karnın şiş olabilir bilgin olsun demişti. Zaten ikiz diye karnım kocaman olacak her gün aynaya bakıyorum😂 Bence şuanki şişlik ilaç kaynaklı. Benim de memeler almış başını gidiyor😂😂

Bana doktorum sende hala yumurtlama izleri var ohss gibi o yüzden ödemin var karnın şiş olabilir bilgin olsun demişti. Zaten ikiz diye karnım kocaman olacak her gün aynaya bakıyorum😂 Bence şuanki şişlik ilaç kaynaklı. Benim de memeler almış başını gidiyor😂😂
Ahaha 😂 Hepimiz aynıyız demek ki 😬🥸

Back
X