- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.341
Teşekkür ederim inşallahHayırlısı olsun, ne olduğunu anlayana kadar bitiyor zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallahHayırlısı olsun, ne olduğunu anlayana kadar bitiyor zaten![]()
Saol kuzum benim iyi düşünüyorum no bad vibesHiç bu açıdan düşünmemiştimbence anı, olmazsa da anı olarak kalır. Pozitif düşünelim ama
![]()
Kaçıncı gün canımKızlar malesef yıne olmadıkoca bı sıfır aldım kısmet ınslhh bekleyenlerın mujdelı haberı gelır
Kesinlikle katılıyorum test gününden önce yapmayın vallahi stres 2 katı oluyor.Yok yahu daha beşinci günümerken test yapan herkes, test gününe kadar stres topu gibi geziyor. O yüzden test günümü beklemek istiyorum, bana kalsa ben regl tarihimi beklerim
siz yaptınız mı? 1 haziranda mı oldu sizin transferiniz?
Çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin inşallah ❤Kızlar malesef yıne olmadıkoca bı sıfır aldım kısmet ınslhh bekleyenlerın mujdelı haberı gelır
Hayırlı olsun canım çok heyecanlı . Anlat bize aşama aşama neler yaptığını neler yapıldığını yarında. Ne zaman başlayacaksın su içmeye ne kadar tutacaklar yatarak hepsini anlatKızlarr napıyorsunuzz ?? Transferim yarın 12.buçukta, heyecandan elim kolum kalkmıo kal geldi oturdum boş boşdualarınızı bekliyorum
![]()
TebriklerMerhaba herkese... 14. günüm 4. Testimi de verip nihayet doktorumu hamile olduğuma inandırdım2653 çıktı❤
Tebriklerdoktorunuz kese için ne zaman ikna olur acaba, sordunuz mu
![]()
Hayırlı olsun bol embriyolarınız olsun inşallahKızlar bugün opu vardı 187.5 gonal f 15 yumurta toplandı sizin kaç toplandı
Görünür ya rahat ol keseden 10 gün sonra da kalp atışı duyulur12 gün sonraya tenezzül edip gün verdi
ama ben tabi ki onda devam etmeyeceğim
perşembe gününe randevu aldım kese için inşallah bi sorun olmaz
Ayy hadi bakalım seninde gönlüne göre olsun inşallah kuzumHayırlı olsun canım çok heyecanlı . Anlat bize aşama aşama neler yaptığını neler yapıldığını yarında. Ne zaman başlayacaksın su içmeye ne kadar tutacaklar yatarak hepsini anlatben de dayanamadım yarına randevu aldım doktora dedim belki rahim duvarım yeterince kalınlaşmıştır bir kontrole geleyim yarın dedim tamam dedi
![]()
Düşük de olsa bu sayılardan da artabildiğini okuduğumu hatırlıyorum, umudunu kesme benceKızlar sonucum çıkmış az önce doktor aradı. 4 küsür çıkmış. Çarşamba yine gel var da diyemem yok da diyemem dedi ama negatif bence belli![]()
Canım azalıştan döndü derken takip ediyorum tüm yazılanları ama kaçırmışım bu kısmı sanırım. Nasıl çıkmıştı değerlerin.Hemde azalıştan döndü , her gün Meryem suresi okudum , testten önce de, Rabbim biliyor ya sizlerin duaları ve Allah 'ın izni ile Meryem suresi sayesinde değerler düzeldi ben buna inanıyorum ❣❣❣
Hakkızda hayırlısı olsunKızlar malesef yıne olmadıkoca bı sıfır aldım kısmet ınslhh bekleyenlerın mujdelı haberı gelır
İnşallah heyecanla bekliyorum ❤Görünür ya rahat ol keseden 10 gün sonra da kalp atışı duyulur![]()
Canım sağlık bakanlığı sitesinde ilk 3 ay onerilmiyor aşıÖğretmen arkadaşlarım aşı tanımlamaları yapılmış, aşı olacak mısınız? Doktorunuz ne diyor?
Keşke ama Hayırlısı canımCanım İnşaAllah bozma moralini yükselir![]()
İkimiz de negatif demekKızlar malesef yıne olmadıkoca bı sıfır aldım kısmet ınslhh bekleyenlerın mujdelı haberı gelır
Valla hiç bilmiyorum ki kuzucum. Bugüne kadar hep hayırlısını istedim. Eğer hayırlısı olsaydı olurdu herhalde. Bakalım çarşamba ne çıkacak.Düşük de olsa bu sayılardan da artabildiğini okuduğumu hatırlıyorum, umudunu kesme bence![]()
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?Kızlar en son yaptırdığım hcg testinde (hiçbir hcg testimde saate dikkat etmedim bu arada hangi saat bize uygunsa o saatte gittik) değerim gününe göre geride olmakla birlikte %75 artmıştı. Doktorum %90 sağlıksız gebelik olduğunu ve düşük olacağını söyledi ama benim karnım şişmeye ve sol kasığımda çok şiddetli olmamakla birlikte batma devam ediyor. Bu batma sol kalçamda da hafif batma yapıyor.Doktorum düşük ihtimal de olsa gününe göre düşük olan hcg seviyeleriyle sağlıklı gebelik olabildiğini ve kesin tanıyı ultrasondan sonra koyabileceğini de söyledi. Herhangi bir anormal ağrım yok. Ayrıca dün nokta şeklinde çok küçük bir kahverengi lekelenmem oldu devamı gelmedi. Yememe içmeme dikkat etmeme her gün yarım saat yürüyüş yapmama rağmen göbeğim günden güne şişiyor. Bu durum ilaçlardan mı kaynaklı. Embriyonun yerleşmesini geç tamamlama durumu olabilir mi. Daha önce buna benzer geç yerleşme vs gibi bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu. Şu an tam olarak ne yaşadığımı bilmiyorum ama şişmeye devam ediyorum![]()
hakkınızda hayırlısı olsun Benim de değerim 5.75 Çarşamba bende kan vereceğim Allah'ım isteyen herkese nasip etsinKeşke ama Hayırlısı canım
İkimiz de negatif demeknasip kısmet kuzucum ya bizim de imtihanımız böyleymiş. Yine deneriz
Valla hiç bilmiyorum ki kuzucum. Bugüne kadar hep hayırlısını istedim. Eğer hayırlısı olsaydı olurdu herhalde. Bakalım çarşamba ne çıkacak.