• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlarr bısey sorucam negatıf sonrası vucudum agrıo eklemlerım acaba ılacların etkısımı kan sulandırıcı falan sızde boyle seyler oldumu dayak yemıs gıbı hissedıorum🙄😔

Arkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah 🙏🏻
Rabbim en güzel zamanda en güzelini nasip etsin canım 🤲

Korkmayın, bu kanama hemen hemen hepimiz de olacak sanırım. Bu aralar çok hareket etmemeye gayret edin hatta mümkünse tuvaletten tuvalete kalkın bence.

Teşekkür ederim canım. haklısın galiba ama elimde değil korkmak dediğin gibi uzanıyorum şu anda.
Mutlaka uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen wc harici kalkma birkaç gün. Kan sulandırıcı kullanıyorsan onu da danış doktoruna belki kesebilir. Allah ol derse olur bol bol dua et. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

doktora söyledim kan sulandırıcı da alıyorum dedim. ilaçlarını aksatmadan almaya devam et dedi. ayaklarımın altına yastık da koydum hemen :( Amin Allah razı olsun, hiçbirimizin emeği boşa çıkmasın.
Bak hiç korkma. Benim daha test günüme vae normalde, yaşamadığım şey kalmadı. Kesin düştü dedim dün benim de böyle bir kanamam oldu ama düşmemiş. Yat, ayaklarını kaldır.bi de doktor bana dedi ki ağrı olduğunda rahminde, bebeği atmaya çalışır. Mutlaka parol iç dedi. Aklında olsun, doktoruna sor istersen

Allahım sizin gibi moral veren tecrübelerini yazanlar olmasa korkudan geberirdim sanırım. çok çok teşekkür ederim. ağrım azaldı, kanamam da tuvalete gidince oluyor. ama artarsa parol için hemen aricam doktoru.

Bak hiç korkma. Benim daha test günüme vae normalde, yaşamadığım şey kalmadı. Kesin düştü dedim dün benim de böyle bir kanamam oldu ama düşmemiş. Yat, ayaklarını kaldır.bi de doktor bana dedi ki ağrı olduğunda rahminde, bebeği atmaya çalışır. Mutlaka parol iç dedi. Aklında olsun, doktoruna sor istersen
Ya az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim :(

Ya az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim :KK43:
Atmadıysanız suyun altına tutun. Yıkayınca dağılmaz ve beyaz bi parça halini alırsa o zaman kayıp anlamına geliyor. Doktorunuz ne dedi? Hastaneye gitmediniz mi? Kaçıncı günününüz?

Ya az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim :KK43:
Canım, şimdi sen henüz test yapmadığın için bu kanamanın neyle alakalı olduğunu bilmiyoruz. Bana kalırsa evde en azından idrar testi yap (varsa 5. Günde bile çıkıyor) sonuç pozitif çikarsa ona göre doktorun önlem amaçlı progestan iğne fln verir. Burda kanaması olan hemen hemen herkes (arada kullanmayan olduysa bilmiyorum) önlem amaçlı progestan iğne kullandı ve cogunda da kanama kesildi. Bu şekilde hiç bir şey yapmayıp, beklemek çok da mantıklı gözükmedi bana 😔

Canım, şimdi sen henüz test yapmadığın için bu kanamanın neyle alakalı olduğunu bilmiyoruz. Bana kalırsa evde en azından idrar testi yap (varsa 5. Günde bile çıkıyor) sonuç pozitif çikarsa ona göre doktorun önlem amaçlı progestan iğne fln verir. Burda kanaması olan hemen hemen herkes (arada kullanmayan olduysa bilmiyorum) önlem amaçlı progestan iğne kullandı ve cogunda da kanama kesildi. Bu şekilde hiç bir şey yapmayıp, beklemek çok da mantıklı gözükmedi bana 😔
Kesinlikle katılıyorum. Ben pozitif sonucu 5.gün sabahında aldım lekelenme sonrasında. Doktorum ona göre ilaveler yaptı

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa protokolTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısaTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
@dusunen kdn 🌼🌼30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. Gün20 Mayıs şuan için dış gebelik ihtimali var.
Nm88326 Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısaTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
@merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısaTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp2020 🌼🌼35Haretli sperm azlığı2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün10 mayısKimyasal
🌼
@candyyyy 🌼🌼31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün20 MayısKimyasal
🌼
@FlyingHummingbird30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. GünHaziran ayı
@coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısaDondurulmuş???
@gulcann16 :anneadayı:33Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısPozitif
👶
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısaTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze3. Gün??
L Lady Starlight :anneadayı:44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısaTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısaDondurulmuş3. GünHaziran
@Dilarassd 🌼24AzospermİlkKısaTaze5. Gün
(2 adet)
21 MayısNegatif
🌼
@cikolatagofret :anneadayı:27VarikoselİlkKısaDondurulmuş5. Gün28 MayısPozitif
👶
msgl0 msgl0 🌼22Erkek faktörüİlkKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısNegatif
🌼
@Hediye_omer 🌼🌼25Azosperm2. DenemeKısaDondurulmuş3. Gün29 MayısKimyasal
🌼
E Evrendedust :anneadayı:28Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatıİlkKısaDondurulmuş4. Gün31 MayısPozitif
👶
H Haneisaadet :anneadayı:31Erkek faktörüİlkKısaTaze5. Gün 2 adet27 MayısPozitif👶
@Melindanaz :anneadayı:31Çikolata kisti3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün1 MayısPozitif
ikiz
👶👶
@adzeynep :anneadayı:30Çikolata kisti2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))
KısaDondurulmuş5. Gün24 MayısPozitif
👶
@sadefrappe31Çikolata kistiİlkUzunTaze5. Gün2 Haziran?
@Mirketcik32Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze5. Gün
(2 adet)
5 Haziran?
Beyazkup Beyazkup 34Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün2 Haziran?
B Beklededi 27Amh düşüklüğüİlkKısaTaze5. Gün2 Haziran?
:KK200:37sebepsiz infertilite2.denemekısadondurulmuş 5.gün4 Haziran ?
:KK200:

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki daha zamanı varmış neyseki yaşın genç ve denemeye devam edebilirsin kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın ... dondurulmuşun var mı? Ya bir de kalınlık 16 mm demişsin ama intrnetten okuduğuma göre en az 7 en fazla 14 mm iken transfer yapılıyor diye yazıyor acaba diyorum 16 mm de yapıldığı için mi tutmadı gerçi doktorun en uygun gördüğünde yapmıştır ama dikktimi çekti
Dondurulmusum yok.. Kalinlik bu şekilde uygun gördüler transfer için uygun demislerdi

Arkadaslar sonucum 0 .. İlk denememdi olmadi yasim gencti embriyolar kaliteliydi rahim kalinligim en son 16 ydi ilaclarimi duzenli kullandim doktor %70 garanti vermisti... Butun sartlar ne kadar iyi olursa olsun onemli olan Allah'in takdiri nasip degilmis.. Beni dualariniza kattiniz hepiniz hakkinizi helal edin Rabbim isteyenlere nasip etsin pozitif olan kardeslerime de kucaklarina almayi nasip etsin insallah 🙏🏻
Canım benim, Allah sağlıkla bir an önce nasip etsin. Bu sefer kısmet olmamış, mücadeleye devam bitanem.

En kısa zamanda, sağlıkla nasip etsin 🙏
Amin canım inşallah 🤲🏻
Hakkımızda hayırlısı olsun bnimde kimyasal sanırım
Amin canım. inşallah kimyasal değildir inşallah sağlıklıdır 🤲🏻İnşallah yükselir değerin. Allahtan Ümit kesilmez💛
Rabbım sana bana olmayan tutmayan herkese tez vakıtte nasıp etsın canım ıns cok üzüldüm donmusun varmı
İnşallah kuzum. Donmuşum yoktu 18 toplanmıştı ama 1 tanecik kalmıştı 😔
Ya canım inşallah bir sonraki denemede olur... bu bir süreç yani yılmak yokk .. bu arada dondurulmuşunuz var mı? Bir de embriyonuz kaçıncı gün nasıl kaliyedeydi acaba?
Ah inşallah. Donmuşum yoktu canım tek bir taneydi. Bu bir taneyi ben ohss olduğum için dondurmuşlardı. 2 adet bekledim. Mayısta da transfer oldu. 4AB kalite demişti doktorum. 5. Gündü.
Hakkınizda hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Hayrlısı olsun cnmm rrbbım bu cektıgımızın mukafatını verıcektır inşallh
İnşallah arkadaşlarım 🙏🏻

Back
X