- 28 Mart 2020
- 129
- 157
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.901
Canım çok üzüldümHepinizden Allah razı olsun arkadaşlar ❤ hepsini okudum mesajların Rabbim hepinizin kalbine göre versinİnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzüldümHepinizden Allah razı olsun arkadaşlar ❤ hepsini okudum mesajların Rabbim hepinizin kalbine göre versinİnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
![]()
İnşallah arkadaşım inşallah bu güzel annelik duygusu bize de hayırlısıyla nasip olurHayrlısı olsun cnmm rrbbım bu cektıgımızın mukafatını verıcektır inşallh
Allah razı olsun arkadaşım aminAmin canım. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Allah yüzüne baksın
Şok oldumŞimdi aklıma geldi, googleden extrofemin yan etkilerine baktım. Yan etkileri arasında hafif vajinal kanama veya lekelenme varmış![]()
Belirtilerin olmaması gebelik sağlıksız demek değil. İki günden önce test yapsanız da bir veri elde edemezsiniz, beklemekten başka çare yok. Kafanızı dağıtacak dizi film vs ile uğraşın istersenizKızlar hiç bir belirti kalmadı ve bugünkü sonucum da artışta %60 dan düşük korkuyorum2 gün sonra tekrar test vericem doktorum endişe edicek bir şey yok dedi ama kafama takıldı
8. Gün 90 11. Gün 360 13. Gün 439Kızlar hiç bir belirti kalmadı ve bugünkü sonucum da artışta %60 dan düşük korkuyorum2 gün sonra tekrar test vericem doktorum endişe edicek bir şey yok dedi ama kafama takıldı
Sanmıyorum hafif vajinal kanama diye net bilgi verilmiş. Estrofemin başlattığı hafif kanamayı coraspin ve muadil ilaçlar arttırabilir diye düşünüyorum. Misal; şimdi bir yerimiz kanasa kullandığımız kan sulandırıcıların sebebiyle kanı durdurmamız normale nazaran daha zorlaşacaktır. Burda da ogonbenzer bir etki yaratıyor olabilir.Şok oldumGünde 6 tane içince kanama miktarı da artar mı ki
![]()
Ağzınızdan bal damlıyor, inşallah tüm kanama yaşayanlar okur bunuSanmıyorum hafif vajinal kanama diye net bilgi verilmiş. Estrofemin başlattığı hafif kanamayı coraspin ve muadil ilaçlar arttırabilir diye düşünüyorum. Misal; şimdi bir yerimiz kanasa kullandığımız kan sulandırıcıların sebebiyle kanı durdurmamız normale nazaran daha zorlaşacaktır. Burda da ogonbenzer bir etki yaratıyor olabilir.![]()
Gayet güzel, hayırlı olsunMerhaba tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica edebilir miyim, transferin 9.günü 153 ve 11.günü 452,dondurulmuş 5.gün embriyosu değerler iyi değil mi?
Güzel görünüyor maşallahMerhaba tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica edebilir miyim, transferin 9.günü 153 ve 11.günü 452,dondurulmuş 5.gün embriyosu değerler iyi değil mi?
Kacinci gündü sizin? Bugün ben de yasadim aynı şeyi ultrasondan sonra ama sorun yok dedi doktorumYa az once tuvalette pihti akti, bezelye buyuklugunde koyu kırmızı siyah. Size olmus muydu? Umudumu kaybetmeli miyim![]()
Endişe edecek bir şey yok dediyse, emin olun yoktur. Olsaydı dan dan dan direkt düz yoldan söylerler onlar :)Kızlar hiç bir belirti kalmadı ve bugünkü sonucum da artışta %60 dan düşük korkuyorum2 gün sonra tekrar test vericem doktorum endişe edicek bir şey yok dedi ama kafama takıldı
Baska cocugun varmıydı cnmAmin canım inşallah
Amin canım. inşallah kimyasal değildir inşallah sağlıklıdırİnşallah yükselir değerin. Allahtan Ümit kesilmez
İnşallah kuzum. Donmuşum yoktu 18 toplanmıştı ama 1 tanecik kalmıştı
Ah inşallah. Donmuşum yoktu canım tek bir taneydi. Bu bir taneyi ben ohss olduğum için dondurmuşlardı. 2 adet bekledim. Mayısta da transfer oldu. 4AB kalite demişti doktorum. 5. Gündü.
İnşallah arkadaşlarım![]()
11. Gün 320 13. Gün 439 farklı hastanelerde yaptırdım o yüzden olabilir mi?Endişe edecek bir şey yok dediyse, emin olun yoktur. Olsaydı dan dan dan direkt düz yoldan söylerler onlar :)
Nden farklı hastanelerde verdın canım bgun hala 13.gununse 11.gun verdgın yere bı dha ber ıstersen11. Gün 320 13. Gün 439 farklı hastanelerde yaptırdım o yüzden olabilir mi?
Evet 13. Gündeyim. Ama 11. Gün verdiğim hastane tüb bebek yaptırdığım yerdi ve çok uzak, uzak diye gitmek istemedik. Hemşireme 2 gün sonra tekrar vermemi söylediNden farklı hastanelerde verdın canım bgun hala 13.gununse 11.gun verdgın yere bı dha ber ıstersen
Olabilir bütün testleri aynı saatlerde vermediyseniz ondan kaynaklıda olabilir.11. Gün 320 13. Gün 439 farklı hastanelerde yaptırdım o yüzden olabilir mi?