- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.921
Saat olarak farkı değil aynı saatte verdim ama hastaneler farklıOlabilir bütün testleri aynı saatlerde vermediyseniz ondan kaynaklıda olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat olarak farkı değil aynı saatte verdim ama hastaneler farklıOlabilir bütün testleri aynı saatlerde vermediyseniz ondan kaynaklıda olabilir.
Benim gibi olup sonradan değeri düzelen var mıSaat olarak farkı değil aynı saatte verdim ama hastaneler farklı
Sizin değerleriniz yüksek olduğu için her zaman düzelme şansı var. Yarından sonra yine aynı hastanede yaptırır, doktorunuza bildirirsinizBenim gibi olup sonradan değeri düzelen var mı
Ikınmamaya dikkat demişlerdi canım,kirazKızlar doktorunuz size ıkınmakla alakalı bir şey söyledi mi? Lekelenmem devam ediyor, korkumdan tuvaletimi yapamıyorum ama çatlıcam artık![]()
Ikınmamaya dikkat demişlerdi canım,kirazyemeye çalış bol bol gerçekten çok faydalı
İnşallahSizin değerleriniz yüksek olduğu için her zaman düzelme şansı var. Yarından sonra yine aynı hastanede yaptırır, doktorunuza bildirirsiniz
Dediğim gibi telaş edilecek bir durum olunca doktorlar direkt çat küt söylüyorlar, canınızı sıkmayın.Saat olarak farkı değil aynı saatte verdim ama hastaneler farklı
Anladım canım kotu olmus ıkı yere bermek zorunda kalmanEvet 13. Gündeyim. Ama 11. Gün verdiğim hastane tüb bebek yaptırdığım yerdi ve çok uzak, uzak diye gitmek istemedik. Hemşireme 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi
Al benden de o kadar. Yürürken sokak önünde milletin sandalyesine çöküyorum dinlenmek için. Hemen karnımı sıvazlıyorum biri "hayırdır" demeden, 4 5 aylık gözüküyor çünküKızlar aranızda şişkinlik problemi yaşayanlarınız var mı? Ben günden güne şiştiğimi hissediyorum. Karnım şuan resmen 4 aylık gebe karnı gibi abartmıyorum. Az önce köpeğimi çişe çıkarttım; peşinde yürürken resmen belimi doğrultamadım. Evin içinde yürürken bile iki büklüm yürüyorum. Estrofem şişkinlik yapabiliyormuş. Bu şişkinliğe ne iyi gelir, bir el atıverin bakayım bana4 gündür bağırsak düzenleyici kullanıyorum, günde bir bardak da soda içiyorum ama bana mısın demiyor
acaba içtiğim soda miktarını mı arttırsam? soda şişkinlik mi alıyor yoksa şişkinlik mi yapıyor ondan da emin değilim valla.
Çaresini de bulamadım maalesef. Bulan varsa yazsınAl benden de o kadar. Yürürken sokak önünde milletin sandalyesine çöküyorum dinlenmek için. Hemen karnımı sıvazlıyorum biri "hayırdır" demeden, 4 5 aylık gözüküyor çünkü![]()
Ben günde 5-6 erik yiyorum . Şuana kadar sıfır ikinmaYiyorum yani 0 ıkınma ile mi yapıyor herkes? Hiç mi ıkınmıyoruz?![]()
Canım soda yasaklı içecek listesinde. Canın isterse arada bir evet ama onun dışında içme sende.şişkinlik başlarda bende de vardı ama şimdi bişey kalmadı.Kızlar aranızda şişkinlik problemi yaşayanlarınız var mı? Ben günden güne şiştiğimi hissediyorum. Karnım şuan resmen 4 aylık gebe karnı gibi abartmıyorum. Az önce köpeğimi çişe çıkarttım; peşinde yürürken resmen belimi doğrultamadım. Evin içinde yürürken bile iki büklüm yürüyorum. Estrofem şişkinlik yapabiliyormuş. Bu şişkinliğe ne iyi gelir, bir el atıverin bakayım bana4 gündür bağırsak düzenleyici kullanıyorum, günde bir bardak da soda içiyorum ama bana mısın demiyor
acaba içtiğim soda miktarını mı arttırsam? soda şişkinlik mi alıyor yoksa şişkinlik mi yapıyor ondan da emin değilim valla.
Nefes nefese kaliyormusun sende yürürken? Daha şimdiden çok yoruluyorum ben.Al benden de o kadar. Yürürken sokak önünde milletin sandalyesine çöküyorum dinlenmek için. Hemen karnımı sıvazlıyorum biri "hayırdır" demeden, 4 5 aylık gözüküyor çünkü![]()
Nefes nefese kaliyormusun sende yürürken? Daha şimdiden çok yoruluyorum ben.
Hahah. Valla ben bir saatten beri hareket ettikçe sancı çekiyorumAl benden de o kadar. Yürürken sokak önünde milletin sandalyesine çöküyorum dinlenmek için. Hemen karnımı sıvazlıyorum biri "hayırdır" demeden, 4 5 aylık gözüküyor çünkü![]()
Yarın doktor kontrolüm var sorucam unutmam inşallah. Evet çok erken ama vücut şuan fazla efor harcıyor ya adapte olana kadar halsizlik olur mu diyorumBen de. İlaçlardan herhalde o da çünkü gerçekten çok erken. Hoş ben artık yürümüyorum. Siz gözlemleyin bakalım kendinizi, olmadı doktora sorarsınız
Ben de kiraz pek işe yaramadı canım. Bugun hariç hergün 1 kase yedim daha fazlası da midemi bozar ishal fln yapar diye uzak duruyorum.Sade frappe E Evrendedust kızlar tuvalet sıkıntısı için bol kiraz yiyin. Bende çok işe yarıyor tuvalete çıkmada. İlk denemede bende de çok şişkinlik olmuştu. Bu sefer çok rahatım.