• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

😀😀 bu olay transfer öncesi beni de çok germişti..yani ıkınma yok derken çok zorlamak anlamında.. yoksa biraz güç gerekiyor tabi ki.. kontrollü olmak lazım 😁
Hay Allah razı olsun, cidden fizyolojik bir problemim olduğunu düşünmeye başladım. Kimseye de soramıyorsun sen nasıl yapıyorsun bakayım diye 😄😄😄😄

Hazırlıyorum açıkçası 😔 ama hiç beklemiyordum ilki tuttu budatutar sandım ama nasip değilmiş ilaçlarımı da bıraktırma di doktor bide her gün iğne var baştan baslicaz bide bizde tedaviye ama 2 veya 3 sene sonra ancak
Hayırlısı olsun canım, sorun ne bilmiyorum ama inşallah kendiliğinden gelir bu süreçte yavrun. İlaçlarını da doktor söyleyene kadar kesme, umudunu sakla🙏🏼

Bnimde kimyasal sanırım ama laboratuvari kötüleyemem bn ilk bebeğimi de orda yaptım o tuttu sadece doktor ve ilerleyiş farklıydı bu sefer ondan kaynaklanmış olabilirmi😐
Benımde ılk gebelıgım orda aynı kalıtede embrıyoyla oldu sadece sebebı ondan olabılırmıkı dedım asla kotulememde o arkdasla aynı olunca aklıma geldı benımde yumurta gelısırkenkı ıgne farklıydı

Benımde ılk gebelıgım orda aynı kalıtede embrıyoyla oldu sadece sebebı ondan olabılırmıkı dedım asla kotulememde o arkdasla aynı olunca aklıma geldı benımde yumurta gelısırkenkı ıgne farklıydı
Yaaa sizindemi bı yavrunuz var doğumdan sonramı bu kimyasal oluyor acaba kafam karıştı

Baska cocugun varmıydı cnm
Yok canım 😔 hiç çocuğum yok, hiç hamile kalamadım
msgl0 msgl0 Lizbon Lizbon M Mnkfasulyem kızlar hepinize geçmiş olsun. Biliyorum üzülme demekle olmuyor insan üzülüyor.

Bende mart ayında kimyasal yaşadım tüp bebekle ilk denememde. Çok zor geldi, donmuş da yoktu çok ağladım. Ama iki ay sonra doktorumun ve eşimin desteğiyle tekrardan başladım. Bu sefer iki tane de donmuşum var. Yani eminim bir gün yine bu cesareti bulacaksınız ve Allah sizin de kucaklarınızı dolduracak🙏🏼
Canım çok teşekkürler moral verdiğin için🙏🏻 İnşallah bize de nasip olur. Ben de iki ay dinlenmeyi sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak buna ihtiyacım var sanırım. Eşim de çok üzüldü. Hatta benden daha kötü oldu diyebilirim. İkimizin de ihtiyacı var kendimizi toparlamak için sanırım böyle bir molaya.

Canım çok teşekkürler moral verdiğin için🙏🏻 İnşallah bize de nasip olur. Ben de iki ay dinlenmeyi sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak buna ihtiyacım var sanırım. Eşim de çok üzüldü. Hatta benden daha kötü oldu diyebilirim. İkimizin de ihtiyacı var kendimizi toparlamak için sanırım böyle bir molaya.
Inş bu sefer tez vakıtte bızede nasıp olur canım

Rica ederim ne demek, çok iyi anlıyorum seni. İmkanınız varsa gidin güzelce bir tatil yapın, kafa dinleyin, uzaklaşın biraz ilaçtan falan. İnşallah bir sonraki denemen pozitif olur🙏🏼💜

Evet canım bende de akıntı var, beyaz sulu, her gün 2 defa çamaşır değiştiriyorum. Ped vs kullanmak sağlıksızmış. :KK19:
Lekelenmem oldu tekrardan 😔 doktora gittik. Kalp atışı henüz yok erken dedi kese sağlıklıymış canım haftaya gidicem bakalım

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa protokolTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısaTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
@dusunen kdn 🌼🌼30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. Gün20 Mayıs şuan için dış gebelik ihtimali var.
@Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısaTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
@merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısaTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp2020 🌼🌼35Haretli sperm azlığı2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün10 mayısKimyasal
🌼
@candyyyy 🌼🌼31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün20 MayısKimyasal
🌼
@FlyingHummingbird30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. GünHaziran ayı
@coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısaDondurulmuş???
@gulcann16 :anneadayı:33Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısPozitif
👶
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısaTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze3. Gün??
L Lady Starlight :anneadayı:44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısaTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısaDondurulmuş3. Gün11 Haziran?
@Dilarassd 🌼24AzospermİlkKısaTaze5. Gün
(2 adet)
21 MayısNegatif
🌼
@cikolatagofret :anneadayı:27VarikoselİlkKısaDondurulmuş5. Gün28 MayısPozitif
👶
msgl0 msgl0 🌼22Erkek faktörüİlkKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısNegatif
🌼
H Hediye_omer 🌼🌼25Azosperm2. DenemeKısaDondurulmuş3. Gün29 MayısKimyasal
🌼
E Evrendedust :anneadayı:28Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatıİlkKısaDondurulmuş4. Gün31 MayısPozitif
👶
H Haneisaadet :anneadayı:31Erkek faktörüİlkKısaTaze5. Gün 2 adet27 MayısPozitif👶
@Melindanaz :anneadayı:31Çikolata kisti3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün1 MayısPozitif
ikiz
👶👶
@adzeynep :anneadayı:30Çikolata kisti2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))
KısaDondurulmuş5. Gün24 MayısPozitif
👶
@sadefrappe31Çikolata kistiİlkUzunTaze5. Gün2 Haziran?
Squid Squid 32Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze5. Gün
(2 adet)
5 Haziran?
@Beyazkup34Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün2 Haziran?
@Beklededi27Amh düşüklüğüİlkKısaTaze5. Gün2 Haziran?
:KK200:g09039amh dusuk ve sperm hareketsızlıgı3. Deneme. (2. Denemeden bir kızım var) kısadondurulmus3. Gun4 mayıpozıtıf
:KK200:

Canım kızlar merhaba bu grubu keske daha once kesfetseydım cok yalnız hıssedıyordum kendimi tedavı ve transfer surecinde... Kımseye soylemedım ve ınternetten arastırma a kararı almıstım suan daha rahatım pozıtıf aldıgım ıcın. 3. Denemem, 2. Denemeden bır kızım var ve bu yola girdigim 2012 den buyana ısımlerini bilmesem de tum evlat hasretiyle yanan anneler dualarımdadır. Insallah saglık evlatlarımıza kavusur uz zamanında... Bu tedavı sureleri ve sonrasında kızımda ve kendıı de yasadıgımız saglık sorunları sukrumuzu ve Allah a teslımıyetımızı artırdı. Verdıgın de de vermedı gunde de hayırı girmeyi nasip etsin Allahım ama hıcbır kadının kucagı bos kalmasın ınsallah

Inş bu sefer tez vakıtte bızede nasıp olur canım
İnşallah canım 🙏🏻
Rica ederim ne demek, çok iyi anlıyorum seni. İmkanınız varsa gidin güzelce bir tatil yapın, kafa dinleyin, uzaklaşın biraz ilaçtan falan. İnşallah bir sonraki denemen pozitif olur🙏🏼💜
İnşallah canım🙏🏻 tatil planımız vardı zaten. Nasipse tatile gideceğiz. Döndükten bir ay sonra da herhalde yeniden deneriz diye düşünüyorum 💛

Back
X