• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar biz bu gün hastaneye gittik ve kesemizi gördük çok şükür.🧿🧿 4-5 gün geriden geliyormuş ama kese var ve 4-5 gün geriden gelmesi dışında bir problem görünmedi. Dış gebelik veya kimyasal gebelik değilmiş onu da öğrendik. Ama doktorum hala %90 düşük olacak dedi ısrarla bizi en kötüsüne hazırlamaya çalıştı. Kalp atışını duymadan kesin bir şey söyleyemem dedi haftaya kalp atışı için gideceğiz. Bu günkü kesenin göründüğü Ultrason görüntüsünü paylaşacağım. Doktora soramadım yolk kesesi ve embriyo görünüyor mu diye. Anlayan arkadaşlar varsa kendi doktorlarının söylediklerinden yorum yapabilir mi🙏🏻🙏🏻
Canım ben anlamıyorum yoksa yardımcı olurdum. Benimkini atim belli kıyaslanır. Gözün aydın inşallah kalbi de atar kucağına da alırsın🤲🏼

Eklentiler

• 86A4354E-9D7F-464E-93D6-EF874291B5CA.webp
    86A4354E-9D7F-464E-93D6-EF874291B5CA.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 51
kızlar çok kötü enfeksiyon geçiyorum lenf bezlerinin sistiğini söyledi doktor enfeksiyondan iğne yaptılar acilde hastanede ekipmanlar temiz değilmiş denildi transfer sırasında o yüzden olmuş çünkü cinsel hayat bizde yok zaten süreçten dolayı iğneyi can havliyle kabul ettim doktor çok küçük bişey olmaz dedi acıdan duramıyordum kabul ettim mecbur inşallah bişey olmaz
Allah şifa versin canım en kısa zamanda geçer inşallah. Allahın izniyle bişey olmaz doktor böyle bişey olsa riske atmazdı iyi düşün iyi olsun. Özel hastanede de belki tek kullanımlık şeyleri atmak yerine steril edip tekrar kullanmıştır bazen bunj yapıyorlar. Uğraşmak istersen bu doktordan rapor al öbür hastaneye sun

Kızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Ben fitili kullanmamıştım. Arayıp sor bence

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı ben bu gün hiç iyi değilim erken başladı sanki 😔
Dün kötüydüm ama bugün de aksine çok iyi hissediyorum kendimi. Anladım ki sürekli bişeyler atistirirsam bulanmiyor.

Kızlar biz bu gün hastaneye gittik ve kesemizi gördük çok şükür.🧿🧿 4-5 gün geriden geliyormuş ama kese var ve 4-5 gün geriden gelmesi dışında bir problem görünmedi. Dış gebelik veya kimyasal gebelik değilmiş onu da öğrendik. Ama doktorum hala %90 düşük olacak dedi ısrarla bizi en kötüsüne hazırlamaya çalıştı. Kalp atışını duymadan kesin bir şey söyleyemem dedi haftaya kalp atışı için gideceğiz. Bu günkü kesenin göründüğü Ultrason görüntüsünü paylaşacağım. Doktora soramadım yolk kesesi ve embriyo görünüyor mu diye. Anlayan arkadaşlar varsa kendi doktorlarının söylediklerinden yorum yapabilir mi🙏🏻🙏🏻
Bebek henüz görünmüyor içinde ama kese var neden düşük olacak diyor ki kanama alanı mi var?Gözünuz aydın ben olsam başka bi doktora daha giderim motivasyon önemli.
Birde sag tarafta boyle batilmalar oluyor 😟 bir igneyi 3e bol dedi ilk 8 haziran ikinci 11 Haziran son bolumde 14 Haziran yani daha yapiyorum bitmedi 😔 test yapasim var benimde ama esim israrla bekle diyor 😀
Çünkü çatlatma ignesinden ötürü yalancı pozitif çıkar diye 15 gün sonraya istemiştir testi. Şimdi yaparsanız iğnenin etkisiyle pozitif çıkar.
Kızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı. 💃💃💃💃💃💃 darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
❤❤❤🌟🏵 Ayy çok sevindim .. sen ki adini listeye bile eklemiyordun🤓gözün aydın olsun ,kalp atışına,
kucağına aldığın günlere olsun darısı ❤
Günaydın kızlar sonucum 926 çıkmış 2 gün önceki testim 439du doktorum tekrar test istedi neden tekrar tekrar test isteniyor 🤔 iki katı artış var
Bazı doktorla çok garantici oluyor bende 4 kez verdün doktorum ikna olmuyordu değerim cok güzel artmasına ragmen..

Dün kötüydüm ama bugün de aksine çok iyi hissediyorum kendimi. Anladım ki sürekli bişeyler atistirirsam bulanmiyor.

Bebek henüz görünmüyor içinde ama kese var neden düşük olacak diyor ki kanama alanı mi var?Gözünuz aydın ben olsam başka bi doktora daha giderim motivasyon önemli.

Çünkü çatlatma ignesinden ötürü yalancı pozitif çıkar diye 15 gün sonraya istemiştir testi. Şimdi yaparsanız iğnenin etkisiyle pozitif çıkar.

❤❤❤🌟🏵 Ayy çok sevindim .. sen ki adini listeye bile eklemiyordun🤓gözün aydın olsun ,kalp atışına,

Bazı doktorla çok garantici oluyor bende 4 kez verdün doktorum ikna olmuyordu değerim cok güzel artmasına ragmen..
Benim bu güne kadar hiç yoktu canm bu gün başladı 😔

Kızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı. 💃💃💃💃💃💃 darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Ayy çok çok sevindim, çok mutlu oldum 💗💗 Allah kucağına da versin hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine😍😍😍

Cok sevindim adiniza, tebrikler 🥰🥰♥️♥️

Güzel çıkmış canm hayırlı olsun ama iyi ciksada 1 kere olsun 2 günde bi artışa bakmaliydi diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla keseyide görürsün 🤲🤗

Çok sevindim adınıza 🧿🧿🧿🧿Darısı bize olsun inşallah 😍😍😍

Ay hadi gözün aydın darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallah ♥️🧿

Ayy çok çok sevindim, çok mutlu oldum 💗💗 Allah kucağına da versin hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine😍😍😍
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ❤ sonuç bekleyen herkes en kısa zamanda zamada güzel haberi alır; pozitifi gören herkese de Allah sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah. Negatif gören arkadaşlarıma da Allah en kısa zamanda pozitif sonuç görmeyi nasip etsin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 gerçekten zor bir süreci paylaşıyoruz hiçbirimizin sevinci kursağında kalmasın, emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alalım, bu süreci en sorunsuz, en stressiz, en en en sağlıklı şekilde atlatalım inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰

Canimmm coook tebriklerrr masallahhh darisi bizim de basimiza 🤲❤️🧿

Günaydın kızlar sonucum 926 çıkmış 2 gün önceki testim 439du doktorum tekrar test istedi neden tekrar tekrar test isteniyor 🤔 iki katı artış var
benden 2 kere istedi canım doktora göre değişiyor güzel artmış sıkıntı olduğundan istememiştir. bu arada nasılsın belirtin flan varmı

Back
X