• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bana da karından baktı, şekline hiç dikkat etmedim ama doktor gayet düzenli oluşmuş dedi. Yassı keselerin düşüge yatkın olduğunu doktor mu söyledi? İlk kez sizden duyuyorum.
Yok doktor söylemedi aslında, ben şekli gözüme yamuk gelince kendim araştırdım, böyle uzun ince bir şey, küçük dedi sadece doktorum. Gebelik kesesi bu sekilde düzensiz olunca düzelebiliyormuş, ama düşük de olabiliyormuş .. ya benim hcg değer artışı bir aralıkta düzgün çıkmadı ya , ben artık her şeyden nem kapar oldum .. sizden de iyi seyler duyunca iyi geliyor açıkçası:)

Canım ben ASM de yaptırıyorum dedım kı cok kabardı kasındı tup bebek merkezindeki doktorum ıgne ın cok yavas yapılması lazım yoksa apse oluyor dedı falan diye konusunca yavas yaptı gercekten oyle soyledıler buarada🤭

Senin tüp bebek merkezin bana da demiş oldu o zaman canim 🤣 aynisini diyeyim ben de. Tesekkür ederim 🙏🙏

Yok doktor söylemedi aslında, ben şekli gözüme yamuk gelince kendim araştırdım, böyle uzun ince bir şey, küçük dedi sadece doktorum. Gebelik kesesi bu sekilde düzensiz olunca düzelebiliyormuş, ama düşük de olabiliyormuş .. ya benim hcg değer artışı bir aralıkta düzgün çıkmadı ya , ben artık her şeyden nem kapar oldum .. sizden de iyi seyler duyunca iyi geliyor açıkçası:)
Neye göre küçük dedi acaba haftasına göre mi?yoksa benimde 1 cm bi fark yok arada 3 4 gün var sadece. Yok yok biz kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğiz;) bende herşeyi kafamda kuruyorum sizin gibi... ayrıca kese yusyuvarlak olmaz ki fasulye şeklinde de oluyo mesela..

Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü. dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu,kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)

Ya size bişey sorabilirmyiim?
Şimdi gördüm de sizin tabloda tüplerde şekil bozuklugu yazıyor tüp bebek seebi ne gibi bir şekil bozuklugu vardı acaaba ?
Sol tüp kapalı, sağ tüp olması gerekenden daha geniş ve kıvrımlı( hidrosalpinks) . Doktor muhtemelen kapalı tüpünün de şekli sağdaki gibidir dedi ameliyat olmak yerine tüp bebek yaptım. Çünkü ameliyat olsam bile %50 ihtimalle tüp bebek yaparız dedi ben de o yolu seçtim.

Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü. dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu,kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)
Bende olmadı ama sen bi kan tahlili versene belki yerleşme kanamasıdır.

Neye göre küçük dedi acaba haftasına göre mi?yoksa benimde 1 cm bi fark yok arada 3 4 gün var sadece. Yok yok biz kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğiz:KK66: bende herşeyi kafamda kuruyorum sizin gibi... ayrıca kese yusyuvarlak olmaz ki fasulye şeklinde de oluyo mesela..
Aynen o kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğiz galiba 😂❣ inşallah sorunsuz gebelikler elde ederiz gerçekten zorla elde ettiğimiz için artık her şeyi araştırır ve korkar olduk. Rabbim gülsün yüzümüze.
Haftasına göre küçük biraz ama pazartesi tekrar bakalım annesi dedi gönderdi beni içime bombayı bırakıp 😂

Neden panikledin ki kaçırmışım yazışmayı??
Kesenin şekli yuvarlak değil , doktorum da haftasına göre biraz küçük olduğunu söyledi canım. Internetten de şeklin yassı oldgu durumlara baktığımda düşük riski olanları ve düşük yapanları okudum da biraz:) kalp atışı duyana kadar telefonumu elimden alacak galiba eşim bu gidişle 😂

Aynen o kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğiz galiba 😂❣ inşallah sorunsuz gebelikler elde ederiz gerçekten zorla elde ettiğimiz için artık her şeyi araştırır ve korkar olduk. Rabbim gülsün yüzümüze.
Haftasına göre küçük biraz ama pazartesi tekrar bakalım annesi dedi gönderdi beni içime bombayı bırakıp 😂
😂 benimki de kanama alanı var dedi . Ben panik oldum önce, bunu farkedince yok önemli değil bebek yerlesirken olur bu tip kanama alanları dedi. O günden beri bende çok telasliyim kanama olacak diye.
Amin amin inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz.

😂 benimki de kanama alanı var dedi . Ben panik oldum önce, bunu farkedince yok önemli değil bebek yerlesirken olur bu tip kanama alanları dedi. O günden beri bende çok telasliyim kanama olacak diye.
Amin amin inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz.
Doktorlar yakında bilgi de vermeyecek bakacaklar bu hanımlar panik 😂 Allah büyük ya her şey dua ile.. dualarimdasiniz

Kesenin şekli yuvarlak değil , doktorum da haftasına göre biraz küçük olduğunu söyledi canım. Internetten de şeklin yassı oldgu durumlara baktığımda düşük riski olanları ve düşük yapanları okudum da biraz:) kalp atışı duyana kadar telefonumu elimden alacak galiba eşim bu gidişle 😂
Aşkım öncelikle sakin ol😂 Benim bebiklerin biri küçük ama sorun olmaz dedi doktor aralarında 5 gün var bebeklerde de beş gün önemli yanii ama sorun olmaz dedi. Happy mom diye bi uygulama vardı onun forum kısmında eğer yuvarlak kese olursa kız, fasulye gibi yassı olursa erkek olur falan yazıyorlardı millet şekline göre cinsiyet belirliyor sen stres yapıyorsun 😂😂

Doktorlar yakında bilgi de vermeyecek bakacaklar bu hanımlar panik 😂 Allah büyük ya her şey dua ile.. dualarimdasiniz
😂😂 elimiz yüreğimizde doktoru dinliyoruz hakikaten... siz de öyle, doktordan gelince haber verin perşembe günü,güzel haberlerinizi bekliyorum ❤

Aşkım öncelikle sakin ol😂 Benim bebiklerin biri küçük ama sorun olmaz dedi doktor aralarında 5 gün var bebeklerde de beş gün önemli yanii ama sorun olmaz dedi. Happy mom diye bi uygulama vardı onun forum kısmında eğer yuvarlak kese olursa kız, fasulye gibi yassı olursa erkek olur falan yazıyorlardı millet şekline göre cinsiyet belirliyor sen stres yapıyorsun 😂😂
Ay yaaa 😂😂 süpersiniz gerçekten. Cok iyi geldi bu mesaj. Allah da sizi güldürsün ❣ ikizlere de bizden selam söyle annesi belki duyuyorlardir seni , güzelce büyüsünler yerlerinde ☺️

Back
X