• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedi 🥺 kan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu 😔 belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9
Kuzum benim benimde öyle tek düşündüğüm tuvaletti sanki her an kaçırçakmışım gibi o esnada diye çok stres oldum iki kere kalktım tuvaletede 🤗 canını sıkma sakın bişi olmaz evine git dinlen rahat rahat

çok teşekkür ederim okadar umut oldunki bana allah razı olsun Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :dua::dua::dua:

bu benim 10. denemem maddi manevi o kadar yoruldum ki ama asla pes etmedim ama çok yıprandım ne yalan söyleyeyim yinede herşey hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak için Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Insallah Rabbım hepımıze sagglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Inan hep dualarımdasınız adlarınızı bilmesem de tanımasam da hep dua edıyorum cocuk sahıbı ol ak isteyenlere. Bırlıkte buyutelım ınsallah yavrularıımızı🤗
Hayatim boyunca hıc cıft cızgı yı gormedim hep burktum gecen hafta test yaptım fotoğraf cektım 🙈😂😂

Kızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedi 🥺 kan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu 😔 belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9
seni anlıyorum, ilk transferimde çok su içtim transferde mahvoldum ...çıktım 3-4 kez sürgü istedim hatta sürgü altımda kaldı bi süre ve tam anlamıyla mesane boşalmadı bile 1 saat sonra kalk dediler... bu sefer hiç su içmedim (yarım bardak) su içtim çok rahattım yine sürgü istedim çğnkü 1 sa yattım ama hiç sorun olmadı

Yani maşallah diyelim tuttu çok şükür bende bir de 3 cmlik kist vardı bebeğin tutunacağı yerde. Maşallah diyeyim çok şükür diyeyim tuttu😂 Sana hsgyi atıcam ordan oku bak. Valla ameliyat olmak istemiyordum bi de ameliyat olunca ister istemez yumurta sayısı kalitesi düşüyormuş öyle dedi dr. Ben de niye riske atayım ki dedim. Allah nasip ederse doğumda tüplerimi de incelicek kistimi de alacak.
ay maşallah yaaa Allah büyük işte ol deyince oluyor .Bende sağ tüp açık da sol işte hidrosalpinks dan bir önceki evreymiş bende olmayacagm 2 kere yumurta toplama yapılacak öyle karar verdik bir kere transffer tutmazsa olmazsa anca öyle .bana sol tüpün baglanması ya da alınması gerekebilir demişti.fiyat uçuk 15-20 binlerden başlıyor tüp bebek daha uygun fiyatlı biz de vazgectik gibi

Yani maşallah diyelim tuttu çok şükür bende bir de 3 cmlik kist vardı bebeğin tutunacağı yerde. Maşallah diyeyim çok şükür diyeyim tuttu😂 Sana hsgyi atıcam ordan oku bak. Valla ameliyat olmak istemiyordum bi de ameliyat olunca ister istemez yumurta sayısı kalitesi düşüyormuş öyle dedi dr. Ben de niye riske atayım ki dedim. Allah nasip ederse doğumda tüplerimi de incelicek kistimi de alacak.
ama benm sende anladığım hidrosalpinks değil gibi doktor net dedi mi öyle ? sanki sol tüpün tıkalı ama sag ona göre daha büyük ve geniş gibi algıladm ben

Karından mı bakıldı peki?
Evet karindan bakti. Sag tarafim agriyordu, saga mi yerlesmis dedim, hayir ortada dedi. Dun sabah bikac damla leke gelmisti ama sukur kanama alani yok dedi. Haftaya pazartesi kalp atisini gormeye gidecegiz, daha cok kucuk ustune dopler koymayalim 1 hafta da sonra duyulur dedi

Kizlarrr bugun bir daha test yaptim ikiside ayni koyulukta cikti 🙈 doktorumu aradımm o da çok sevindi çok erken çıkmış ikiz olabilir dedii cumartesiyi bekleyelim kan testi yap
Kizlarrr bugun bir daha test yaptim ikiside ayni koyulukta cikti 🙈 doktorumu aradımm o da çok sevindi çok erken çıkmış ikiz olabilir dedii cumartesiyi bekleyelim kan testi yap yanıma gel dediii 😂
hayırlı olsun canım tekrardan🤲🏻 belirtin yoktu senin dimi sormuştum sana😂 bir de iki mi istiyorsun tek mi

Back
X