• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aynen canım. Tüp bebek dr umla iletişim yok şuan artık aramak dahi istemiyorum çok yoğun vs. Pztsi bulunduğum ilde bi dr a gidicem ne zaman geleyim diye sorucam. Artık ne zaman derse🌺
Doktor değiştireceksin yani? Anladım canım.. En son 7 haftalıkken gitmiştim ben 9. Haftada tekrar çağırdı.

Doktor değiştireceksin yani? Anladım canım.. En son 7 haftalıkken gitmiştim ben 9. Haftada tekrar çağırdı.
Şöyle söyliyim canım biz transferi dbakırda yaptık bi gün sonra muşa geldik. Muşta yaşıyoruz dbakırda kimsemiz yoksa sadece tedaviye gitmiştik. Mesafe de 4-5 saat. Tüp bebek yapan Doktor ilk 4 ay yolculuk yasak yani buraya gelme dedi burda gidiyorum o yüzden ama 4 aydan sonra da gitmem sanırım. Adama 10. Arayışımda falan ulaşıyorum güç bela ve toplam 30 sn sürüyor görüşmemiz. Bana hiç de demedi şu tahlili yaptır falan diye. O benden ümidi kesti ben ondan😂 Ben de 7 de gittim 9da yani pztsi ilaç yazdırmaya ve sonuç göstermeye gidicem sorarım o zaman yine

Şöyle söyliyim canım biz transferi dbakırda yaptık bi gün sonra muşa geldik. Muşta yaşıyoruz dbakırda kimsemiz yoksa sadece tedaviye gitmiştik. Mesafe de 4-5 saat. Tüp bebek yapan Doktor ilk 4 ay yolculuk yasak yani buraya gelme dedi burda gidiyorum o yüzden ama 4 aydan sonra da gitmem sanırım. Adama 10. Arayışımda falan ulaşıyorum güç bela ve toplam 30 sn sürüyor görüşmemiz. Bana hiç de demedi şu tahlili yaptır falan diye. O benden ümidi kesti ben ondan😂 Ben de 7 de gittim 9da yani pztsi ilaç yazdırmaya ve sonuç göstermeye gidicem sorarım o zaman yine
Anladım tatlım mecburi ayrılık olmuş sizinki 😂

Bu arada kızlar acaba kurbanda memlekete gitmeye doktor izin verecek mi çok merak ediyorum. 3 aylık oluyor o zamana ama.. İnşallah verir ya.. 🤲 Siz hiç bu konu hakkında konuştunuz mu doktorunuzla?

coki coki

Bugün doktora sordum mardinde yaşıyorum İzmire ailemin yanına gidicem yaz diye 3 ay falan kalıyorum uçak yolculuğu 36.haftaya kadar yapabilirsin dedi bir sıkıntı olmaz dedi ama araba için sormadım uçaktan inince gideceğim yer 2 saat uzakta hemen hemen ama sorun olacağını sanmıyorum hem ben 10 haftalık falan olunca gidicem daha 3 aylık bile olmuyorum

Ayda üç bana tam uygun😂 tüp bebek de başka ilde pztsi burdaki dr ile görüşeceğim 4 hafta kaldı sonra kesecek oksaparı ondan gerek var mı rapora bilemedim. Teşekkürler canım 🌺
kadın doğumcu sana yardımcı olur ilaçlar konusunda.hazır gitmişken raporunuda çıkart bence ne olur ne olmaz . kadın doğumcular oksapara rapor çıkartabiliyorlar.hem ücretsiz alıyorsun.hemde bir kaç taneyi birde alabiliyorsun.rapor almasan aile hekiminden 10 günde bir yazdırabiliyorsun...

Kızlar iyi akşamlar. Hangi ilaçları kullanıyoruz bir konuşsak üstünde?
Ben:
*Günde 2 kez Lutinus Vajinal Tablet
*Enox 6000 1 kez(Rapor çıkardım artık yazdırmıyorum)
*Proluton Dex 25 mg 1 kez
*Coraspin 100 mg 1 kez
*Glifor 2 kez
*Eutroxhy 50 mg
*Decavit(Hamilelik kesinleşince verdi folik asiti kesti.)
Günde
estroferm 3 kez
progetan 200 mg ağızdan 2 kez
progestan 200mg vajinadan 3 kez
progestan dex 25mg göbekten 2 kez
foliyot 1 kez
eothyrox 100mg 1 kez
aspirin 100mg 1kez
oksapar 0,4mg 1 kez
climara bant (4günde 1 değiştiriyorum)

kadın doğumcu sana yardımcı olur ilaçlar konusunda.hazır gitmişken raporunuda çıkart bence ne olur ne olmaz . kadın doğumcular oksapara rapor çıkartabiliyorlar.hem ücretsiz alıyorsun.hemde bir kaç taneyi birde alabiliyorsun.rapor almasan aile hekiminden 10 günde bir yazdırabiliyorsun...
Şansımı deneyeceğim sağol canım💞

Yani kadın doğumcu yazarsa karşılamaz, aile hekimi yazarsa karşılar mı? Demek istedin. Ama ben daha önce kadın doğumculara yazdırdım hep.
Evet, öyle demek istedim. Peki siz özelde mi yoksa devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsunuz? Belki özeldeki doktorların yazdıkları karşılanmiyordur bilemiyorum. Ben oksapar kullanıyorum, diğer dediginiz ilaçları kullanmadım ve oksaparı yazması için tanıdık aile hekiminden ricada bulunduk; çünkü ezcacı devletin o ilacı karşılamadığını ancak aile hekimine yazılması durumunda karşıladığını söyledi.

Ben:
*Coraspin 100 mg 1 kez
*Glifor 2 kez
*Eutroxhy 50 mg
Günde 3 kez progestan fitil
2 kez estrofem
1 kez yarım coraspin
1 kez oksapar

Bu arada kızlar acaba kurbanda memlekete gitmeye doktor izin verecek mi çok merak ediyorum. 3 aylık oluyor o zamana ama.. İnşallah verir ya.. 🤲 Siz hiç bu konu hakkında konuştunuz mu doktorunuzla?
Test sonucum (9.gün) için hemşire haber vermek için beni aradığında hafta sonu şehir dışına (hangi şehir oldugunu sormadı) çıkmak istediğimi söylediğimde; seyahat edebileceğimi bir sıkıntının olmadığını söylemişti ben de gitmiştim. Siz de danışın mutlaka.

Ben:
*Coraspin 100 mg 1 kez
*Glifor 2 kez
*Eutroxhy 50 mg
Günde 2 Progestan vag. Fitil
1 Oksapar
1 Progestan 50 mg ampul (hafta sonu onun yerine 2 tane prolutex)
1 coraspin
1 folidoce
15 damla devit
(Estrofem ve Prednolu bu hafta kestik yani 8. Haftada)

Progestan fitil günde 2 kere
Estrofem günde toplam 6 tane
Duphaston günde 2 kere
Omepa (içinde folik asit ve omega3 var)
Coraspin 1 adet
Dekort 1 adet
Oksapar günde 1 defa 0.6 ml
5 günde 1 de kalçadan proluton

coki coki

Bugün doktora sordum mardinde yaşıyorum İzmire ailemin yanına gidicem yaz diye 3 ay falan kalıyorum uçak yolculuğu 36.haftaya kadar yapabilirsin dedi bir sıkıntı olmaz dedi ama araba için sormadım uçaktan inince gideceğim yer 2 saat uzakta hemen hemen ama sorun olacağını sanmıyorum hem ben 10 haftalık falan olunca gidicem daha 3 aylık bile olmuyorum
Harika haber 💃

Kızlar merhaba 10 haziran da 6. Gün embriyo trabsferim oldu transferle beraber 8. Günümde Surelab gebelik testi yaptım hemen silik bir şekilde çıktı 10 dk sonra baya koyuydu sizce bu sefer oldu mu? 4. Denemem cok yoruldum artık 5 haziranda çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisi geçmiştir diye düşünüyorum

Eklentiler

• 9A155C27-DD71-41E3-BDFC-FC9EF92CA365.webp
    9A155C27-DD71-41E3-BDFC-FC9EF92CA365.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 42
  • FAA17D89-FE44-4F22-AE84-81468C3C11C2.webp
    FAA17D89-FE44-4F22-AE84-81468C3C11C2.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 81E9639B-C43D-4B79-9103-119DD4221280.webp
    81E9639B-C43D-4B79-9103-119DD4221280.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 45
Back
X