• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Anladım ben de özelde yazdırdım ilaçlarımın hepsini karşıladı. Ondan şaşırdım pztsi de devlet hast. yazdırıcam. Tüp bebek dr da özeldi o yazmıştı ilk karşıladı, sonra başka bi özel hast. Gittim orda yazdırdım o da karşıladı. Sizinkinin karşılamaması farklı geldi bana🌺 sağolasın canım
Eşime sordum şimdi; sgk üzerinden giriş yapılırsa hemen karşılanıyomuş ama biz allianz üzerinden gittiğimiz için karşılanması (prosödür) uzun sürüyomuş o yüzden aile hekimine yazdırmış 😊 neyse öyle ya da böyle karşılandığını bilmek güzel oldu 🌿

6+1 den bildiriyorum 😎 poponu kaşı,maşallah de kendi kendine nazar degirmee😁 yataktan ogurerek kalkıyorum,gerçekten izdirap gibi🙄
Yaa canım Allah yardımcın olsun 🤲🏻 ben de şükrediyorum ama sağlıklı gebelikte biraz olsun bulantı olur diye düşünüyorum. Gördüğüm duyduğum hep öyleydi :) yoksa acı çekmek kim ister 🤭

Yaa canım Allah yardımcın olsun 🤲🏻 ben de şükrediyorum ama sağlıklı gebelikte biraz olsun bulantı olur diye düşünüyorum. Gördüğüm duyduğum hep öyleydi :) yoksa acı çekmek kim ister 🤭
Çoğunda oluyor evet ama sen o azınligi oluşturan şanslı kisilerdensin ne güzel. İnşallah hiic olmasın çok rahat geçir.

Kan sulandırıcı yok sende de 🤷🏻‍♀️ Her doktorun başka tedavisi işte bilemiyoruz ki iyi ki yok kan sulandırıcı en zor o geliyo vücudum mos mor oldu 😅 yeter kuzum inşallah merak etme 😘
Bazı doktorlar ilk sefer olunca vermiyor bu doktorda o kafada . İkinci üçüncü olursa veriyor ama bence bu mantık saçma niye ilk seferde olacaksa olmamazlik olsun sırf bu yüzden di mi ? Ben o yüzden en azından coraspin içmeye başladım zararı olmaz ama faydalarını biliyoruz :))

Göreceksin cnm Allah'in izniyle. Ahh be kuzum çıktığın gibi başka bi doktora gitsen inan için rahat edecek buna o kadar inanıyorum ki..

.
Çok teşekkür ederim canım❤️ Eminim gitseydik başka doktora öyle olacaktı ama Eşimi ikna edemedim o gün başka doktora gitmeye. Pazartesi gideceğiz inşallah.

Sanırım en az ilaç ben kullanıyorum 😅
Progestan 50 mg 1 kez
Estrofem 2*2 4 kez
Coraspin 1 kez
Enox 1 kez
Solgar Folik asit 1 kez
Ben daha az kullanıyorum😁
Climara forte bant(4 günde bir göbeğe bant yapıştırıyorum)
Duphaston tablet günde 3 kez
Progestan 200 mg kapsül günde 3 kez vajinal
Follidoce folik asit günde 1 kez

Back
X