mayıs ayında bebeğini kaybedenler...

sancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
168
9
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 31 mayıs 2014 'de 34+5 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğim 5 gün yaşayabildi. tutunacak bir dal arıyorum. benim gibi olan melek anneleriyle dertleşmek istiyorum....

merhaba arkadaşlar ben 31 mayıs 2014 'de 34+5 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğim 5 gün yaşayabildi. tutunacak bir dal arıyorum. benim gibi olan melek anneleriyle dertleşmek istiyorum....

canim allah yardimcin olsun allah sabir versin...bir cok anne adayinin hatta henuz hamile kalmamis olanlarin bile en buyuk korkusu.benim ki sennle boy olcusemez ama bende 5hafta 5gunlukken dusuk yaptim 3gun once.benm icin hayirlisi buymus diyirum.guzel ve hayirli bir bebek istiyordum hep.bekleyip toparlayip kendime gelip yeni baslangiclara adim atacagim

Ben de 19 haziran da 19 haftalik bebegimi kaybettim..bosluktayim.suni sanciyla normal dogum yaptim.10 gun oldu hala kanamam devam edio.ikinci bebek icin ne kadar beklemem gerekio bilmiorum.hala doktor kontrolune gitmedim.bakalim ne dicek.
Allah sana da sabir versin

Ben de tam 5+5de dusuk yaptim kanamam biteli 3 gun oldu ve neye dikkat etmeliyim bilmiyorum doktor israrla sorunca 3 ay korun dedi ama 3 ay da uzun geliyor

Ben de tam 5+5de dusuk yaptim kanamam biteli 3 gun oldu ve neye dikkat etmeliyim bilmiyorum doktor israrla sorunca 3 ay korun dedi ama 3 ay da uzun geliyor

benim kanamam olmadi dogru durust.bana doktorum 4ay korunacaksin dedi.acikcasi hemen tekrar hamile kalmayi o kadar cok istiyorum ki sanki ilki hic olmamis gibi ikincisi ile yola devam etmek...ama iste rahmim kendini toparlamadiysa ikincisi daha tehlikeli bir hal alabilir.doktor kontrollerimi yaptirip agustos eylul tekrar baslamk istiyorum.birde site site dolasan sogan suyu kuru mu iste onuda bir hafta sonra denemeye basliyayim icimde olan her turlu.olumsuz durum temizlensin istiyorum:/

allahım bir daha aynı acıları yaşatmasın... oğlumu çok özlüyorum. hiç böyle hayal etmemiştim. insan başına geleceğini hiç düşünmüyor. ama kader işte. meleğim benim... bende tekrar hamile olmak istiyorum. 3 ay sonra korunmayı düşünmüyorum. allaha bırakıcam bundan sonra....

buna dayanması çok zor. kimse anlamıyor beni. dışarda bir hayat var ve devam ediyor. bense sadece nefes alıp veriyorum... hayala inanamıyorum. her sabah uyandığımda bunun kötü bir rüya olacağını düşünüyorum. sonra elim karnıma gidiyor ve büyük bir boşlukkkk....

Baska seylere konsantre ol canim.yapacak bisey yok elimizden bisey gelmio.aldigin kilolari ver ikinci hamilelige kadar.Allahim sabrimizin karsiligini verir ins.

sağol canım. öyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. bir saniye bile aklımdan çıkmıyor. sezeryandan sonra 3 ay yeterli mi acaba. hamile kalıpta sıkıntı yaşayan arkadaşlar cevap yazarsanız çok sevinirim.
Baska seylere konsantre ol canim.yapacak birsey yok elimizden birsey gelmio.aldigin kilolari ver ikinci hamilelige kadar.Allahim sabrimizin karsiligini verir ins.

çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah.. erken doğum sebebin neydi?

çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah.. erken doğum sebebin neydi?
Bebegimin hareketleri azaldi. Nstye bagladilar bebek stres altindaymis acil ameliyata alindim. Bebegimin cigerleri gelismemisti. Enfeksiyon kapmisrti anne karninda. 5 gün yasayabildi

Bebegimin hareketleri azaldi. Nstye bagladilar bebek stres altindaymis acil ameliyata alindim. Bebegimin cigerleri gelismemisti. Enfeksiyon kapmisrti anne karninda. 5 gün yasayabildi

Doktora kontrole gittin mi canim.korunma konusunda nekadar sure verdi..ilk bebeginmiydi.

Ins hersey yolundadir.bakalim ne diyecekler kontrolde??

Bende merak icindeyim. Umarim fazla beklemem gerekmez. Icim cok aciyor. Herkes saglikla bebeğini kucagina aldi . Ben alamadimm. Dayanmak cok zorr. Yasasaydi bugun dogacakr
ti. 7.7.2014 dogum günü ilacakti

Bende merak icindeyim. Umarim fazla beklemem gerekmez. Icim cok aciyor. Herkes saglikla bebeğini kucagina aldi . Ben alamadimm. Dayanmak cok zorr. Yasasaydi bugun dogacakr
ti. 7.7.2014 dogum günü ilacakti

Allah sabir versin..😢Allahim bizimde yuzumuzu guldur rabbimm..😔

Aminnnn. O kadar ihtiyacim var ki bebegime . Bebek ve hami, e görmeye dayanamıyorum. Bu arada cevap yazdigin icin cok teşekkür ederim.

Bizi ancak bizim durumumuzda olanlar anlayabilir.en acik burda paylasabiliyoruz derdimizi sikintimizi.birbirimize destek olup moralimizi yuksek tutalim.kaderimiz boyleymis.bu kaderimizde yaziliymis elden bisey gelmez..

Aminnnn. O kadar ihtiyacim var ki bebegime . Bebek ve hami, e görmeye dayanamıyorum. Bu arada cevap yazdigin icin cok teşekkür ederim.

Kader arkadasim ben de 20 şubatta 6 aylik bebegiimi olu doğum yaptim.6. Aydayim.sunu unutmayin acim azalmiyor.aldigim kuru nefes.ilk bu ay korunmayacagim adetliyim su an 5 gün sonra bitecek .ama çok korkuyorum.tekrar o acilari yasamayalim allahim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizi ancak bizim durumumuzda olanlar anlayabilir.en acik burda paylasabiliyoruz derdimizi sikintimizi.birbirimize destek olup moralimizi yuksek tutalim.kaderimiz boyleymis.bu kaderimizde yaziliymis elden bisey gelmez..

Oyle allahima siginiyorum. Allahim sabrini versin bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…