mayıs ayında bebeğini kaybedenler...

Bizi ancak bizim durumumuzda olanlar anlayabilir.en acik burda paylasabiliyoruz derdimizi sikintimizi.birbirimize destek olup moralimizi yuksek tutalim.kaderimiz boyleymis.bu kaderimizde yaziliymis elden bisey gelmez..

Allahim en kisa sürede anne olmayi nasip etsin arkadasim. Guzel haberlerini mutlaka yaz buraya. Bu aci ne zaman hafifler. Nasil atlattin. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Nefes alamiyorum...

7 haftalık bebeğimi geçen sene ağustosta düşük yaparak kürtaj oldum.3 ay sonra tekrar hamile kaldım.herşey yolunda giderken 32 haftalık bebeğimin 25 haziranda kalbi durduve suni sancıyla normal doğum yaptım.minik prensimi canım oğlümu cennete uğuladım.12 yaşında kızım var allah kızımı bize bağışlasın...canım kızım çok istiyordu kardeşi olsun ama yüce allahın taktiri böyleymiş.daha sağlıklısını daha hayırlısıni nasip etsin allahım hepimize.aynı acıları yaşayanlar yazarsa biraz olsun birbirmize içimizi anlatırız.içim yanıyorrrr

Çok acı çok üzüldüm. En kötü şey heralde annenin bebeğini karnındayken kaybetmesi. Bende 32 haftalığım ve çok korkuyorum Allahıma dua ediyorum zaman cabuk geçsin diye. Yazdıklarınızı okuyunca daha da korktum sebepsiz kaybetmeniz çok acı. Allah sizlere de bizlere de sabır versin inş. Ne diyebilirim ki ben yaşasam bende yıkılırdım zaten korkusunu yaşıyorum. Allah daha kötü günler yaşatmasın inş. Kendinizi üzmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…