Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bızler huzurluyuz cunku dua ıle sabır ıle beklıyoruz en buyuk huzurumuz bunlar ben emınımkı hepımız mukafatını alacagız bencede dogurana kadar hatta cocukları evlendırene kadar burada olalım:13:

e biraz daha bekle bakalım kırmızılar olmadığı sürece umut var

Oyle diyolar bekliyorum nasip ya Rabb'im isini bilir vardır bi bildigi insan her ay hemen olck gibi geliyo dimi arkadasim ya heycanlaniyosun ahanda var diyosun sonra bi bakiyosun adet olmussun cok kotu oluyo insan bnde olcm kesin ya off

benım hıssayıtıme gore bebıs gelıyor kızzz

ayyy bu cuma günündeee ağzından bal damlaa senııı yerim ben.. nerde ozmnn bu çizginin geri kalanııı offfff bbeeeeee

buarada yannıs hatırlamıosam sne malatyalısın dimi? benim babamda malatyalı :) kan çekioo kannn :))) bide göbişler çeksinn

Cnm bes gun gecikmistin sanirim teest yapsana

Oyle diyolar bekliyorum nasip ya Rabb'im isini bilir vardır bi bildigi insan her ay hemen olck gibi geliyo dimi arkadasim ya heycanlaniyosun ahanda var diyosun sonra bi bakiyosun adet olmussun cok kotu oluyo insan bnde olcm kesin ya off

canım bu benim 2. ayım şimdiden dayanılmaz oldu:) geçen ay çok umutsuzsuzdum ama bu ay pek umutluydum bu güne kadar bugün pek bi umutsuzum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yenii katıldım bende 2 sene once 2,5 aylık bi düşüğüm oldu. 6 aydırda eşimle artık bi bebegimz olsun istiyoruz.Fakat korunmadiğımız halde olmadı.2 aydır aile doktorumuz var gidiyorum daha çok erken diyo ama ben kafaya taktığımdan hormon testlerini Rahim filmini ve eşimin yaptırması gereken testleride yaptırdık Allah şükürler olsun ki temiz çıktı.ve dün reglim 2. günüydü doktorum çagırdı adet döneminde kisler ortaya çıkabiliyomuş ama baktı ŞÜkürler olsun ki oda temiz çıktı ve şimdi yumurta takibine başlıyoruz doktorum 2 ilac Verdi onlara başladım haftaya cumartesi bakıcak yumurtalılarıma bakalım nolucak Allahım inşallah bana ve isteyen herkese nasip eder.arkadaşlar benide eklerseniz bidahaki regli günüm 31 mayıs

hayırlısı canım umutlar haziranda bende bu aydan çok umutluydum ama bugün bendede bi olumsuzluk var sebebini bilmiyorum

İnşallah haziran ayı bize uğurlu gelir sende üzülme canım kısmet değilmiş. Dr dan geldim adet söktürücü verdi adet olunca gidicem o zaman görüşcez tedaviyi devam hastane yollarına

canım bu benim 2. ayım şimdiden dayanılmaz oldu:) geçen ay çok umutsuzsuzdum ama bu ay pek umutluydum bu güne kadar bugün pek bi umutsuzum

Bnde 5 aylik evliyim hic korunmadik ama ilk uc ay sorunlar yasadim bn .adet duzenim bozuldu dikkat de etmedim yatmadim kalktim hemen .yani bu ay cok iyi çalışmıştik kürler yaptim bi saat falan yattim şükür yunurtladigimi da anladim hissettim. degerlendirdik ama nasip hemen olck diye bisi yok bekliyorum iste atesim henuz dusmedi ama bi iki gune olurum heralde :'( cok gıcık bi durum ya bazi kisilerin 3 sene 5 sene olmuyomus ya hatta 15 sene inşallah oyle olmaz arkadasim ya insan kahrolur Allah tez zamanda isteyen herkesin kucagina evlat kondursun inşallah :-(

İnşallah haziran ayı bize uğurlu gelir sende üzülme canım kısmet değilmiş. Dr dan geldim adet söktürücü verdi adet olunca gidicem o zaman görüşcez tedaviyi devam hastane yollarına

canım benim daha 10 gün var kesin değil azma umutsuzum havadan olabilir sana çok geçmiş olsun haziranda gelir inş bebişin

amin canım allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder inş.

evet bizde derlerki:) Elhamdülillah malatyalıyız ınsallah canım bır guzel haber duyarız

Baya ilerlemis sayfalar. Bu ara degisik hallerdeyim hasta olacagim gibi ama cokta uzulmeyecek gibiyim oyle bir boşluk iste değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…