- 30 Ekim 2013
- 20.545
- 57.180
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.961
Çok güzel olmuş canım gingery gibi Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..Buarada haziran topiği açtınmı canım baktım göremedim açtıysan linki paylaşırmısın.Senin sayfanda huzur var öyle hissediyorum bu yüzden kopmayalım arkadaşım..
offf bi göremedim halimi bi türlü.. ateşim 36,3 3 gündür.. adet öncesi düşmesimi gerekiyor? bilemedimm bennnn.. akıntımda devam ediyor hala
e biraz daha bekle bakalım kırmızılar olmadığı sürece umut var
benım hıssayıtıme gore bebıs gelıyor kızzz
ayyy bu cuma günündeee ağzından bal damlaa senııı yerim ben..nerde ozmnn bu çizginin geri kalanııı offfff bbeeeeee
buarada yannıs hatırlamıosam sne malatyalısın dimi? benim babamda malatyalı :) kan çekioo kannn :))) bide göbişler çeksinn
Oyle diyolar bekliyorum nasip ya Rabb'im isini bilir vardır bi bildigi insan her ay hemen olck gibi geliyo dimi arkadasim ya heycanlaniyosun ahanda var diyosun sonra bi bakiyosun adet olmussun cok kotu oluyo insan bnde olcm kesin ya off
hayırlısı canım umutlar hazirandabende bu aydan çok umutluydum ama bugün bendede bi olumsuzluk var sebebini bilmiyorum
canım bu benim 2. ayım şimdiden dayanılmaz oldu:) geçen ay çok umutsuzsuzdum ama bu ay pek umutluydumbu güne kadar bugün pek bi umutsuzum
İnşallah haziran ayı bize uğurlu gelir sende üzülme canım kısmet değilmiş. Dr dan geldim adet söktürücü verdi adet olunca gidicem o zaman görüşcez tedaviyi devam hastane yollarına
Bnde 5 aylik evliyim hic korunmadik ama ilk uc ay sorunlar yasadim bn .adet duzenim bozuldu dikkat de etmedim yatmadim kalktim hemen .yani bu ay cok iyi çalışmıştik kürler yaptim bi saat falan yattim şükür yunurtladigimi da anladim hissettim. degerlendirdik ama nasip hemen olck diye bisi yok bekliyorum iste atesim henuz dusmedi ama bi iki gune olurum heralde :'( cok gıcık bi durum ya bazi kisilerin 3 sene 5 sene olmuyomus ya hatta 15 sene inşallah oyle olmaz arkadasim ya insan kahrolur Allah tez zamanda isteyen herkesin kucagina evlat kondursun inşallah :-(
canım çok güzel olmuş yalnız bişey sorcam bu kişilerden hala haber yok mu?
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******4 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
Benide ekle lutfennnn
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ayyy bu cuma günündeee ağzından bal damlaa senııı yerim ben..nerde ozmnn bu çizginin geri kalanııı offfff bbeeeeee
buarada yannıs hatırlamıosam sne malatyalısın dimi? benim babamda malatyalı :) kan çekioo kannn :))) bide göbişler çeksinn
ayy ozurdılerım kuzum bat kactı
Canım Benice ekle istersen 9 mayıs daha olmadim bu arada bende malatyalıym nersindensin :)
konaklıyım ama merkezdeyım canım sen:) zatı 44 den bellıydı
Hehhe 44 ümü her yere eklerimBen pötürgeliyim ama ananemler merkezde oturuyor çevre yolunda :)
vayyyy hemsomm benım yaaahangı dokt gıdıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?