- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.981
ayy ozurdılerım kuzum bat kactı
Canımmmm hemşerimmm :) Malatya da oturmuyorum sadece yazın ananemlerinin yanınına gidiyorum okadar ama orayi çok seviyorumistanbuldayim yani ve Dr.a gitmiyorum
Canımmmm hemşerimmm :) Malatya da oturmuyorum sadece yazın ananemlerinin yanınına gidiyorum okadar ama orayi çok seviyorumistanbuldayim yani ve Dr.a gitmiyorum
evet bizde derlerki:) Elhamdülillah malatyalıyızınsallah canım bır guzel haber duyarız
8 haziran kismetse 2.bebisi bekliyrm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
merhaba bende malatyalıyım :) hemşerim benim bat tarihimde 31 mayıs eklermisin rica etsem
bn belirtilerden erken yumurtladm gibiydi 10 mayıs olabilir diyodm bgn sabah regl oldm malesef
canlarımmm şimdi girdımm klube yenı okudum tum yazılarıı çok sevındım herkes ıstıyor yapalımmm bugun başlayalım
evet bizde derlerki:) Elhamdülillah malatyalıyızınsallah canım bır guzel haber duyarız
Cnm bes gun gecikmistin sanirim teest yapsana
:):) canım hemsommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:13:
bılmıyorum DFLN uyarlayacak:)[/
O zaman bugün akşam saat 10 nasıl herkes için uygun bir saat mii?
bılmıyorum DFLN uyarlayacak:)[/
O zaman bugün akşam saat 10 nasıl herkes için uygun bir saat mii?
Napiyoruz canlar
İkigun once yaptim idrar tedti cnm tek cizgi malesef artik pazari bekliorm yapmak icin belki anneler gununde o ikinci ciZgiyi gorurum 🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dua okuyoruz hep bırlıkte aksam :)Napiyoruz canlar
Biz cok dr degistik 6 yildir Ahmet beyleuim hamd olsun yolladigim herkeste sukur verim aldi dr cok onemli
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?