Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Canımmmm hemşerimmm :) Malatya da oturmuyorum sadece yazın ananemlerinin yanınına gidiyorum okadar ama orayi çok seviyorum istanbuldayim yani ve Dr.a gitmiyorum

Malatyali oldugunu tahmin etmistim bende malatyaliyimmmm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Istanbulda avrupa yakasinda yasayan canim arkadaslarim devlet hastenesinde tavsiye edebileceginiz güleryüzlü ilgili doktor tavsiyelerinizi alabilirmiyim

canlarımmm şimdi girdımm klube yenı okudum tum yazılarıı çok sevındım herkes ıstıyor yapalımmm bugun başlayalım

Cnm bes gun gecikmistin sanirim teest yapsana

İkigun once yaptim idrar tedti cnm tek cizgi malesef artik pazari bekliorm yapmak icin belki anneler gununde o ikinci ciZgiyi gorurum 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Secido sayfa guzel olmus ellerine sağlık inşallah hamişlerimiz artar birer de nazar boncugu kondurursun belki

Biz cok dr degistik 6 yildir Ahmet beyleuim hamd olsun yolladigim herkeste sukur verim aldi dr cok onemli

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

hmm ne güzel hangi şehirdesiniz bn eskişehirdeyim de tavsiye edilen dr lara bakıyorm onlardan birine gitmiştm işte biras asık suratlı geldi muayenede yrmcı olmadı da onun için işte değiştiricm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…