Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bende katilirim kizlar organize ederseniz katilimda yuksek olur bence cokta güzel olur

bırakma kendını her serde bir hayır vardır bunu sakın unutma birtanem malesef en kötüsü ölüm onda bile sonrasında heyet devam ediyor.. Dua ile kal ruhu ferahlatan dualar var oku canım sureklı

öyle yapıyorum canım başka yapılacak birşey de yok zaten. az önce doktorum aramış eşime tekrar spermiogram yapmıştı değerleri düşmüş % 40 olan hareketli sayısı % 14 e düşmüş bir de iltihap var demiş eşim yarın üroloğa gidecek çökmüş durumdayım allah ım herşeyin hayırlısını versin artık sadece bunu diyorum ben artık birşey kullanmıcam eşime keçiboynuzu kürü yapıcaz tekrardan. rabbim yardımcımız olsun hepimizin

bence bıraz kendınızı ve ruhunuzu rahat bırakın canım uzulme sakın

canım zaten galiba stresten olmuyo bugün yumurtlama günü bu gün olmazsa olmaz diyoruz stresten hiç olmuyo bende ilk kez bu ay ovulasyon takvimi kullan dım bekliyorum bakalım

ya bn 3 ay takip etmiştim bu ay etmedim gün aşırı oldu sürekli bugün hasta olunca 14 gün öncesini hesapladm o gün ve önceki günü olmuştu ama neyse hayırlı zamnda olur inşallah

cnm sen regl mı oldunn erken mı oldun neden 5 hazırann bıdahakı regln..14 mayıstı bat tarıhın senın nedn hazırana erteledınn..

bn belirtilerden erken yumurtladm gibiydi 10 mayıs olabilir diyodm bgn sabah regl oldm malesef

bnde dra evlenmeden önce gitmiştim bide geçen ay ama vajinal muayenede biras sıkıntı çekiyorm dr pek yardımcı olmadı o yüzden değiştirmk istedm bide hormon testi yaptırıym diye çünkü gittiğim dr kolay hamile kalırsn filan demişti baska dr a gidip bi görüş daha almak istedm

ya bn 3 ay takip etmiştim bu ay etmedim gün aşırı oldu sürekli bugün hasta olunca 14 gün öncesini hesapladm o gün ve önceki günü olmuştu ama neyse hayırlı zamnda olur inşallah

evet canım hayırlısı dedim ya biz ne yaparsak yapalım onlar isteyince gelcekler sağlıklı gelsinlerde varsın geç gelsinler

Biz cok dr degistik 6 yildir Ahmet beyleuim hamd olsun yolladigim herkeste sukur verim aldi dr cok onemli

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ayyyy canım uzulme bırtanem nolurrr ya elbet rabbım bızlerınde kucagını bos bırakmayacaktır

Biliyorum Allahım bir gün hepimize nasip edicek emin ol burdaki herkese de dua ediyorum sadece sinirlerim bozuldu biraz ağlıyorum ama sizlerle konuştukça rahatlıyorum çok sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…