- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.921
secidocum ben diyorum kii; bugün cuma mübarek günn buradaki tüm arkadaşlarla akşam aynı saatde oturup hepimiz yasin okusak dualar etsek haaa nasıl olur ..aynı anda aynı saattde baslıycazz ama....Allahım hepimizin duasını ,dileklerını aynı anda duyucakkk...
bırakma kendını her serde bir hayır vardır bunu sakın unutma birtanem malesef en kötüsü ölüm onda bile sonrasında heyet devam ediyor.. Dua ile kal ruhu ferahlatan dualar var oku canım sureklı
öyle yapıyorum canım başka yapılacak birşey de yok zaten. az önce doktorum aramış eşime tekrar spermiogram yapmıştı değerleri düşmüş % 40 olan hareketli sayısı % 14 e düşmüş bir de iltihap var demiş eşim yarın üroloğa gidecek çökmüş durumdayım allah ım herşeyin hayırlısını versin artık sadece bunu diyorum ben artık birşey kullanmıcam eşime keçiboynuzu kürü yapıcaz tekrardan. rabbim yardımcımız olsun hepimizin
bence bıraz kendınızı ve ruhunuzu rahat bırakın canım uzulme sakın
kızlar bende akıntı başladı acaba yeni yumurtluyor olabilirmiyim? ama su gibi
batı geçenler de bi belirti fln varmıı sanki bnm miğdem bulanıyor
canım zaten galiba stresten olmuyo bugün yumurtlama günü bu gün olmazsa olmaz diyoruz stresten hiç olmuyo bende ilk kez bu ay ovulasyon takvimi kullan dım bekliyorum bakalım
cnm sen regl mı oldunn erken mı oldun neden 5 hazırann bıdahakı regln..14 mayıstı bat tarıhın senın nedn hazırana erteledınn..
Ben 6 yildir ayni dra gidiyorum.doktorumu seviyorum iyi bir dr doktorunu sevmende lazim ve en onemlisi inanclinve maneviyati.guclu olmali ki.bak kocisler dru erkek istemezler benimkide baska dr istemiyor 😝deli kocam drun maneviyati cok guclu bizde daha cok.seviyoruz otuzden drunu secerken bunada bak
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Umit vermek istemem canim. Benim ilk ayimda da su gibi akintim oldu iki gun surdu.
ya bn 3 ay takip etmiştim bu ay etmedim gün aşırı oldu sürekli bugün hasta olunca 14 gün öncesini hesapladm o gün ve önceki günü olmuştu ama neyse hayırlı zamnda olur inşallah
canım takvime göre 4-5 gibi yumurtlamış olmam gerekiyodu ama bu gün koyu kıvamlı değil böyle su gibi geliyo:44::44: ay inş. dediğin gibidir
Insallah
kızlar bugün bat günümdü ve regl oldum çok üzgünüm
bnde dra evlenmeden önce gitmiştim bide geçen ay ama vajinal muayenede biras sıkıntı çekiyorm dr pek yardımcı olmadı o yüzden değiştirmk istedm bide hormon testi yaptırıym diye çünkü gittiğim dr kolay hamile kalırsn filan demişti baska dr a gidip bi görüş daha almak istedm
ayyyy canımuzulme bırtanem nolurrr ya elbet rabbım bızlerınde kucagını bos bırakmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?