Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlarrrrr kirmizi karti gordum yeni bat im 7 haziran haydi umutlar haziran sakin gitmeyin biryerlere buraayiz

Bana vajinal ultrasonla bakti canim. Rahim kalinlasmis dedi.. ay bugun 14. Gun bakalim onumuzdeki günler ne gosterecek
Selam cnm doktordan geldim vajinal ultrasyona bakmadi gobekten bakti gebe degilsin dedi .agir polikistik over hastasisin bebek istiyorsan eger catlatma tedavisiyle olur drdi.moralim bozuk

Kizlarrrrr kirmizi karti gordum yeni bat im 7 haziran haydi umutlar haziran sakin gitmeyin biryerlere buraayiz

tatlım en azından regelin düzene girdi artık allahın izniyle inşallah birdahaki ay isteğen herkese sana aranızda bana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

Hayirlisii olsunn tatlim yaa 😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlık olsun beyaa umutlar Haziran'a en azından regl oluyoruz olacak bir gün benim pembiş pembiş bişeyler var bugün değilse yarın galiba hayırlısı. Nazlı bebişler bekliyoruz sizi hu huuuu

Cogu kisi negatif bu dedi. Bu sabah yaptim fortel ultra hassas gebelik testiyle. 24. Gunumdeyim daha gecikmedim bile. O yuzden umutlaniuorum yine de. Kan testiyle net sonuc alabilir miyim acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399657287263.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 41
hmm ne güzel hangi şehirdesiniz bn eskişehirdeyim de tavsiye edilen dr lara bakıyorm onlardan birine gitmiştm işte biras asık suratlı geldi muayenede yrmcı olmadı da onun için işte değiştiricm

Ben istanbuldayim kuzum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…