- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.021
Ohhh hepimiz malatyaliyiz nerdeyse sen neresindensin
Ozel hastane sanirim ucret ney
Benim için uygun ne okuyacagız meryem süresini de okuyalmmmmm
Ben kanamaliyim benidevokuyun
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Gunduzbey
Cnm.nerede oturuyorsun se
Ben kanamaliyim benidevokuyun
Tamadır canim :)
Selam cnm doktordan geldim vajinal ultrasyona bakmadi gobekten bakti gebe degilsin dedi .agir polikistik over hastasisin bebek istiyorsan eger catlatma tedavisiyle olur drdi.moralim bozukBana vajinal ultrasonla bakti canim. Rahim kalinlasmis dedi.. ay bugun 14. Gun bakalim onumuzdeki günler ne gosterecek
Kizlarrrrr kirmizi karti gordum yeni bat im 7 haziranhaydi umutlar haziran sakin gitmeyin biryerlere buraayiz
Kizlarrrrr kirmizi karti gordum yeni bat im 7 haziranhaydi umutlar haziran sakin gitmeyin biryerlere buraayiz
Evet canim özel hastane ama Dr. 10 numara zaten 3 kadindogumcu var onun kapisi tiklim tiklim saat 8 de 50 hasta kaydi dolardi düşünen son 30 TL mua. Simdi olsa olsa 35 olmustr
tatlım en azından regelin düzene girdi artık allahın izniyle inşallah birdahaki ay isteğen herkese sana aranızda bana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
Sağlık olsun beyaa umutlar Haziran'a en azından regl oluyoruz olacak bir gün benim pembiş pembiş bişeyler var bugün değilse yarın galiba hayırlısı. Nazlı bebişler bekliyoruz sizi hu huuuu
konaklıyım ama merkezdeyım canım sen:) zatı 44 den bellıydı
merhaba bende malatyalıyım :) hemşerim benim bat tarihimde 31 mayıs eklermisin rica etsem
hmm ne güzel hangi şehirdesiniz bn eskişehirdeyim de tavsiye edilen dr lara bakıyorm onlardan birine gitmiştm işte biras asık suratlı geldi muayenede yrmcı olmadı da onun için işte değiştiricm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?