Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

o nasıl bir test acaba merak ettım bende yaptırayım...nasıl bişey anlatabılırmıısınız

hemsom senın yerınde olsam dokt gıderdım bende yumurta catlamayıp kıst olusunca adet olamıyordum ınsallah senın oyle degıldır

Bu hafta olmazsam haftaya gidicem İnşaAllah kist vs olmaz Açıkçası geç döllenme umudu ile bekliyorum iste napcan bir umut..

Canım kanda 10 un üzerinde isen hamilesin. Dün doktorum öyle söyledi. Benimde 26. Ama çok küçük olduğu için emin olmak için bir kaç gün sonra tekrar test isteniyor. Artış varsa devam ediyordur. Yarım saat sonra kan vericem. Heyecandan Ölcem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tsk ederim cnm bugun doktora gittim henuz bisey gorunmuyodu 5 haftalik olmam gerekiyo hesaplamaya gore biraz huzursuz oldum acikcasi ama hamile oldugum kesin

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım geç döllenme olmuştur içini ferah tut

Kzlar adetima 7 gün var ama adet ağrısı gibi ince ince sızım var birde midemde yanma var.acaba erken mi adet olucam ya var mı böyle hisseden...

Kızlar adetime 3 gün var test yaptım negatif idrar testi.normalde pozitif mi çıkması mı gerek . Çok gerginim...

adetten önce test yapmak gereksiz bence. cunku negatıf cıksa bıle erken yaptım belkı ondan olmadı dıye ınsan kendını kandırıyor. bence adetin bkıac gun gecsın oyle test yap

Kızlar sanırım kimyasal gebelik.. Değerlerim düşüyor.. Doktora gidiyorum şimdi

ayyyyy çok sevindim. Gözün, aydın, hadi hayırlısı. darısı bizlerin de başına inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Benim bugün adet sancısı gibi ara ara soldan gelen bir sancım var. yıllardır adet sancısı çektiğim için bu acıyı iyi bilirim.
Umudumu haziran ayına bırakıcam galiba. ara ara göğüs uçlarıma sancı giriyor ama psikolojik olabilir diyorum.

Allahım ne şanslı insanlar var şu dünyada yaaaauw :) Gözün aydın olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah :))

Benim Bat 11 mayıstı. test yaptırdım negatif. progestan alıyorum hala tık yok . Niye böyle oldu ki şimdi ya

Öyle deme hemen. Benim de adetlerim deli gibi sancılı oluyor. Testi yaptırmadan 1-2 gün resmen adet sancısı çektim. O kadar çok ağrıdı ki. Ha şimdi adet oldum olucam diye sürekli tuvalete taşındım. Ağladım tutmadı diye. Dr u aradım ben adet oluyorum galiba dedim. Estrofem diye bir ilaç verdi. Ama olmadım ağrılar da geçti. Daha hiç birşey belli değil ama inşallah değer yükselir, hamileyimdir.
Umudunu kaybetme lütfen. Bebek ağrısıdır onlar inşallah :) Benim göğüslerim hiç acımıyor, sertleşmedi.

Canım ne yaptın. Çok merak ettim. Çıktı mı sonuç. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım ne yaptın. Çok merak ettim. Çıktı mı sonuç. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım sonuç zaten belli de doktorlar götüşemedik ameliyattaymış. Akşam üstü giderim herhalde. Ama değer düşük zaten olmaz artık

İnşallah öyledir canım yaaa. İnşallah ben de peşin sıra gelirim :))) şeytan dürtüklüyor beni test yap test yap diye ama dinlemiyorum. Öcü gibi korkiyim o tek çizgiden adetimi bekliycem en azından bugün yarın umudum olur.

Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

Kuzum bununla ilgili konu var kullananlar cok memnun kalan cok bende kullaniyorum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kizlar clearblue testini soran olmus.ya ben almanyadan gelin geldim ve suan almanyadayim ailemin yaninda hamile oldugumu bilmiyordum gelirken.goguslerimin yanlari bi tuhaf agrimaya baslayinca suphelendim.dedigim gibi clearblue testini aldim eczaneden normal bildigimiz idrar cubugu var.onu yaptiktan sonra 3 dk bekliyorsun 3 dk sonra dijital olarak hamile olup olmadigin yazi olarak cikiyor bi 2 dk sonrada altinda yazi olarak dollenmenin nezaman oldugunu gosteriyor
burdaki clearblue testlerin hepsi boyle.
Turkiyede varmi bilmiyorum ama vardir kesin.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…