- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.581
o nasıl bir test acaba merak ettım bende yaptırayım...nasıl bişey anlatabılırmıısınızmerhaba kizlar bende araniza katilabilirmiyim bizde bi aydir korunmamaya baslamistik bukadar erken beklemiyordum acikcasi ama 4 gun once test yaptim silik cizgi cikti sonra clearblue den bi test yaptim hamile 1-2 hafta once dollenme olmus diye yaziyodu☺️☺️☺️
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
hemsom senın yerınde olsam dokt gıderdım bende yumurta catlamayıp kıst olusunca adet olamıyordum ınsallah senın oyle degıldır
Benim göğüslerde hiç bir belirti yok. 3-4 gün adet sancısı gibi ağrı çektim. Çok belim ağrıdı ve ağzımda acı bir tat var
Kahverengi lekeler gelince ve artınca çok korktum. O gün idrar testi yaptım. O kadar silik bir çizgi vardı ki. Hatta arkadaşa gösterdim
hayır yok öyle bir çizgi dedi. Ama ben olduğunu hissettim ve inandım :) Çünkü 2 yıldır kaç kez idrar testi yaptığımı hatırlamıyorum.
Farklı geldi işte ne bileyim.
Aynı gün dayanamadım kanda baktırdım değer 21.66 çıktı
Bugünde yine idrar testi yaptım. Daha belirgin ama yine de ilkine göre daha belirgin fakat yine de silik çizgiyi gördüm çok şükür :)))
İnşallah hamileyimdir, hamileyizdir. Çok inandım Allah yardımcımız olsun.
Bebişlerimiz tutunmuş olsun lütfen:)
tsk ederim cnm bugun doktora gittim henuz bisey gorunmuyodu 5 haftalik olmam gerekiyo hesaplamaya gore biraz huzursuz oldum acikcasi ama hamile oldugum kesin
çıkar mı bu kadar sürede... kaç kez test yaptım ezaneden alıp negatif hep
canım beni listeden silebilirsin yeni batımı ekler misin ? 16 haziran..
Kızlar adetime 3 gün var test yaptım negatif idrar testi.normalde pozitif mi çıkması mı gerek . Çok gerginim...
Benim göğüslerde hiç bir belirti yok. 3-4 gün adet sancısı gibi ağrı çektim. Çok belim ağrıdı ve ağzımda acı bir tat var
Kahverengi lekeler gelince ve artınca çok korktum. O gün idrar testi yaptım. O kadar silik bir çizgi vardı ki. Hatta arkadaşa gösterdim
hayır yok öyle bir çizgi dedi. Ama ben olduğunu hissettim ve inandım :) Çünkü 2 yıldır kaç kez idrar testi yaptığımı hatırlamıyorum.
Farklı geldi işte ne bileyim.
Aynı gün dayanamadım kanda baktırdım değer 21.66 çıktı
Bugünde yine idrar testi yaptım. Daha belirgin ama yine de ilkine göre daha belirgin fakat yine de silik çizgiyi gördüm çok şükür :)))
İnşallah hamileyimdir, hamileyizdir. Çok inandım Allah yardımcımız olsun.
Bebişlerimiz tutunmuş olsun lütfen:)
merhaba kizlar bende araniza katilabilirmiyim bizde bi aydir korunmamaya baslamistik bukadar erken beklemiyordum acikcasi ama 4 gun once test yaptim silik cizgi cikti sonra clearblue den bi test yaptim hamile 1-2 hafta once dollenme olmus diye yaziyodu☺️☺️☺️
ayyyyy çok sevindim. Gözün, aydın, hadi hayırlısı. darısı bizlerin de başına inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Benim bugün adet sancısı gibi ara ara soldan gelen bir sancım var. yıllardır adet sancısı çektiğim için bu acıyı iyi bilirim.
Umudumu haziran ayına bırakıcam galiba.ara ara göğüs uçlarıma sancı giriyor ama psikolojik olabilir diyorum.
Canım kanda 10 un üzerinde isen hamilesin. Dün doktorum öyle söyledi. Benimde 26. Ama çok küçük olduğu için emin olmak için bir kaç gün sonra tekrar test isteniyor. Artış varsa devam ediyordur. Yarım saat sonra kan vericem. Heyecandan Ölcem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ne yaptın. Çok merak ettim. Çıktı mı sonuç. Güzel haberlerini bekliyoruz
Öyle deme hemen. Benim de adetlerim deli gibi sancılı oluyor. Testi yaptırmadan 1-2 gün resmen adet sancısı çektim. O kadar çok ağrıdı ki. Ha şimdi adet oldum olucam diye sürekli tuvalete taşındım. Ağladım tutmadı diye. Dr u aradım ben adet oluyorum galiba dedim. Estrofem diye bir ilaç verdi. Ama olmadım ağrılar da geçti. Daha hiç birşey belli değil ama inşallah değer yükselir, hamileyimdir.
Umudunu kaybetme lütfen. Bebek ağrısıdır onlar inşallah :) Benim göğüslerim hiç acımıyor, sertleşmedi.
Canım sonuç zaten belli de doktorlar götüşemedik ameliyattaymış. Akşam üstü giderim herhalde. Ama değer düşük zaten olmaz artık
Zararli mi peki bnm kuzenim gogus rahatsizligi varmis dktor vrrmis de receteyi okudum adet düzenleyici diyo hamileligi arttir yaziyodu da dikkatimi çekti sorayim dedim bnde kullanabilirr miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sanırım kimyasal gebelik.. Değerlerim düşüyor.. Doktora gidiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?