- 26 Nisan 2018
- 42
- 33
- 88
- 34
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Amin insallah sagolun.kan verdim ama doktor sonucunu beklememize gerek olmadigini soyledi keseyi gordugu icin.o yuzden bilmiyorumHayırlı olsun..beta hcg niz kaçtı erken görünmüş
Muhtemelen 5 haftalık. Sen kan vermek için epeyyy bekledin herhalde :)Merhaba taze annisler.bwnim beta HCG sonucum 3481 çıktı kaç günlük hamilelik sizce.bilmem lazım bunuda.bilgisi olanlar paylaşabilirmi...
Kizlar merhaba benimde beta hcg 443.1 cikti sizce ne demek bu yardimci olur musunuz ?
Adet oldum ilişkiden sonra hiç ihtimal vermediğim için bekledim :)Muhtemelen 5 haftalık. Sen kan vermek için epeyyy bekledin herhalde :)
Adet oldum ilişkiden sonra hiç ihtimal vermediğim için bekledim :)
İnsallah hicbisey olmaz.yerlesme kanaması olabilir.az olduğu sürece ve ağrılı değilse bı problem olmuyo genelde ama yinede tedbiri elden bırakma dikkatli ol.daha çok yeniKozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmış lütfen cevap verin
Evet çok dikkat ediyorum zaten kendime bu ilk gittiğimde pembemsi Akıntım vardı doktor yerleşme kanaması derdi ama bugün rengi koyulaştıkça korktum ama şimdi düzeldi yine açık pembe geliyo tabi hastahaneye gidicrö alsamİnsallah hicbisey olmaz.yerlesme kanaması olabilir.az olduğu sürece ve ağrılı değilse bı problem olmuyo genelde ama yinede tedbiri elden bırakma dikkatli ol.daha çok yeni
Gercekten mi sizce kac haftalikNe demek olacak? Hamilesin :)
Gercekten mi sizce kac haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?