- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin :)
Valla benim hiçbir belirtim yok. Öyle mide bulantısı kusma kokulara hassasiyet vs yok. Olmaz da inşAllah. Ara ara kasıklarıma kramp giriyor okadar. Bir de göğüslerim acıyor kaşınıyor onun haricinde bişeyim yokAminn hepimiz salim kucağımıza alalım inş :) belirti var mı peki merak ettim nasıl geçiyor süreç
Valla benim hiçbir belirtim yok. Öyle mide bulantısı kusma kokulara hassasiyet vs yok. Olmaz da inşAllah. Ara ara kasıklarıma kramp giriyor okadar. Bir de göğüslerim acıyor kaşınıyor onun haricinde bişeyim yok
Ben de beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama düzenli uygulaması da çok zor normalde çok düzensiz yiyen biriyim acıkmadıkça asla ara öğünmüş fındıkmış cevizmiş yemezdim. Beni en çok bu zorluyorbenimde göğüs hassasiyetim ve ağzımda garip bi tat var mide bulantım yok çok şükür ama bi garip midem daha çok kilo vermemeye çalışıyorum ama zor
Ben de beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama düzenli uygulaması da çok zor normalde çok düzensiz yiyen biriyim acıkmadıkça asla ara öğünmüş fındıkmış cevizmiş yemezdim. Beni en çok bu zorluyor
Kahveye dönerse Dr unu ara cnm şuan korkulacak bişi yok hatta Dr um kahve akıntı bile normal demişti bebek yerleştiği içinArkadaşlar az önce lavaboda afedersiniz çamaşırımda turuncu desem koyu sarı desem bilemedim akıntım olmuş böyle olan varmı
canım sadece çamaşırda gördüm koyu sarı renkte akıntı kenarları ortası beyazKahveye dönerse Dr unu ara cnm şuan korkulacak bişi yok hatta Dr um kahve akıntı bile normal demişti bebek yerleştiği için
Cumartesi 5+2 oluyor o zaman gidicem cnmcanım sadece çamaşırda gördüm koyu sarı renkte akıntı kenarları ortası beyaz
peçeteye gelmiyor şükür yok kahverengi akıntı
yarın dr kontrolü var bakalım sen ne zaman dr gideceksin
Gayet güzel cnm sağlıkla devam etsin inşallahKızlar 18 inde kan vermiştim beta değeeim 81,96 çıkmıştı üçüncü gün tekrardan kan verdim 21 inde yani dün . Bugün sonucu aldım değerim 552 olmuş yükseliş normal mi sizce
Merakla bekliyordum sonucu artışı nasıl olcak acaba diye normalde iki katından fazla olurmuş ya benimki baya bi fazla olunca dedim acaba normal mi:)Gayet güzel cnm sağlıkla devam etsin inşallah
Nasl yani hamileykenmi adet oldunz?Adet oldum ilişkiden sonra hiç ihtimal vermediğim için bekledim :)
maşallah çok iyi canım allah tamamına erdirsinKızlar 18 inde kan vermiştim beta değeeim 81,96 çıkmıştı üçüncü gün tekrardan kan verdim 21 inde yani dün . Bugün sonucu aldım değerim 552 olmuş yükseliş normal mi sizce
Amin bekleyen herkesi inşallahmaşallah çok iyi canım allah tamamına erdirsin
canım bende 6+0 hamileyim ne açlık nede tokluk midemi rahatlatmıyor hep bir tuafkızlar benim 2 gündür midem bir garip yemek görmek istemiyorum yumurta ceviz badem sabahları mutlaka yiyorum ama süt yoğurt portakal suyu midemi çok kötü yapıyor ve beslenemiyorum neler yapabilirim5+4 bugün
canım bende 6+0 hamileyim ne açlık nede tokluk midemi rahatlatmıyor hep bir tuaf
elimde çubuk kraker var onu yiyiyorum bu haftalarda normal bunlar dua edelim bulantılar kusmaya götürmesin benim bir kez oldu korkuyorum kendimi tutuyorum
Daha 4+6 yım hamileliğimi öğrendiğimden beri mide yanmasından mafoluyorm oruç tutuyordum 2 gündür onu bile yapamıyorum çünkü yediğim halde böyle inşallah çok erken başlamaz bulantılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?