- 5 Mart 2018
- 62
- 59
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Bnmde aynisi oldu kese var 3.5 haftalik dedi yerlesme kanamasi korkma dedi dusuk oldaydi burun kanamasi gibi oluyo dedi seninki normal dedi doktorum ve prigestn verdi igne o gce yaptmKozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmış lütfen cevap verin
Bende onumuzdeki hafta gidicem insallah.benden 2 gun ondesinizKizlar merhaba. Regl takvimine gore 5hafta 5 gunluk hamileyim. Cuma gunu kese ve kalp atisini görmeye gidicem. Nisan veya mayis annesiyimtam bilmiyorim. Yeni uye oldum. Gorunce yazmak istedim
Bende onumuzdeki hafta gidicem insallah.benden 2 gun ondesiniz
Cnm kese 1500 üstünde anca görünüyor şuan görünmemesi normalKızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?
Amin sagolun.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bende de biraz gaz problemi var ama ara ara kasik agrisi yasiyorum.adet agrisina benziyo.doktorum normal dedi.bazen uykudan uyaniyorumHayirli ugurlu olsun size de. Bende inanilmaz karin sisligi var. Gaz belli ki. Sende durumlar ne
Amin sagolun.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bende de biraz gaz problemi var ama ara ara kasik agrisi yasiyorum.adet agrisina benziyo.doktorum normal dedi.bazen uykudan uyaniyorum
Kasik agrisi benim kiKasik mi karin mi o agri bende de var. Evet normalmis
Merhaba kızlar bende mayıs hamilesiyim çok yeniyiz daha dün öğrendim umarım sağlıkla herkes kucağına alabilmeyi nasip etsin rabbim bnm değerim biraz düşük 81,96.doktor çok küçük daha dedi iki haftalık fln dedi insan korkuyor( umarım artışlarım normal olur pazartesi yaptırcam ikinci kez
Merhaba ben de Mayıs ayında hamile kalanlardanım :) Hem yeni yaşım, hem anneler günü, hem de eşimin yeni yaşı derken Mayıs bize büyük bir hediye getirdi elhamdulillah.. İlk öğrendiğimde beta 14.24 çıkmıştı, adetime 3 gün vardı.. sonra 135 oldu.. sonra 430 derken bugün 1697 olmuş :) 5+1 günlüğüz.. Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz nasipse.. Kalp atışları ne zaman duyuluyor?
Sizin de mi ilk gebeliğiniz? :)ben de 5+2 yim çok heyecanlıyım Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :) kalp atışı olayını bende merak ediyorum :)
Sizin de mi ilk gebeliğiniz? :)
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin :)evet ilk çok heyecanlıyım :) bundan önce bir kez kimyasal gebelik oldu sadece :)
ben tam 5+0 da gördüm canımBizde bugun 4+5 iz keseleri ne zaman Gördünüz kızlar:)
5+2 cmrtesi gidicem görünür herhalde ilk bebeğimde de 5+2 de görülmüştüben tam 5+0 da gördüm canım
rahat görünnür canım bende çarşamba günü kalp atışı için gideceğim merak ediyorum dr 30 mayıs dedi ama5+2 cmrtesi gidicem görünür herhalde ilk bebeğimde de 5+2 de görülmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?