Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Bnmde aynisi oldu kese var 3.5 haftalik dedi yerlesme kanamasi korkma dedi dusuk oldaydi burun kanamasi gibi oluyo dedi seninki normal dedi doktorum ve prigestn verdi igne o gce yaptm

Kızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?

Cnm kese 1500 üstünde anca görünüyor şuan görünmemesi normal

Merhaba, aranıza yeni katıldım :) tedaviden uğraştan sonra geçen gün tedavi olmadan idrar testinde çift çizgiyi gördüm 14 nisan son regl tarihim 11 mayıs da beta hcg 284 13 mayıs da 689 15 mayıs da 1355 çıktı bugün doktora gittim fakat keseyi göremedik rahim içinde kalınlaşma var ama henüz kese yok erken de olabilir dedi bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim çok korkuyorum...

Merhaba kızlar bende mayıs hamilesiyim çok yeniyiz daha dün öğrendim umarım sağlıkla herkes kucağına alabilmeyi nasip etsin rabbim bnm değerim biraz düşük 81,96.doktor çok küçük daha dedi iki haftalık fln dedi insan korkuyor ( umarım artışlarım normal olur pazartesi yaptırcam ikinci kez

Hayirli olsun korkma dikkat et ve bol dua

Merhaba ben de Mayıs ayında hamile kalanlardanım :) Hem yeni yaşım, hem anneler günü, hem de eşimin yeni yaşı derken Mayıs bize büyük bir hediye getirdi elhamdulillah.. İlk öğrendiğimde beta 14.24 çıkmıştı, adetime 3 gün vardı.. sonra 135 oldu.. sonra 430 derken bugün 1697 olmuş :) 5+1 günlüğüz.. Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz nasipse.. Kalp atışları ne zaman duyuluyor?

ben de 5+2 yim çok heyecanlıyım Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :) kalp atışı olayını bende merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…