Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bebişimm kolay değildir elbet benim ilk olmasına rağmen günler çok geçtiği içinn kesin dedimm sonucu görünceee KOCAMNINDANNN NEGATİFFFFFFFFFFFFFF
bende kötü oldumm bide eşimde vardı yanımda düşünnn artıkk ama napalımmm hemen oluvermiyor İNŞALLAHHH ZEYTİNİİMM RABBİMM KİMSEYE ARATMASINN HAYIRLISIYLA EN DOĞRU ZAMANINDA FAZLA BEKLETMEDEN VERSİNN HEPİMİZEEEE
işte basit değil bebiş yapmakkk çalış diye boşuna demiyosss sanaaa
benim ilkokul öğretmeni kemal hocammmm benimm çalışan kazanır elması kısarıııırr kurdelelerr takılır derdiiibende sizeee diyorumkiiii
ÇALIŞAN KAZANIR GÖBİŞİ DOLARRR DOĞUMDA ENN KIRMISISINDANN KURDELERRR SAÇA TAKILIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :23::23::23::23::23::23:

bebi bide bugün rüyamda gelinlik giymiştim.üzerimde gelinlik sokakta ağlayarak yürüyorum. başımdaki duvağı felan çekip çıkarıyorum felan. garip bi rüyaydı. allah hayır etsin :59::59:

nurummmcummmda gelmişşşşşşşşş
nasılsın canımm miden bulanıyormuu? yarın büyük gün senin içinde benim içinde bebeğimmmm:52::52::52: ben olamıcam yazarsın canımmm pazartesi gelirim yine aranısaaaa yarın için güsell haberler alıcağından eminimm nurummcummm rahat ol sendeee bebişimmm:emir_bebek:

dualarımız onunla, bu arada ben de yarın kalp dinlemeye gidiyorum, bana da dua edin canlarr:32:

ayy inşallah gümbür gümbür duyucaksın bebişinin kalp atışlarını canım benim inan bana dün gece ve her gece dualarım hepimiz için herkes için dua ediyorum inşallah herkes hayırlı haberler alır:40:

nurummmcummmda gelmişşşşşşşşş
nasılsın canımm miden bulanıyormuu? yarın büyük gün senin içinde benim içinde bebeğimmmm:52::52::52: ben olamıcam yazarsın canımmm pazartesi gelirim yine aranısaaaa yarın için güsell haberler alıcağından eminimm nurummcummm rahat ol sendeee bebişimmm:emir_bebek:

Ben gittim bugün doktora tatlım. Keseyi göremedik ama doktor endişe etme normal dedi. Beta hcg testi istedi bakıcaz bakalım sonuca.

Selam Kızlar ben geldim.
Doktora gittim bugün keseyi göremedik doktor daha çok erken görünmemesi normal dedi.
Tekrar beta hcg testi istedi dedi bir bakalım kaç olmuş. Bir saat sonra falan konuşcaz hakkımda hayırlısı olsun inşallah.

canım merhaba. avcılarda oturuyordun sen dimi. hangi hastaneye gidiyosun canım sen? doktorun kim. bide memnunmusun doktorundan :44::44:

canım merhaba. avcılarda oturuyordun sen dimi. hangi hastaneye gidiyosun canım sen? doktorun kim. bide memnunmusun doktorundan :44::44:

Evet cnm avcılarda oturuyorum. Ben nisa hastanesine gidiyorum. iş yerime yakın oldugu için bu doktora ilk defa gittim ama çok memnun kaldım. ilk kaybettiğim bebeğimdede o hastaneye gidiyordum ama doktorumdan memnun değildim. Şimdiki doktorum çok iyi biri çok begendim birde fiyat olarakta makul bir hastane gideceksen tavsiye ederim. Yenibosnada cnm.

nurumcuumm ben yarın gideceksin diye biliyordumm canımmmm :26: nerisonamla karıştırmışımmm
o keseler yokmu o keselrrr çok geç gözüküyorlarr sen sıkma canını canımm hayırlısı inşallah içini ferah tut
Selam Kızlar ben geldim.
Doktora gittim bugün keseyi göremedik doktor daha çok erken görünmemesi normal dedi.
Tekrar beta hcg testi istedi dedi bir bakalım kaç olmuş. Bir saat sonra falan konuşcaz hakkımda hayırlısı olsun inşallah.

ayyy kısss olmazzzmıı aşkkkkkk :38::38::38::38::38::38::38::38::38:
sabah 7 deki ışık aşti tarafından gelicekkkk :34:
sonrasıı yenimahelle tarafındann :60::60::60::60::60::60::60::60: :38:
seni çok ösledimmm koçişimmmmmmmmmm geliyorum bekle beniiii
ama benimm kırmısılar bitmedi gitti dahaaa napcezzzzzzzzzzzz?:59:
havada aşk kokusumu var ne :60::60:bıldırcın yarın sabah bi ışık yansırsa ankaraya odamın camına anlıcamkiii kocişkonla senin kavusmanın ısığıııı:70::66:

nerisonam ben senin gününü nurumcummla karıştırmışımm canımm hadiii kalpler sizinle olucakkk hayırlı haberlerle dönünn canımcımmm
dualarımız onunla, bu arada ben de yarın kalp dinlemeye gidiyorum, bana da dua edin canlarr:32:

arkadaslar ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım saat 2 de alıcam aslında beklicektim ama çanakkaleye geziye gidicez varmı yokmu bilmek istedim varsa dikkat edeyim kendime diye hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama bakalım hayırlısı bu benim 2.bebek için olacak Rabbim hayırlısını versin herkese

nurumcuumm ben yarın gideceksin diye biliyordumm canımmmm :26: nerisonamla karıştırmışımmm
o keseler yokmu o keselrrr çok geç gözüküyorlarr sen sıkma canını canımm hayırlısı inşallah içini ferah tut

ayyy kısss olmazzzmıı aşkkkkkk :38::38::38::38::38::38::38::38::38:
sabah 7 deki ışık aşti tarafından gelicekkkk :34:
sonrasıı yenimahelle tarafındann :60::60::60::60::60::60::60::60: :38:
seni çok ösledimmm koçişimmmmmmmmmm geliyorum bekle beniiii
ama benimm kırmısılar bitmedi gitti dahaaa napcezzzzzzzzzzzz?:59:

nerisonam ben senin gününü nurumcummla karıştırmışımm canımm hadiii kalpler sizinle olucakkk hayırlı haberlerle dönünn canımcımmm

ii bari aştiyede yakınım:60:cok net hissedicem bu aşk rüzgarınıı ayy yesinler senii :39:

arkadaslar ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım saat 2 de alıcam aslında beklicektim ama çanakkaleye geziye gidicez varmı yokmu bilmek istedim varsa dikkat edeyim kendime diye hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama bakalım hayırlısı bu benim 2.bebek için olacak Rabbim hayırlısını versin herkese

hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsınn:nazar::34:

zeytinimm benim bildiğimm evli bir bayanın gelinlik giymesiii iyidirrr canım hatta annem hamişlik diye yorumlarrr ayrıca ağlamakta sevineceğine delalettirr kara göslümmmmm
inşallah hayırlı haberler alırıssss :emir_bebek:
ama sen çalışmaya devam ettt gevşemek yokkkk :34:
bebi bide bugün rüyamda gelinlik giymiştim.üzerimde gelinlik sokakta ağlayarak yürüyorum. başımdaki duvağı felan çekip çıkarıyorum felan. garip bi rüyaydı. allah hayır etsin :59::59:

ayyy bernardoommm girmediiğinn belli oluyoo beni kabul etmedinnn :59:
ben seni ekledimm senin isminle başka birisine mesaj yazmışımmmm :60::60::60::60::60::60:
bide kıs sizi tanıyamadım dedikçeee aa bernardommm kk dannn diyorumm mayıs çiçekleri diyorumm görmelisinn pek bi ısrarcıydımmmm :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
sonra dedimmm napıyosunn kısssımm sen o bernardo senin bernardonn değilkiiii :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

subebek face giremiorum burdan anlatsana
kolerayı çok merak ediorum
kolerada cumrtesi yazarım demişti bugün doktorda inşallah bişey yokkk merak etmeyinn şimdi o havalara uçuyordur pıt pıtttları duyarkennn :52::52::52::52::52::52:

bak gördünmü doktor endişelenmemeni söylemiş zaten sen rahat ol çıkıcakkkkk nasıl bişey sonra bisede anlat imee nuruncummm ben o kesyi hiç bilmiyorumm nasıl olduğunu :26:
Ben gittim bugün doktora tatlım. Keseyi göremedik ama doktor endişe etme normal dedi. Beta hcg testi istedi bakıcaz bakalım sonuca.

Evet cnm avcılarda oturuyorum. Ben nisa hastanesine gidiyorum. iş yerime yakın oldugu için bu doktora ilk defa gittim ama çok memnun kaldım. ilk kaybettiğim bebeğimdede o hastaneye gidiyordum ama doktorumdan memnun değildim. Şimdiki doktorum çok iyi biri çok begendim birde fiyat olarakta makul bir hastane gideceksen tavsiye ederim. Yenibosnada cnm.

hmm hiç duymamıştım nisa hastanesini :50: ben beylikdüzünde kolan hastanesi varya bilirsin belki orada Servet Tüccar diye bi doktor var. ona gitmemin sebebide şu. bu kadın hergün akşam saat 6 da hastaneye geliyo ve sabaha kadar hastanede. cumarteside öğlen 2 den sabaha kadar. birtek pazarları yok. bende sıksık doktora gidiyorum çalıştığım için sürekli izin alamam diye buna gidiyorum.
aslında çok iyi bi doktor muayene sırasında felan insanı çok rahatlatıyo tek beni rahatsız eden yanı sen bişey sorduğunda felan hiç yüzüne bakmıyo. seninle konuşurken ya bilgisayara yada başka yerlere bakıyo.her zaman çok hastası oluyo ve uzun uzun rahatça konuşamıyosun o yüzden doktoru değiştirsemmidiye düşünüyorum bende.

Subebek doğru cnm yarın gidecektim ama doktor farketmez nasıl olsa yarında gözükmez erken diyince bende bugün gideyim dedim. Hem yarın trafik çok olur diye bugün gittim. Hayırlısı hakkımda.

ayyyy ecrincimmmm inşallah güsell haberler alırsınn canımmm yoksada üsülmek yok anlaştıkmı??? :34:

yime benii bugünn yarına stok yapıyorumm bennn kocam yicekkk sana kalırsa pazartesi yersinn :90::90::90:
ii bari aştiyede yakınım:60:cok net hissedicem bu aşk rüzgarınıı ayy yesinler senii :39:

Subebek doğru cnm yarın gidecektim ama doktor farketmez nasıl olsa yarında gözükmez erken diyince bende bugün gideyim dedim. Hem yarın trafik çok olur diye bugün gittim. Hayırlısı hakkımda.

olsunn nurumcummm kötü bişey yok nasılsaaa sen merak etmeee :34::34::34: bakıcaksın değerler nasıl yükselmişşşş bebişinn ordaaa kıssımmm yeni oluşmaya çalışıyooo minnak bişey dahaaa :1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zeytinimm benim bildiğimm evli bir bayanın gelinlik giymesiii iyidirrr canım hatta annem hamişlik diye yorumlarrr ayrıca ağlamakta sevineceğine delalettirr kara göslümmmmm
inşallah hayırlı haberler alırıssss :emir_bebek:
ama sen çalışmaya devam ettt gevşemek yokkkk :34::

hayırlısı bakalım canım. bat a 5 gün kaldı hep beraber görücez artıkın :) :37:
dün gece çalışmadım. :50: kandil diye anneme gittik geldik sonra namaz kıldım dua ettim hepimiz için uzun uzun. dualarımız kabul olur inşallah.

hmm hiç duymamıştım nisa hastanesini :50: ben beylikdüzünde kolan hastanesi varya bilirsin belki orada Servet Tüccar diye bi doktor var. ona gitmemin sebebide şu. bu kadın hergün akşam saat 6 da hastaneye geliyo ve sabaha kadar hastanede. cumarteside öğlen 2 den sabaha kadar. birtek pazarları yok. bende sıksık doktora gidiyorum çalıştığım için sürekli izin alamam diye buna gidiyorum.
aslında çok iyi bi doktor muayene sırasında felan insanı çok rahatlatıyo tek beni rahatsız eden yanı sen bişey sorduğunda felan hiç yüzüne bakmıyo. seninle konuşurken ya bilgisayara yada başka yerlere bakıyo.her zaman çok hastası oluyo ve uzun uzun rahatça konuşamıyosun o yüzden doktoru değiştirsemmidiye düşünüyorum bende.

Sen bilirsin cnm eger sana ters olmayacaksa tavsiye ederim. Ama gene sen bilirsin tabi.

Back
X