- Konu Sahibi kolera_vebasi
- #7.801
öylemii gerçektennnnnnnnnnnnnnbende sislerriiiiiiiiii seviyorummmmm cucummmmmmmmmmmm hepinisiii çok seviyorummmmm
![]()
havada aşk kokusumu var ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylemii gerçektennnnnnnnnnnnnnbende sislerriiiiiiiiii seviyorummmmm cucummmmmmmmmmmm hepinisiii çok seviyorummmmm
![]()
dualarımız onunla, bu arada ben de yarın kalp dinlemeye gidiyorum, bana da dua edin canlarrgünaydın canımm kolera bugün gün boyu hastanede olucak sanırım bize yarın haber vericek öle demişti dün dua edinn![]()
bebişimm kolay değildir elbet benim ilk olmasına rağmen günler çok geçtiği içinn kesin dedimm sonucu görünceee KOCAMNINDANNN NEGATİFFFFFFFFFFFFFF
bende kötü oldumm bide eşimde vardı yanımda düşünnn artıkk ama napalımmm hemen oluvermiyor İNŞALLAHHH ZEYTİNİİMM RABBİMM KİMSEYE ARATMASINN HAYIRLISIYLA EN DOĞRU ZAMANINDA FAZLA BEKLETMEDEN VERSİNN HEPİMİZEEEE
işte basit değil bebiş yapmakkk çalış diye boşuna demiyosss sanaaa
benim ilkokul öğretmeni kemal hocammmm benimm çalışan kazanır elması kısarıııırr kurdelelerr takılır derdiiibende sizeee diyorumkiiii
ÇALIŞAN KAZANIR GÖBİŞİ DOLARRR DOĞUMDA ENN KIRMISISINDANN KURDELERRR SAÇA TAKILIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR![]()
dualarımız onunla, bu arada ben de yarın kalp dinlemeye gidiyorum, bana da dua edin canlarr![]()
nurummmcummmda gelmişşşşşşşşş
nasılsın canımm miden bulanıyormuu? yarın büyük gün senin içinde benim içinde bebeğimmmmben olamıcam yazarsın canımmm pazartesi gelirim yine aranısaaaa yarın için güsell haberler alıcağından eminimm nurummcummm rahat ol sendeee bebişimmm
![]()
Selam Kızlar ben geldim.
Doktora gittim bugün keseyi göremedik doktor daha çok erken görünmemesi normal dedi.
Tekrar beta hcg testi istedi dedi bir bakalım kaç olmuş. Bir saat sonra falan konuşcaz hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
canım merhaba. avcılarda oturuyordun sen dimi. hangi hastaneye gidiyosun canım sen? doktorun kim. bide memnunmusun doktorundan :44::44:
Selam Kızlar ben geldim.
Doktora gittim bugün keseyi göremedik doktor daha çok erken görünmemesi normal dedi.
Tekrar beta hcg testi istedi dedi bir bakalım kaç olmuş. Bir saat sonra falan konuşcaz hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
havada aşk kokusumu var nebıldırcın yarın sabah bi ışık yansırsa ankaraya odamın camına anlıcamkiii kocişkonla senin kavusmanın ısığıııı
![]()
dualarımız onunla, bu arada ben de yarın kalp dinlemeye gidiyorum, bana da dua edin canlarr![]()
nurumcuumm ben yarın gideceksin diye biliyordumm canımmmm :26: nerisonamla karıştırmışımmm
o keseler yokmu o keselrrr çok geç gözüküyorlarr sen sıkma canını canımm hayırlısı inşallah içini ferah tut
ayyy kısss olmazzzmıı aşkkkkkk
sabah 7 deki ışık aşti tarafından gelicekkkk
sonrasıı yenimahelle tarafındann![]()
seni çok ösledimmm koçişimmmmmmmmmm geliyorum bekle beniiii
ama benimm kırmısılar bitmedi gitti dahaaa napcezzzzzzzzzzzz?![]()
nerisonam ben senin gününü nurumcummla karıştırmışımm canımm hadiii kalpler sizinle olucakkk hayırlı haberlerle dönünn canımcımmm
arkadaslar ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım saat 2 de alıcam aslında beklicektim ama çanakkaleye geziye gidicez varmı yokmu bilmek istedim varsa dikkat edeyim kendime diye hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama bakalım hayırlısı bu benim 2.bebek için olacak Rabbim hayırlısını versin herkese
bebi bide bugün rüyamda gelinlik giymiştim.üzerimde gelinlik sokakta ağlayarak yürüyorum. başımdaki duvağı felan çekip çıkarıyorum felan. garip bi rüyaydı. allah hayır etsin![]()
kolerada cumrtesi yazarım demişti bugün doktorda inşallah bişey yokkk merak etmeyinn şimdi o havalara uçuyordur pıt pıtttları duyarkennnsubebek face giremiorum burdan anlatsana
kolerayı çok merak ediorum
Ben gittim bugün doktora tatlım. Keseyi göremedik ama doktor endişe etme normal dedi. Beta hcg testi istedi bakıcaz bakalım sonuca.
Evet cnm avcılarda oturuyorum. Ben nisa hastanesine gidiyorum. iş yerime yakın oldugu için bu doktora ilk defa gittim ama çok memnun kaldım. ilk kaybettiğim bebeğimdede o hastaneye gidiyordum ama doktorumdan memnun değildim. Şimdiki doktorum çok iyi biri çok begendim birde fiyat olarakta makul bir hastane gideceksen tavsiye ederim. Yenibosnada cnm.
arkadaslar ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım saat 2 de alıcam aslında beklicektim ama çanakkaleye geziye gidicez varmı yokmu bilmek istedim varsa dikkat edeyim kendime diye hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama bakalım hayırlısı bu benim 2.bebek için olacak Rabbim hayırlısını versin herkese
ii bari aştiyede yakınımcok net hissedicem bu aşk rüzgarınıı ayy yesinler senii
![]()
Subebek doğru cnm yarın gidecektim ama doktor farketmez nasıl olsa yarında gözükmez erken diyince bende bugün gideyim dedim. Hem yarın trafik çok olur diye bugün gittim. Hayırlısı hakkımda.
zeytinimm benim bildiğimm evli bir bayanın gelinlik giymesiii iyidirrr canım hatta annem hamişlik diye yorumlarrr ayrıca ağlamakta sevineceğine delalettirr kara göslümmmmm
inşallah hayırlı haberler alırıssss
ama sen çalışmaya devam ettt gevşemek yokkkk:
hmm hiç duymamıştım nisa hastanesiniben beylikdüzünde kolan hastanesi varya bilirsin belki orada Servet Tüccar diye bi doktor var. ona gitmemin sebebide şu. bu kadın hergün akşam saat 6 da hastaneye geliyo ve sabaha kadar hastanede. cumarteside öğlen 2 den sabaha kadar. birtek pazarları yok. bende sıksık doktora gidiyorum çalıştığım için sürekli izin alamam diye buna gidiyorum.
aslında çok iyi bi doktor muayene sırasında felan insanı çok rahatlatıyo tek beni rahatsız eden yanı sen bişey sorduğunda felan hiç yüzüne bakmıyo. seninle konuşurken ya bilgisayara yada başka yerlere bakıyo.her zaman çok hastası oluyo ve uzun uzun rahatça konuşamıyosun o yüzden doktoru değiştirsemmidiye düşünüyorum bende.