- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Aynen bende bu ay akışına bırakacağım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabredıyorum rabbım dıyorumm 99 ısmını araya koyarak efendımızın araya koyarak hayrlı evlat nasıp et dıyorumm sabredıyorumm
Yaşasnnn git gide çoğalmak ne güzel :)
Aminn bebeğim bnmmm incir kürü yapacak msn bu ay
Hosgeldin canim insallah kuzum hepimizin yuzu gulsun :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
sabredıyorum rabbım dıyorumm 99 ısmını araya koyarak efendımızın araya koyarak hayrlı evlat nasıp et dıyorumm sabredıyorumm
Canım çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum bu yumurta oluşmasıni sagliyomis.incir kürude destekliyo catlamasini sağlıyor.ıbrahim saraç oğlunun kürü arastir netten. Oda adet bitince başlanıyor .keçiboynuzu kürüde 6 .7 adet keçiboynuzunu yarım lt kaynayan suya atiyosun 5 dak kaynicak sonra kapat ağzı kapali dinlensin 20 dak.bunu soguyunca sabah akşam içiçek 1 bardak.sperm hızlandrci ve artırici etkisi var mucize gibi biseyy tatlim
Kızlar iyi aksamlar nasılsiniz bakalim .ben bugün eczaneden yaki aldım .faydasi olur diyr yapmadigim kalmicak bu ay
Çooook yoruldummm bu tempoya alışık değilim yarın akşam gidecekler annemler 😊😊kayınvalidemleride yemeğe çağırdım anck işte
Aynen bugn reglin 3.günü ne yapacağız aktara gidemedim bitek incir kürünü yapsam ? Onu ne zmn yapmalıyım
Aynen bugn reglin 3.günü ne yapacağız aktara gidemedim bitek incir kürünü yapsam ? Onu ne zmn yapmalıyım
Merhaba kizlar bende mayis ayini hayirlisiyla bekleyenlerdenim.2 ay sogan kuru, 2 ay incir+havuc kuru,ve bu ayda bal corekotu tarcin yaptim...adetim 5 yada 6 mayis bekliyorum....
sirine82, bal çörek otu tarçın karışımını ben de yapıyorum. Yalnız yapmaya başladıktan bir süre sonra kasıklarımda çok ağrı oldu. Sen yaşadın mı böyle birşey ?
ben bugün başladımda sabah akşam 1 tatlı kaşığı yemek yeterlimi canım yoksa 2 mi yenmeli
Bir tatlı kaşığı yeterli olacaktır. Herşeyin azı karar fazlası zarar ne de olsa. Ben ayrıca sabah akşam Bal-polen-arısütü de içiyorum. Şifa niyetine ☺
Aminn bebeğim bnmmm incir kürü yapacak msn bu ay
Çok iyi yapmışsın kuzum bende şu çörek otuna başladım bugün hayırlısı kısmetimde varsa olur inşallah
Yanlışlıkla tatlı kaşığı yazmışım. Yemek kaşığı olacaktı o..
sirine82, bal çörek otu tarçın karışımını ben de yapıyorum. Yalnız yapmaya başladıktan bir süre sonra kasıklarımda çok ağrı oldu. Sen yaşadın mı böyle birşey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?