Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ozlem hanim ozlem hanimm hic pas vermiyoruz saclaari boyayinca bi havaniz degismisss:) napion kuzum bugun hic girmedin yogunmuydun kiz yordu mu seni dr ne zaman gitcektin sen ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yok elifim yaaa kız varya hiç havalı değilim beee dr a gittim bebeğim parça vs kalmamış kuzum kanda baktırdım 1 çıktı yine :)))) dr şüpheli gözlerle yoksa yasak bişey mi yapıyor bu manyak karı diye içinden geçiriyordu sanki :)) yalnız kasık batmalarımı söledim vede lekelenmeleri bana bir tane ilaç verdi canım duphaston diye 10 gün içicem canım sonra 10 yada 15 gün sonra regl olucam olmazsam tekrar içicekmişim benim bebeğim 4,5 aylık olduğu için normal doğduyaa şey dedi işte hormonların düzelmesi böle biraz uzun sürebiliyormuş o önamli değil kuzum bugün çok üzücü bi haber aldım ((

Canlarim merve hastanedeymis dusuk riski icin igne yapmislar simdi hcg bakicaklarmis tekrar onu bekliyormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahimmm insallahhh gusel sonuclar alir insallah bebise bisey olmazzz ne zaman cikarmiss sonuckii off

Ne uzucu haberi aldin ? Insallahh en kisa zamanda duzelir bebegim ikinci kez ilac kullanmana gerek kalmaz bebegim aman dr kontrolunu aksatma seninde ne cektigin vardi bu kirmizilarla dimi normal lohusalik donemi gibi bi surecten geciyosun anladigim kadariyla kuzum yanlisimda olabilir

canım benim kayınvaldem meme kanseriydi sonra 4 5 yıldır iyleşmişti dr lar bişey yok dediler tabi ama sürekli kontroldeydi yani bişey yok dedilersede bu nüksetmeyecek anlamında da değildi kuzum nüksetmiş bugün öğrendik hemde göğüs kemiğine nasıl üzülüyoruz eşim desen inan ki az kalsın gelirken kaza yapıyorduk daldı gitti ben teselli ettim ne kadar zor bişey inş iyileşir daha bekar çocukları var yaaa öffffff eşimde bu cuma gidicek oraya gülüm bende getir birde burda göster dedim bakalım ne yapacaklar ne illetmiş bu yaaaa (((

evet canım lohusalığım çok uzun sürdü arkadaşlara sordum işte 3 ay sürenler varmış kuzum amannn rabbim başka dert vermesin bebiş gelir rabbimin izniyle

Cokk gecmis olsun canim allah sabir versin esine guc kuvvet versin insallah cok zor bir durum insallah iylesir ya Allah yardimcisi olsun tez zamanda iylesir insallahh offf gercekten cok uzucu cok kotu bir durum

evet canım lohusalığım çok uzun sürdü arkadaşlara sordum işte 3 ay sürenler varmış kuzum amannn rabbim başka dert vermesin bebiş gelir rabbimin izniyle

Evet ya kayinvalideni duyduktann sonra sukur ettim neyleri sikinti yapiyoruz agrisiz basa agri cikariyoruz Allahim korusun o illetten bizi girdigi yerden cikmiyoki o pislik mikroppp

çok sağol bebeğim eşimi moralsiz görünce bende üzülüyorum (( anne işte can ciğerrr allah kimseye yaşatmasın canım kayınvaldemede şifa versin

Evet ya kayinvalideni duyduktann sonra sukur ettim neyleri sikinti yapiyoruz agrisiz basa agri cikariyoruz Allahim korusun o illetten bizi girdigi yerden cikmiyoki o pislik mikroppp

he valla kuzum aynen öyle çıkmıyor 5 yıldır kemiğe direnmiş şimdi offff ne ağrıyor bir bilsen çok üzülüyorum yaaaa ((( kızımı arattırdım onla konuşsun moral olsun diye ((( eğer buraya getirmezlerse hani kendi dr unda tedavi olursa ben gidicem köy orası birde tatil olcak kızıda alıp gidicem yapabileceğim ne varsa yapıcam eliff ((

Evet kuzum destek olursun belki yalnizmi bakacak kimsesi yok mu senin kizla belki oyalanir cok iyi dusunmussun benim iyi kalpli arkadasim yaa hep boyle iyi temiz kal kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…