Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yok beeee öle değil kuzum inş vardırda uğarşmazsın eğer bebiş yoksa elif dört gözle yumurtlama zamanını bekleyeceksin ama inş vardr bebişin

Yok haziran iptal temmuzda ramazan iptal bisi yapmiycam ben takip felanda etmiycem artik hele esim dr gittmezse artik ugrasmamm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

)saol canım benim.mesajına cvp verdiğin için.ay bu kocalar neden böyle ya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok yoruldular herhalde :) hava gusel olsa cay may icmeye cikardikta hava buz kedi gibi battaniye altinda myisti

canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah. bu ay 6. ayımdı. 5. seferde de olmayınca doktora gidip hormon tahlillerimi yaptırmıştım. prolaktinim yüksek çıkmıştı. dostinenex vermişti doktorum onu kullandım. hemen de hamile kaldım şükürler olsun. demek ki diyorum prolaktinimden dolayı hamile kalamamışım önceki aylar. özel hiçbir şey yapmadım başka. 12. ve 18. günler arası günaşırı ilişki oldu. sonra devan etmedim bu kadar. belirti olarak da hiçbir şey yaşamadım ta ki düne kadar dünden beri midem çok kötü bulanıyor gibi, yediklerimi sindirmiyo gibi hissediyorum. ve acayip bi yanma var. bugün de bel ağrısı. ama dedğim gibi adet günüme kadar hiçbişi hissetmedim. tam da adet günümde yani bugün öğrendim şükürler olsun geçenb aylar yaşamadığım belirti kalmamıştı. ama yoktu belirtilere takılmamak lazım. çünkü çoğu psikolojik oluyor malesef

Cok yoruldular herhalde :) hava gusel olsa cay may icmeye cikardikta hava buz kedi gibi battaniye altinda myisti

yine bi kurtlar vadisi günü bizimkide onun karşısında hareketsiz izliyo. bende aramızda kalsın izliyorum .
siz neler yapıyounuz

Son düzenleme:

Canım benim çok tesekkur ederim uzun uzun yazıp zaman ayirdigin için.bu yazdıklarım benim için çok önemliydi.prolaktin ne oluyor kan tahlillerin de mi çıkıyor.darısı bizlere inşallah canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer her hangi bir sorununuz yoksa hamile kalmaktaki en önemli şey kafaya takmamak.. inanın ki böyle çok basit gelebilir sizlere ama ben böyle hamile kaldım.. şuan da 5+2 haftalık hamileyim

Eğer her hangi bir sorununuz yoksa hamile kalmaktaki en önemli şey kafaya takmamak.. inanın ki böyle çok basit gelebilir sizlere ama ben böyle hamile kaldım.. şuan da 5+2 haftalık hamileyim

Benim kendimde bir sorunum yok sukur esimi bilmiyorum ama 2 aydir bizimde olmuyo malesef bu ay hic kafaya takmadim streste yapmadim ama son 4 gunum kaldi bata ama icimde bir umut yok gibi yazdigin yazi icinde tesekkurler canim

Evet sag tarafima cok kotu sanci girdi sag bacagim bile agiriyo ama ara ara bide akintim hala devam edio akinti olmazmis nette okudum ben diilim sanirim

nasıl akıntı olmaz canım ben adet oldum diye wc ye giderdim hep hadi hayırlısı

nasıl akıntı olmaz canım ben adet oldum diye wc ye giderdim hep hadi hayırlısı

Akinti kesilirmis adet donemine ykin tekrar baslarmis bkalim hayirlisi sinemde dedi benim vardi diye ama betuss biraz umutsuzluk kapladi icimi keske bende hamileyim diyebilsem sizeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…