- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.041
Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bn ilk defa dün pişrdm bu gn içcem bklm :)
yok canım ya o kadarda gerek yok bayıltılmaya dayanırsın yaptırsan inşallah gerekmez tabide bende çok dayanıksızımdır iğne bile asla olmam ama mecbur katlanıcaz hadi bu bişey değil doğum anını düşün bunlar hiç bişey
onda da bayıltın dicem kiiiii.
Ben herşeye dayanırım ama alt takım söz konusu olunca
Ben bu ay çok çalışcam :)
çalış bacım çalış
Siz caliscam dedikce bende heves ediom ne hevesiyse artik tovbee estagfirullah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen şurda dur bakayım ne hevesiymiş öylebu dönemlerde belli bir süre ilişkiye girme çünkü bu dönemlerde ilişki sonrası pembe akıntı fln gelebiliyor insanda tedirgin oluyo biraz sabret yani:}
Yok yawww bize 10 ay en az yasak dayansin adam kizanim bananee doktorumde kesinlikle yasak dedi cocuk istemekle olmuo sabir lazimm
doktor 9 ay boyunca mı yasakladı
Yoo gecen gun arayinca iliski kesinlikle yasak dedi zman solemedi bende kendimce bize yasakladim giris cikislar tadilat sebebi ile kapalii
allah senibencede kapalı olsun bende uzak durmuştum gerçi bir kaç kez oldu ama son 3 ay fln kesinlikle olmadı
Ben ilk kizimda toplasan t defa iliski yasadim oda hep yarim yamalak malesef...
Birde dostineks varmis kullananlar ardindan gebe kaliyormus hmn adet olursam kullanicam kizim kardes istiyor cnk 😊 folik asidede basliycam bugun tam gaz hazirliklar var bende birde ovulasyon testi kullanacagim bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?