Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

pazartesine devlet hastahanesinde tahlil için randevu aldım doktora gidip sadece gebelik istiyorum gerekli hormon testlerini yaparmısınız desem yeterl,i olur mu yaparlar mı acaba ?

Canim kimligin degisim tarihi arkda yaziyo ya anlar dogru olmadgini

galaxsy s 4

canım eğer özele gitme şansın imkanın varsa onlar 1 yıl olayına takılmıyo ben 6 aylık evliyim ve çocuk istiyorum hiç korunmadım olmadı dedim tamam dedi adetinin 3 veya 4 . günü gel dedi canım

ben dusuk zannettigmden ole yazdim canim insallah tez zamanda bebegine kavusursn allah baska uzuntu gostermesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhh inş sibelcim hepimiz kavuşuruz inş kaybettiğim kuzumun acısı azda olsa belki diner canımm içime atmadım hiiiççç mutlu olmaya çalışıyoruım çoookkk şükür rabbimde sabrını veriyor dünya tatlısı bir kızımda var maşalllah yavruma hamd olsun allah evlat acısını düşmanımın başına bile vermesin çooookkk zor allah sağlıklı salih evlatlar versin hepimize inş

Benim adet tarihim 21 nisandi, hala adet olmadim. 2 gun onceki idrar test négatif. Ne yapayim kizlar fikir vérin lutfen. Kan testi icin erken mi?

pazartesine devlet hastahanesinde tahlil için randevu aldım doktora gidip sadece gebelik istiyorum gerekli hormon testlerini yaparmısınız desem yeterl,i olur mu yaparlar mı acaba ?

Canim normalde gebelik istiyorum deyince hormon testlerini yapiyolr zaten bende gecen ay gittigmde tansiyon hastasi oldugum icin bir ay onceki hormon test sonuclarimi goturdum yeni oldugu icin tekqpar test istemedi birde alttan muayene etti takviye olarak bi kac kan testi istedi sorunum olmadigi icinde folik asite baslatti

hadi ya regliyken alttan mı muayne ediyo

kuzum bende folik asit içiyorum günde 1 tane kız kardeşim söyledi bana sen biraz zayıf güçsüzsün erkenden başla doktorlarda hamile kalmak isteyenlere veriyo diye 1 aydır içiyorum vitamin sonuçta bebiş gelişimi için önemliymiş fazla kuruyemiş koyu yeşil yapraklı besinler tüketemiyorum o şekilde tahviye ediyorum

yookk estağfirullah kızz ne cahili bombasın senn eliff sen hazırlıklı ol kuzumm aslında bir problemin yok bakmazlar ama işte dr dan dr a değişiyor kimide hemen altan bakalım diyorlar baksınlar kızzz ne olcekk daha iyi sonuç alınıyor inş her şey yolundadır kuzum

3 ay önce bi bakmışlardı aslında da :) bişiy yoktu temiz demişlerdi şu simir testi felan yaptılar şükür rabbime bişi çıkmadı ama şimdi bu şekilde bitkisel takviyeler yapıcam bakalım inşallah olur hepimizin olsunnn hepimiz sevinelim bu ay inşallahhh

evet ya allahtan eşim pazartesi yok saat 11 de gidicem aç karında mı olması gerekiyor peki canım ? senden öğreniyim yardımcı ol bana

ya ben seni yanıltmayayım ama ben tok gittiğimi hatırlıyorum kuzum yanlız çok su içmee benim dr um öyle demişti ultrasında yumurtalıklara daha iyi bakılıyormuş aklında bulunsun beybii

tamam canim yapiyim zaten pazartesi adet olmadigim icin dpktora gidecem

galaxsy s 4

İbrahim Saraçoğlu Kuru Soğan Kürü

Tedavi:

Politistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı “Kuru Soğan Kürü”

Kürün Hazırlanışı:

Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz.

Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-kuru-sogan-kuru/#ixzz2zvNPE3xq
canım Rabbim şifanı versin bu yaşta üzüldüm .inşallah duyarız hamile oldugunu burdan

Son düzenleme:
ya ben seni yanıltmayayım ama ben tok gittiğimi hatırlıyorum kuzum yanlız çok su içmee benim dr um öyle demişti ultrasında yumurtalıklara daha iyi bakılıyormuş aklında bulunsun beybii

saol bebeğim ya Allah razı olsun bilgilendirdiğin aklımda buluncak pazartesi bakalım ayy belli olucak

canım eğer özele gitme şansın imkanın varsa onlar 1 yıl olayına takılmıyo ben 6 aylık evliyim ve çocuk istiyorum hiç korunmadım olmadı dedim tamam dedi adetinin 3 veya 4 . günü gel dedi canım

Canim malesef oyle imkanim yok sadece muayene icin ucret alsa sorun yok ama benden rahim filmi esimden sperm falan derken uzayacak ya yoksa ben biran once bebek istiyorum

galaxsy s 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…