- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Canm doktorada 1 yildir deniyoruz desen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kesinlikle git dr a hamilelik düşündüğünü söle belli tahliller var şu an tam hatırlamıyorum mesela en basiti bakteri var mı yok mu öyle çok bebek kaybı yaşayan var ki bu problemden dolayı ben gitmiştim dr a gebelik düşünmeden folik asit vermişti gerçi ben içemesemde sadece bi süre kullanabilmiştim hakkında hayırlısı olsun kuzum tedbir iyidir gerisi allah kerim
bende yarın çörek otu bal tarçına başlıycam kocişede keçiboynuzuna
Canim kimligin degisim tarihi arkda yaziyo ya anlar dogru olmadgini
galaxsy s 4
ben dusuk zannettigmden ole yazdim canim insallah tez zamanda bebegine kavusursn allah baska uzuntu gostermesin
Bende corek otu bal karismina baslaym ama corekotunu toz halindemi kullancaksin cigneyecekmisn
pazartesine devlet hastahanesinde tahlil için randevu aldım doktora gidip sadece gebelik istiyorum gerekli hormon testlerini yaparmısınız desem yeterl,i olur mu yaparlar mı acaba ?
pazartesine devlet hastahanesinde tahlil için randevu aldım doktora gidip sadece gebelik istiyorum gerekli hormon testlerini yaparmısınız desem yeterl,i olur mu yaparlar mı acaba ?
yaparlar kuzum sen öyle söle yeterli
Canim normalde gebelik istiyorum deyince hormon testlerini yapiyolr zaten bende gecen ay gittigmde tansiyon hastasi oldugum icin bir ay onceki hormon test sonuclarimi goturdum yeni oldugu icin tekqpar test istemedi birde alttan muayene etti takviye olarak bi kac kan testi istedi sorunum olmadigi icinde folik asite baslatti
Canim normalde gebelik istiyorum deyince hormon testlerini yapiyolr zaten bende gecen ay gittigmde tansiyon hastasi oldugum icin bir ay onceki hormon test sonuclarimi goturdum yeni oldugu icin tekqpar test istemedi birde alttan muayene etti takviye olarak bi kac kan testi istedi sorunum olmadigi icinde folik asite baslatti
Aynen ya bende öyle diyorum adama anlamıyo işte beni ben tedbirimi alıyım gerekli şeyleri yapıyım sonra olup olmamasıyla ilgili neden acaba diye düşünmem bide bişi sorabilirmiyim tuhaf olacak ama bilmediğimden cidden cahilde diyebilirsin canım ama ben randevu aldım kociş umrumda diil salı günü gidicem o doktora ben adetin 3. günü muayneyi nasıl yapıcak ultrasyonlamı yoksa başka türlü mü ?
yookk estağfirullah kızz ne cahili bombasın senneliff sen hazırlıklı ol kuzumm aslında bir problemin yok bakmazlar ama işte dr dan dr a değişiyor kimide hemen altan bakalım diyorlar baksınlar kızzz ne olcekk daha iyi sonuç alınıyor inş her şey yolundadır kuzum
evet ya allahtan eşim pazartesi yok saat 11 de gidicem aç karında mı olması gerekiyor peki canım ? senden öğreniyim yardımcı ol bana
tamam canim yapiyim zaten pazartesi adet olmadigim icin dpktora gidecem
galaxsy s 4
ya ben seni yanıltmayayım ama ben tok gittiğimi hatırlıyorum kuzum yanlız çok su içmee benim dr um öyle demişti ultrasında yumurtalıklara daha iyi bakılıyormuş aklında bulunsun beybii
hadi ya regliyken alttan mı muayne ediyo
canım eğer özele gitme şansın imkanın varsa onlar 1 yıl olayına takılmıyo ben 6 aylık evliyim ve çocuk istiyorum hiç korunmadım olmadı dedim tamam dedi adetinin 3 veya 4 . günü gel dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?