- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.541
Kızz sen ne minnoş ne şirinsn:) nasl heyecanlısın sakin ol biraz bakıyımm :) adeti beklyrz :) ondan önce dinlemeyin kendinizi cnm bnm stres yumoşu kötü etkiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok heyecanlıyım ewet ama 2 yıldır esımle ıstyrz ve olmadı su anda da bebısımn ılk gununden ıtbaren ogrenmek ıstyrm oncelerı bu kadar heycanlanmamstım stres snr yapmamstım ama son ıkı aydır cok heyecanlıyım arkadsalrm dgm yaptı ve hamıle olanlar var esmde bnde cok ıstyrz esme mınnos vermek cok ıstyrm yenı tedavye basladık ve nasıl gelısecegını bılmıyrmkı bılmedgm ıcın burda paylasıyrmmm szlerde oyle seker ve srınsınız tesekkr ederm :):)
canim nasil bir tedaviye basladiniz
Merhaba benim yarin asilamam var insAllah duanizda untmayin cok heyecanlym umtluyum sadece cok kiloluyum ins sknti yasamam..
hakkinda hayirlisi olsun canim insallh asilama tutar ve bebisin seninle olur
Amin cnm amin ben 25 yasindaym ama cok siskoym ilk asilamam olcak cok heycnlym herkes ck umtlnma dior ama icmde cok byk umtlr hayllr var elimde dgl.dha onceden bi dktr klomn igne tedavsi ypti bu ilk ciddi tedavm dktrmada ck gvnyrm baklm hyrlsi
Hımm nie kan gelio ki senin acaba ? :/ neyse inşallahh tutturmuşdndur canmm
💕✨
Benim karnım alınmamıştı ama kan vardı. Hamileysen bilebebeğe zarar vereceğini zzannetmiyorum canım çünkü hiç kimse hamile kalır kalmaz öğrenemiyor hamile olduğunu ve çalışmalara devam ediyor. Evde test yapsan
Cm bzm oldu.ama yne kan geldi ve sanclndm.tam kan dgl akntm pembe
arkadaşla gebelik testinde 1 çizgi bir de silik çizgi ne anlama geliyor sizce gebelik varmıdır
kesinlikle hamilee.
cok zor olmadigni duydum canim korkulacak kadar degl diyolar ama cektirmedigm icin bisey diyemiycem insallah rahat cektirirsn bi sorun olmaz
Cerencim siz naptnz esinle barstnz miii
Cerencim siz naptnz esinle barstnz miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?