• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ya kuzum ya hepimiz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.psikolojilerimiz alt üst oldu.batım 23-24 mayıs dün test yaptım negatifti ve iyice umudum gitti.ama bu genelleme yapan konuşman beni üzdü açıkcası.kime kızdıysan keşke direk ona deseydin burdaki herkesi zan altında bırakmışsın bence.lütfen sakin ol tatlım ikizlerini sağlıkla kucağına alıcaksın inş ve tek sıkıntın ikizlere bez yetiştirme ve gazlarını çıkarman olucak :) sakin ol canım hepinizi seviyorum iyi ki varsınız iyi ki burda dertleşebiliyoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben cok yanls anlaslmsm sanirim canim herneyse insallah dedgn gibi olur kirmizilar gelmeden umudun gitmesin lutfen bekle bakalim.insallah pozitif sonuc alirsin tatlim bende hepinizi seviorum yoldas oldk burda insallah bol bol.hamis haberi aliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Git bi kan testi yaptir artik tatlim yeter eziyet etme kendineeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa cnm bide yaptırıp negatif al sonra adet ol mal gibi bugn bekliyim sabah idrar yapcam olmazsam yarn iş çıkışı kan vercem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X