MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

selam arkadaşlar, ben araniza yeni katıldım
açıklanamayan infertilite, salı transferim yapılacak. insallah hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olur..

Kızlar 2 gün önce hamileyim yazmıştım mutlulukla ama beta hcg giderek düşüyor. Düşükle sonuçlanacak gecelik. Sizin hiç bu konuda bilginiz vardı?
Doktor iyi tarafından bakalım normal yoldan gebe kalabiliyorsun dememki dedi ama ben cok üzgünüm, geldiği gibi gidiyor

selam arkadaşlar, ben araniza yeni katıldım
açıklanamayan infertilite, salı transferim yapılacak. insallah hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olur..
Merhaba, inşallah senin için de hayırlısı olur. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz.

Bende cumartesi doktorla görüşmeye gittim. Muayane etti. Folik asite başla dedi, eşime de ilaç yazdı. 11 mayısta tekrar çağırdı, yumurtaların çatlamasını görcekmiş. Yumartalıklarımın iyi olduğunu söyledi. İlerleyiş nasıl olucak hiç bilmiyorum.

Hayırlısı olsun canım ya, üzülme desekte mümkün değil. Allah sabrını verir inşallah. Kendini hiçbir zaman yanlız hissetme biz varız.

Ben Tolga Ecemiş hocayı düşünüyorum. Oda yumurta toplama ve transferi HRS hastanesinde yapıyormuş
Mrh kızlar bende Ankara da yaptircam ama neresi olur karar veremedim..ozelde yaptiramam..gazi yada hacettepe hakkinda bilgisi olan varmı

Bende cumartesi gittim doktora, hem fiyatı konuşmak için hemde muayene olmak için. 11 mayısta bidaha gidicem. Gene muayene edicek, yumurtaların çatlama zamanıymış. Onu da bir görelim dedi.
Sizlere birşey sormak istiyorum. Yumarta toplama ne zaman oluyor?

kızlar transferim yapıldı az önce ☺ kaliteli gordugunden tek embriyo koydu doktor. umarım hayırlı haberler aliriz..

hayırlısı olsun canım , benim yumurtalar yavaş gelişiyordu 14. Ya da 15 gün işlem yapıldı . Değişebilirmiş yumurtanın gelişimine bağlı olarak

L limonikaa canim hayirlisi olsun.insallah olumlu haberlerini aliriz. Benimde yarin aabah opu islemim olacak.3-4 tane toplariz dedi dr. İns bu sefer dollenir yumurtalarim.

sizin kaçıncı deneme ilk mi? benim ilk ivf im. 11 yumurtanın 7 si dollendi, 4 tane 5. gune kaldı, 1i transfer edildi. iyi düşünmek istiyorum ama heveslenio hayal kirikligi yasamak istemiyorum.. nanaben

sizin kaçıncı deneme ilk mi? benim ilk ivf im. 11 yumurtanın 7 si dollendi, 4 tane 5. gune kaldı, 1i transfer edildi. iyi düşünmek istiyorum ama heveslenio hayal kirikligi yasamak istemiyorum.. nanaben
2. Deneme canim. Embriuomuz bile olusmadigi icin transfer yapamadik. Simdi 2. Tedavim yarin netlik kazanacak allahin izniyle. Senin sonuclar masallah guzel ins sonucunda cok mutluluk verici olur

Yumurta toplama ve nakil hangi zamanlarda yapılıyor. Yaklaşık olarak adetten sonra kaçıncı gün toplanıyor yumartalar. Transfer kaç gün sonra oluyor?

Kizlar Selam,
Ben de 28nisan da estrifam ve primolut kullandim 7 mayis'a kadar, bu yumurtaliklari ve rahimi dinlendirmek icinmis. 12Mayis'ta ignelere baslayacagim, doktorum 24mayis gibi Opu yapariz dedi. Sanirim kisa protokol oluyor.
Ben Almanya'da yaptiriyorum. O yüzden burada biraz farkli, adetin 2.gününü beklemiyorlar. Ilk tüp bebek denemem olacak. bizdeki sorun, sebebi belli olmayan infertilite, 1 sefer normal gebelik oldu ama disgebelikmis, laparoskopi ile aldilar.
Biraz endiselerim var ilk deneme olacagi icin ama hersey nasip, biliyorum.
Sabrin sonu selamet insallah, Rabbim baska dert ile sinamasin hicbirimizi, hayirli saglikli evlatlar versin.
Birbirimizi haberdar ederim :) Korkuyorum da ben biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…