Merhaba, inşallah senin için de hayırlısı olur. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz.selam arkadaşlar, ben araniza yeni katıldım
açıklanamayan infertilite, salı transferim yapılacak. insallah hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olur..
Kızlar 2 gün önce hamileyim yazmıştım mutlulukla ama beta hcg giderek düşüyor. Düşükle sonuçlanacak gecelik. Sizin hiç bu konuda bilginiz vardı?
Doktor iyi tarafından bakalım normal yoldan gebe kalabiliyorsun dememki dedi ama ben cok üzgünüm, geldiği gibi gidiyor
Mrh kızlar bende Ankara da yaptircam ama neresi olur karar veremedim..ozelde yaptiramam..gazi yada hacettepe hakkinda bilgisi olan varmıBen Tolga Ecemiş hocayı düşünüyorum. Oda yumurta toplama ve transferi HRS hastanesinde yapıyormuş
Hangi hastanede başlayacaksınızmrb herkese :) bende regl bekliyorum oldu olacak inşallah bu sefer başlıcaz:) 4. denemem:) 36 yaşındayım ankara da devlet hastanesinde başlıcaz:)) rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah:)amin:)
Allah hayirli cevaplar almani nasip eder insAllahkızlar transferim yapıldı az önce ☺ kaliteli gordugunden tek embriyo koydu doktor. umarım hayırlı haberler aliriz..
İnşallah inşallah güzel haberler veririsin :)kızlar transferim yapıldı az önce ☺ kaliteli gordugunden tek embriyo koydu doktor. umarım hayırlı haberler aliriz..
amin çok teşekkürler..Allah hayirli cevaplar almani nasip eder insAllah
hayırlısı olsun canım , benim yumurtalar yavaş gelişiyordu 14. Ya da 15 gün işlem yapıldı . Değişebilirmiş yumurtanın gelişimine bağlı olarakBende cumartesi gittim doktora, hem fiyatı konuşmak için hemde muayene olmak için. 11 mayısta bidaha gidicem. Gene muayene edicek, yumurtaların çatlama zamanıymış. Onu da bir görelim dedi.
Sizlere birşey sormak istiyorum. Yumarta toplama ne zaman oluyor?
hayırlı olsun inşallah canım, iyi haberlerini alırızkızlar transferim yapıldı az önce ☺ kaliteli gordugunden tek embriyo koydu doktor. umarım hayırlı haberler aliriz..
amin çok teşekkürler..İnşallah inşallah güzel haberler veririsin :)
2. Deneme canim. Embriuomuz bile olusmadigi icin transfer yapamadik. Simdi 2. Tedavim yarin netlik kazanacak allahin izniyle. Senin sonuclar masallah guzel ins sonucunda cok mutluluk verici olursizin kaçıncı deneme ilk mi? benim ilk ivf im. 11 yumurtanın 7 si dollendi, 4 tane 5. gune kaldı, 1i transfer edildi. iyi düşünmek istiyorum ama heveslenio hayal kirikligi yasamak istemiyorum..nanaben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?