hayırlısı olsun işte bu bir mucize herhalde canım. opu işlemi olduktan sonra birliktelikmi olduKızlarr
Bugun inanılmaz bişey oldu. Tüp bebekten sonra toplanıp kalan yumurtalar döllenmiş ve hamileyim. Doktor bile şoka girdi
Darısı size inşallah
canım opu dan bir hafta sonra sadece 1 kez birlikte olduk ve mucize gercekleştihayırlısı olsun işte bu bir mucize herhalde canım. opu işlemi olduktan sonra birliktelikmi oldu
Çok sevindim senin adına,ben Google'da arama yaparken senin rumuzun karşıma çıktı öylece yönlendirildim foruma şaşırdım doğrusu bir o kadar da mutlu oldum,gözün aydın,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsincanım opu dan bir hafta sonra sadece 1 kez birlikte olduk ve mucize gercekleşti
Elbette paylaşırım,hatta bugünden başlayarak anlatayım bugün rapor çıkartılması için evrakları hazırlamaya başladık :)Allahım hayirli eylesi inşallah. Olani biteni, ilerleyişi bizimle de paylaşırmısın lütfen Umarım güzel haberlerini alırız .
aa çok sevindim ..Rabbim hayirlsi ile kucağına almayi nasip etsin...mucize böyle birseyKızlarr
Bugun inanılmaz bişey oldu. Tüp bebekten sonra toplanıp kalan yumurtalar döllenmiş ve hamileyim. Doktor bile şoka girdi
Darısı size inşallah
Yaaaa çok sevindim Allah sağlıklı birşekilde kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah bizlere dua etKızlarr
Darısı size inşallah
Peki nerde yaptırıyorsun devlet mi özel migünde 2 femara, 225 gonal f ve 150 merıonal kullanmamın 5. günü dr kontrolum var.yani yarın. adetin 2. günü ultrasyon muayenesinde 3 antral folikul görüldü. merakla bekliyorum acaba arkada gizlenipte ilaçlarla ortaya cıkacak olan yumurta olacakmı
Neden o ilacı içmeni söyledi ki acabaMerhaba kızlar bende dün ginare hapa başladım 21 gün sonra regl olunca 2. günü doktora gideceğim, ilk tüp denemem olacak bundan önce geçtiğimiz kış 2 tane aşılama denedik olmadı.
Ozelde.bahceci fulyaPeki nerde yaptırıyorsun devlet mi özel mi
sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:) nasıl güzel bir süprizdir:) Allah büyük:)canım opu dan bir hafta sonra sadece 1 kez birlikte olduk ve mucize gercekleşti
Cnm peki tabiki herkeste aynı olmazmış ama şuana kadar aldığın ilaçlar ne kadar tuttu ve kendini nasıl hissediyorsunOzelde.bahceci fulya
Canım 7 günlük ilaçlarım şuana kadar 1400 tl civarı tuttu. catlama iğnesi orgalutran vs daha ilave edilecek aşağı yukarı 2000 e yaklaşır. kendini nasıl hissediyorsun kısmını nasıl açıklayacağımı bulamadım ama çok enerjik ve moralli olmamakla birlikte sıradan bir iş yapıyormuş gibiyim. ocak ayındaki tedavimde 4 yumurtam büyümüştü. bugun ki kontrolümde 7 gibi saydı drum. ocaktaki olumsuz sonuctan sonra arısutu bal polen ginseng tozu ve probolis tozunu macun hainde yedim. çok merak ediyordum bi fark olacakmı diye.inşallah sonuçlar hayırlı olur.hepimizin. siz ne durumdasınızCnm peki tabiki herkeste aynı olmazmış ama şuana kadar aldığın ilaçlar ne kadar tuttu ve kendini nasıl hissediyorsun
tedavin hayırlı olsun cnm benı hatırladınmı:) inş bu sefer embriyoların döllenır transfer sonrası pozitifi de görürsün. sen bahcecıdeydın degılmı bı oncekı denemende? suan kımde dvm edıyorsunCanım 7 günlük ilaçlarım şuana kadar 1400 tl civarı tuttu. catlama iğnesi orgalutran vs daha ilave edilecek aşağı yukarı 2000 e yaklaşır. kendini nasıl hissediyorsun kısmını nasıl açıklayacağımı bulamadım ama çok enerjik ve moralli olmamakla birlikte sıradan bir iş yapıyormuş gibiyim. ocak ayındaki tedavimde 4 yumurtam büyümüştü. bugun ki kontrolümde 7 gibi saydı drum. ocaktaki olumsuz sonuctan sonra arısutu bal polen ginseng tozu ve probolis tozunu macun hainde yedim. çok merak ediyordum bi fark olacakmı diye.inşallah sonuçlar hayırlı olur.hepimizin. siz ne durumdasınız
evet canım hatırladım seni.tek embriyo transferi olmuştun sende. ben güvenç beye devam ediyorum.iğne aşamasındayız suan. inş dediğin gibi bu sefer döllenir yumurtalar. güzel olumlu temennilerin için teşekkür ediyorum.dileklerimiz karşılıklı diyorum. siz ne yaptınız kaan hocaya gidecektiniz hatırladığım kadarıylatedavin hayırlı olsun cnm benı hatırladınmı:) inş bu sefer embriyoların döllenır transfer sonrası pozitifi de görürsün. sen bahcecıdeydın degılmı bı oncekı denemende? suan kımde dvm edıyorsun
kaan hocaya gittik test sonuclarımız cıktı hocaya maıl attık cvp beklıyoruz. bakalım sorunumuz erkek kaynaklımı embrıyo döllenmeme nedenı ne bellı olur herhlde. merakla beklıyorum. size farklı uygulanan bırsey olacakmı bu tedavıdeevet canım hatırladım seni.tek embriyo transferi olmuştun sende. ben güvenç beye devam ediyorum.iğne aşamasındayız suan. inş dediğin gibi bu sefer döllenir yumurtalar. güzel olumlu temennilerin için teşekkür ediyorum.dileklerimiz karşılıklı diyorum. siz ne yaptınız kaan hocaya gidecektiniz hatırladığım kadarıyla
dna hasarınız kaç çıktı canım. ilk olumsuz sonucu aldığımızda güvenç hoca kalsiyum iyonofor uygulayacağız demişti. muhtemelen o işleme tabi tutulacak yumurtalarkaan hocaya gittik test sonuclarımız cıktı hocaya maıl attık cvp beklıyoruz. bakalım sorunumuz erkek kaynaklımı embrıyo döllenmeme nedenı ne bellı olur herhlde. merakla beklıyorum. size farklı uygulanan bırsey olacakmı bu tedavıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?