MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Kızlarr
Bugun inanılmaz bişey oldu. Tüp bebekten sonra toplanıp kalan yumurtalar döllenmiş ve hamileyim. Doktor bile şoka girdi
Darısı size inşallah
hayırlısı olsun işte bu bir mucize herhalde canım. opu işlemi olduktan sonra birliktelikmi oldu

canım opu dan bir hafta sonra sadece 1 kez birlikte olduk ve mucize gercekleşti
Çok sevindim senin adına,ben Google'da arama yaparken senin rumuzun karşıma çıktı öylece yönlendirildim foruma şaşırdım doğrusu bir o kadar da mutlu oldum,gözün aydın,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Allahım hayirli eylesi inşallah. Olani biteni, ilerleyişi bizimle de paylaşırmısın lütfen Umarım güzel haberlerini alırız .
Elbette paylaşırım,hatta bugünden başlayarak anlatayım bugün rapor çıkartılması için evrakları hazırlamaya başladık :)

Kızlarr
Bugun inanılmaz bişey oldu. Tüp bebekten sonra toplanıp kalan yumurtalar döllenmiş ve hamileyim. Doktor bile şoka girdi
Darısı size inşallah
aa çok sevindim ..Rabbim hayirlsi ile kucağına almayi nasip etsin...mucize böyle birsey

Kızlarr
Darısı size inşallah
Yaaaa çok sevindim Allah sağlıklı birşekilde kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah bizlere dua et

Peki nerde yaptırıyorsun devlet mi özel mi

mrb herkese :) bende regl bekliyorum oldu olacak inşallah bu sefer başlıcaz:) 4. denemem:) 36 yaşındayım ankara da devlet hastanesinde başlıcaz:)) rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah:)amin:)

bende varım ilaçlarımı aldım adetimi beklıyorum başlamak için.ilaç fiyatı merak edenler için 4 tane puregon 1 ovıtrelle 1 orlagutran yazmıs doktorum normalde 1660 lıra dedı 1300 e aldım tanıdıktan.sanırım 4 puregon yetmez 1 yada 2 daha alırım dıye dusunuyorum cunku ben asılamada bıle 4 pruıgen kullanmıstım.

selam kızlar
Burda daha önce transfer yaptırmış olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum,benim transferim 6.günü ama ateşim çok düşük,bu ateş ölçme yöntemini transferden sonra takip eden oldumu hiç aranızda?ateşim düşünce çok morelim bozuldu ya

Cnm peki tabiki herkeste aynı olmazmış ama şuana kadar aldığın ilaçlar ne kadar tuttu ve kendini nasıl hissediyorsun
Canım 7 günlük ilaçlarım şuana kadar 1400 tl civarı tuttu. catlama iğnesi orgalutran vs daha ilave edilecek aşağı yukarı 2000 e yaklaşır. kendini nasıl hissediyorsun kısmını nasıl açıklayacağımı bulamadım ama çok enerjik ve moralli olmamakla birlikte sıradan bir iş yapıyormuş gibiyim. ocak ayındaki tedavimde 4 yumurtam büyümüştü. bugun ki kontrolümde 7 gibi saydı drum. ocaktaki olumsuz sonuctan sonra arısutu bal polen ginseng tozu ve probolis tozunu macun hainde yedim. çok merak ediyordum bi fark olacakmı diye.inşallah sonuçlar hayırlı olur.hepimizin. siz ne durumdasınız

tedavin hayırlı olsun cnm benı hatırladınmı:) inş bu sefer embriyoların döllenır transfer sonrası pozitifi de görürsün. sen bahcecıdeydın degılmı bı oncekı denemende? suan kımde dvm edıyorsun

eğer bir sorun çıkmazsa dondurulmuşları denemeye 13 mayıstan sonra gitmeyi düşünüyorum.

evet canım hatırladım seni.tek embriyo transferi olmuştun sende. ben güvenç beye devam ediyorum.iğne aşamasındayız suan. inş dediğin gibi bu sefer döllenir yumurtalar. güzel olumlu temennilerin için teşekkür ediyorum.dileklerimiz karşılıklı diyorum. siz ne yaptınız kaan hocaya gidecektiniz hatırladığım kadarıyla

kaan hocaya gittik test sonuclarımız cıktı hocaya maıl attık cvp beklıyoruz. bakalım sorunumuz erkek kaynaklımı embrıyo döllenmeme nedenı ne bellı olur herhlde. merakla beklıyorum. size farklı uygulanan bırsey olacakmı bu tedavıde

dna hasarınız kaç çıktı canım. ilk olumsuz sonucu aldığımızda güvenç hoca kalsiyum iyonofor uygulayacağız demişti. muhtemelen o işleme tabi tutulacak yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…