Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım cnm hayırlısı , benimde ikinci tedavim olacak. Ankarada Anatoliada yaptırmıştım , şimdi Tolga Ecemişe gideceğim inşallahhayırlısı olsun canım. bende nasipse yarın tdv ye başlayacağım.adetimin 2. günü. 2. tedavim.bahçeci fulyadayım.
cnm benimde 11 yumurtam toplandı 10u olgundu , 8 i döllendi. 5.güne kalan 2 embriyo idi. Birini transfer etti.. diğeride kaliteli değildi dondurmadık..inşallah güzel ve hayırlı sonuçlarla karşılasacağımız bir süreç yaşarız. ilk tdvmde 4 yumurtamda döllenme gerçekleşmemişti.yani hayal kırıklığını hayal dahi edemeyeceğimiz yerde yaşadık. o yuzden çokkk enerjik ve heyecanlı bir başlangıç değil benim için.göz dr una gidiyor gibiyim
oo çok gelişigüzel bir tedavi olmuş sanki canım. maşallah güzel yumurta vermişsin ama ön değerlere bakılmadan testler uygulanmadan girişilecek bir tedavi değil tüp bebek. hormon testi yapmadan ilaç dozlarınızı nasıl ayarladı peki...kullandığınız ilaçlar dozları neydicnm benimde 11 yumurtam toplandı 10u olgundu , 8 i döllendi. 5.güne kalan 2 embriyo idi. Birini transfer etti.. diğeride kaliteli değildi dondurmadık..
Yazılarımda var tecrübe ettiğim şey, ondan korkuyorum stresliyim. İnş o kötü günleri yaşamam. ben tüp bebeğe başlarken ne bir hormon testi alındı ne başka bişey. sadece parasıyla muayeneye gittiğimde o muayenem..![]()
valla hormonlarıma bakılmadı , sadece para için histeroskopi yapıldım..oo çok gelişigüzel bir tedavi olmuş sanki canım. maşallah güzel yumurta vermişsin ama ön değerlere bakılmadan testler uygulanmadan girişilecek bir tedavi değil tüp bebek. hormon testi yapmadan ilaç dozlarınızı nasıl ayarladı peki...kullandığınız ilaçlar dozları neydi
maalesef öle olduçok enteresan bir tedavi olmuş senin ki canım. olsun bundan sonra ki yeni tedavinde daha olumlu referans aldığın bir yeri tercih etmişsindir muhakkak. mayıs ayında ne zaman başlayacaksın,sizin probleminiz ne canım
benim işyerinde bir arkadaşım Bülent Traş ankarada çalışırken ona gitmiş. ve ikizleri var ilk denemede. anlata anlata bitiremiyor hocayı, ankarada olsa kesin ona giderdim sanırımMerhaba bende 16 Mayıs'ta tedaviye başlayacağım Mustafa acet ve Bülent tıraş arasında kararsız kaldım AMH 0.30 eşimde sıkıntı YÖK 2.5 yasında bi oğlum var doğal yoldan hamile kalmıştım ne oldu da ıkı senede AMH bu kadar düştü anlamadım korunmayı bırakacağım ay doktora gittim kendim hormon testi istedim fsh 11 çıkınca AMH istediler. O da kötü çıktı aklıma bile gelmezdi direk tüp bebek dediler onda şansım bar mı onuda bilmiyorum
hayırlısı olsun canım. yumurta sperm varsa sans herzaman vardır. kimimizin daha az kimimizin daha çok. Amh değeri seninle aynı olan hastaların başarılı tedavileri olmuş.burada çok örnek var. cok sık araştırdığım için gözlemleyebildim.zaman ilerlemeden sende başla tedavine hayırlısı olsun inşMerhaba bende 16 Mayıs'ta tedaviye başlayacağım Mustafa acet ve Bülent tıraş arasında kararsız kaldım AMH 0.30 eşimde sıkıntı YÖK 2.5 yasında bi oğlum var doğal yoldan hamile kalmıştım ne oldu da ıkı senede AMH bu kadar düştü anlamadım korunmayı bırakacağım ay doktora gittim kendim hormon testi istedim fsh 11 çıkınca AMH istediler. O da kötü çıktı aklıma bile gelmezdi direk tüp bebek dediler onda şansım bar mı onuda bilmiyorum
muhtemelen yaşın daha müsaittir. çok stres yapma kendine canım.adetinin 2. günü gerekli hormon testlerini yaptırarak bir merkeze git.hem zaman kaybın olmaz hemde hormonların hakkında bilgin olup sana uygulanacak tedavi hakkında araştırma yapabilirsin.eşin sperm testi yaptırmışmıydı peki ilk tüp tedavindemaalesef öle oldune kan testimi aldılar ilaçlara başlamadan ne başka bişey. transferden 1 hafta sonra adet günümde direk hasta olmamda çok ilginç
bizde sorun yok 1.5 senedir deniyoruz olmuyor cnm , dr 6 ay deneyin gelin dedi biz istemedik direk başladık. ama kısmet değilmiş. Şimdi beklemeye tahammülüm yok psikolojimi bozdum sürekli ağlıyorum vs , ondan eşim yine gidelim sen rahatla dedi.
canım biz eşimde kendi yolumuza göre iş yaptık , dr gitmeden vs sperm testini yaptırmıştık. Sperm dna hasarı çıkmıştı ama o giderildi. hızı sayısı gayet iyi. yaşımda yeni 31 oldu , açıkcası genç değilimmuhtemelen yaşın daha müsaittir. çok stres yapma kendine canım.adetinin 2. günü gerekli hormon testlerini yaptırarak bir merkeze git.hem zaman kaybın olmaz hemde hormonların hakkında bilgin olup sana uygulanacak tedavi hakkında araştırma yapabilirsin.eşin sperm testi yaptırmışmıydı peki ilk tüp tedavinde
ben 36 oluyorum :) hala mücadeleye devam . belki tedaviye gerek kalmadan normal yolla olabilecek değerlerin vardır canım. inş ta öyledir.olacaksa vaktini bekliyoruz.dr la testlerle ameliyatlarla vs vakit dolduruyoruz. yaşı genç amh ve diğer hormanlar mükemmel ,rahim normal ,transfer uygulamasında rahim uygun ,sperm 10 numara, yumurta full 10 numara, embriyo aa kalite ama sonuç negatif olanlarlar var.canım biz eşimde kendi yolumuza göre iş yaptık , dr gitmeden vs sperm testini yaptırmıştık. Sperm dna hasarı çıkmıştı ama o giderildi. hızı sayısı gayet iyi. yaşımda yeni 31 oldu , açıkcası genç değilim![]()
cnm hormonlarıma baktırmıştım ben , tüp bebek fikri aklımızda yokken. hormonlarım iyiydi..ben 36 oluyorum :) hala mücadeleye devam . belki tedaviye gerek kalmadan normal yolla olabilecek değerlerin vardır canım. inş ta öyledir.olacaksa vaktini bekliyoruz.dr la testlerle ameliyatlarla vs vakit dolduruyoruz. yaşı genç amh ve diğer hormanlar mükemmel ,rahim normal ,transfer uygulamasında rahim uygun ,sperm 10 numara, yumurta full 10 numara, embriyo aa kalite ama sonuç negatif olanlarlar var.
sizde sorun ne ? kaçıncı deneme olacak?ben 36 oluyorum :) hala mücadeleye devam . belki tedaviye gerek kalmadan normal yolla olabilecek değerlerin vardır canım. inş ta öyledir.olacaksa vaktini bekliyoruz.dr la testlerle ameliyatlarla vs vakit dolduruyoruz. yaşı genç amh ve diğer hormanlar mükemmel ,rahim normal ,transfer uygulamasında rahim uygun ,sperm 10 numara, yumurta full 10 numara, embriyo aa kalite ama sonuç negatif olanlarlar var.
canım bizde eşimde ileri hızlı sıfır. morfoloji 4. bendede çikolata kisti var 3.5 cm...onun dışında hormonlar vs normal. doğal gebeliğim hiç olmadı. 2.5 senelik evliyiz. ocak ayında tüp bebek yaptırdık.4 olgun yumurta döllenmedi. sperm kaynaklı olabilir vs dendi ama bilmiyorum. ikinci tedavim yarın başlayacak ve bu tedavimde ca iyonofor uygulanacakmış. döllenmeyi kolaylaştıracak bir uygulamaymış.sizde sorun ne ? kaçıncı deneme olacak?