• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Benim de 3. Gun Dondurdular embriyoları iyi kalite denildi ama 3. Gun olması benim de canımı sıkıyor. Sanki 5 e kalmayacaktı da o yüzden mi 3. Gun tercih edildi diyorum
Eğer döllenen embriyo 10 dan azsa 5.güne bekletmiyorlarmış ama ben öyle okudum baya araştırdım netten kaçıncı günün senin canım

5 tane dollendi 3 u iyi kaliteydi 3 ünü Dondurdular. Diğerleri sonradan kalitesi bozulmuştu. Biraz şansım az gibi duruyor. Umarım güzel sonuçlanır.
Ondan bekletmemişlerdir benim çok yumurtam oldu ama 6 tanesi kaliteliymiş döllendi ama 3.gün hepsi ikisini transfer ettiler 4 ünü dondurdum bende senin transferin oldu mu kaçıncı günün canım hiç belli olmaz rabbim nasip ederse

5 tane dollendi 3 u iyi kaliteydi 3 ünü Dondurdular. Diğerleri sonradan kalitesi bozulmuştu. Biraz şansım az gibi duruyor. Umarım güzel sonuçlanır.
Öyle düşünme canım çok fazla 3. Gün embriyosu tutuyor.5. gün illa tutacak diye birşey değil.

Kızlar yazışmalarınızı tek tek okudum hamile arkadaşlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin olumsuz sonuç olan arkadaşlar Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin.Geleyim kendi hikayeme :) 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım ilk tüp bebek denemem transferden sonraki 5.günüm 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo koyuldu bende bi sorun yoktu eşimin morfoloji sorunu vardı kenardada 4 tane dondurulmuş yumurtam var ama ben çok umutsuzum niye böyle oldum bilmiyorum bu arada kullandığım ilaçlar estrofem,prolutex iğne,oksapar iğne,coraspirin,folik asit ve prednol inşallah bekleyen herkes olumlu sonuç alır🙏🏻
Canım niye umutsuzsun öyle deme inşallah bebişlerinin ikiside tutunur sana.iki embriyo konulmasını sen mi istedin

Canım niye umutsuzsun öyle deme inşallah bebişlerinin ikiside tutunur sana.iki embriyo konulmasını sen mi istedin
İnşallah canım bilmiyorum nedense umudum yok ben istedim canım doktorum sordu tek mi istiyorsun çift mi diye ben şans daha fazla olsun diye çift olsun dedim senin durumun nedir

İnşallah canım bilmiyorum nedense umudum yok ben istedim canım doktorum sordu tek mi istiyorsun çift mi diye ben şans daha fazla olsun diye çift olsun dedim senin durumun nedir
Ben de pozitifi gördüm ama dengesiz bir yükseliş var doktorum 15 gün sonraya randevu verdi.haftaya Çarşamba gidicem inşallah bakalım kese görünecek mi

Sürekli hemşireye bir şeyler sorup duruyorum. Bize embriyolar ile ilgili aa ba gibi şeyler denilmedi. Sadece 3. Gün embriyosu ve kaliteli olduğu söylendi.

Bir de bu embriyolar çözülürken bozulur mu acaba merak ediyorum
Merhaba canim ben doktoruma havuz teklif etmistim oda demistiki zaten sansin az yuzde 5 te olsa bozulma ihtimali var demisti vazgecmistim..ama benimki 1. Kalite degildi..2. Kaliteydi..zaten bozulacak olsa doktorun solerdi diye dusunuyorum ..kuzum..

Merhaba canim ben doktoruma havuz teklif etmistim oda demistiki zaten sansin az yuzde 5 te olsa bozulma ihtimali var demisti vazgecmistim..ama benimki 1. Kalite degildi..2. Kaliteydi..zaten bozulacak olsa doktorun solerdi diye dusunuyorum ..kuzum..
Bana sadece olumsuz bir durum olsa seni ararım dedi. Benden telefon gelmiyorsa bil ki problem yok dedi. Öyle gelişti bizim surecimiz. Şımdı de temmuz ayını bekliyoruz

Bana sadece olumsuz bir durum olsa seni ararım dedi. Benden telefon gelmiyorsa bil ki problem yok dedi. Öyle gelişti bizim surecimiz. Şımdı de temmuz ayını bekliyoruz
Icini rahat tut kuzum...benim gordugum tum topiklerde kaliteli embriyon varsa sansin zaten cok fazla...3. Gun 5. Gun fakertmiyor...ama transfer dusunuyosan sana tavsiyem eger 2 tane embriyon varsa lutfen 2 tane koydur..sansini artiriyosun ...

Back
X