Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Bende sizlerle aynı yollardan geçtim kah üzüldüm kağ ağladım... Ama sonunda muradıma ermiş biri olarak tüp bebek tedavisi sürecimi sizlere anlatmak istedim benim yaptığım hataları sizler de yapmayın diye. Şuan 2. Denemeyle 7 bucuk aylık hamileyim. Yakında hayırlısıyla kucağıma alacağım bebeğimi inşallah.
Öncelikle il denememi 2019 ocak ayında yaptırmıştım. Doktorum bana transferden sonra işe git gel normal hayatına geri don dedi. Yatmak stres sebebidir dedi. Tabi bu arada ben önceden annemleri yanıma çağırmıştım bize gore hiç yerimden kalkmamalıydım sürekli yatmalıydım sağolsun annem beni yerimden kaldırmadı on gün tabi yatarken de ben kadınlar kulübünde sürekli yazılanları okuyordum bu da iyice strese sebebiyet verfi.o on gün gecmek bilmedi. Neyse sonuc negatif oldu tabi biz perişan olduk. Sonra düşündüm dedim belkide doktor haklıydı. Ve eşimle karar verdik bir dahaki denemede kimseye ailelerimize bile söylemeyecektik. Sessizce halledip normal yaşantıma geri donecek doktor ne derse dediklerine uyacaktım.
Geldik ikince denemeye kasım 2019 yıne dondurulmuş 5.gun emriyolarımla bu sefer 2 tane transfer edildi. Bu sefer hayatımda hiç bir değişiklik yapmadım. Sabah işe gittim öğleden sonra transferim gerçekleşti. Ertesi günde işe gitmeye devam ettim bu arada kimsenin haberi yok ne iştekilerin nede ailelerimizin. Transferim gercekleşti eve gittim sadece o gün uzatndım koltukta. Yemeği dışardan söyledim. Kalktım yemek yedim. Sonra akşam arkadaşımız geldi onla da normal oturdum sohbet ettim haberi yok zaten. Neyse ertesi gün normal hayatıma devam ettım kan testıne kadar duşunmemeye çalıştım. Eşimle dışarlarda gezdık tozduk. Her şey normal akışında. İşe gidip geliyorum. Ve artık kan testi verecektım sabah kanı verdim işe gittim. Sonra eşim işten aldı beni dışarda yemek yedik sonra eve gelip kedimizi alıp veterinere götürdük ve tam orda telefonum çaldı ve doktorum bana mutlu haberi verdi sonuçlar iyiydi. 2 gun sonra tekerar kan vermmemi solyledi gittik tekarar verdik değerlerim iyice yukselmişti artık herşey kesin ve netti.... Ailemi aradım o zaman söyledim şok oldular çok sevindiler kimseye haber vermeyerek hem kendimi hem onları strese sokmamış oldum. İşte benim hikayem böyle....
Biraz uzun oldu
Size de umursamamayı tavsiye ediyorum.normal hayatınıza geri donun bu çok önemli ve nete girmeyin araştırma yapmayın buralarda gezinmeyin